Григор Димитров скоростно се изнесе от Рио

Завръщането на колоездача Стефан Христов се решава до часове
129
Григор Димитров скоростно се изнесе от Рио
Снимка: Reuters

Броене часове след загубата си в първия кръг на олимпийския турнир Григор Димитров отпътува от Рио.

Първата ни ракета напусна с баща си олимпийското село в 17 ч. местно време (23 ч. българско в събота), след като сам преаранжира скоростно пътуването си обратно за САЩ, съобщава БОК.

Още по темата

Както е известно първата ракета на българския тенис отпадна безславно от турнира на сингъл на Олимпиадата в Рио, след като бе победен с лекота от хърватина Марин Чилич след 1:6, 4:6.

Българинът демонстрира изключително колеблива игра и определено си личи, че в момента не се намира в най-доброто си състояние, макар да направи добро впечатление в Торонто.

След загубата си пък Григор набързо напусна корта, като отсвири журналисти и деца, които искаха да се снимат с него.

Същевременно заминаването на колоездача Стефан Христов и неговия треньор Тодор Колев обратно за София ще зависи от състоянието на спортиста. Колоездачът се възстановява след тежко падане в шосейното бягане и в момента е на обезболяващи в стаята си в олимпиското село. След падането самият Христов дори бе откаран в болница за кратко.

Ако днес има подобрение той ще пътува през Рим с полет, който се очаква на Терминал 2 на Аерогара София в понеделник в 18.05 ч. Окончателното решение обаче ще бъде в неделя сутринта бразилско време, съобразно състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С неучастието си в купа Дейвис и сега с това отбиване на номера на олимпиадата, това момче от Хасково ясно показа, че НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! Федерацията трябва да спре да разчита на него и съответно да не се дават пари за подготовката му. Колкото и да са малко тези пари, би било по-добре да се вложат в детски школи и развитие на млади таланти.
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНикой не ви кара да сте приятели с Григор----ми и тебе никой не те е карал да ме четеш ве молив.След като ти имаш право да си казваш мнението, аз що да нямам същото? С кво си повече от мене? След като си е лична работа на Гришу, кво аз ще пиша за него си е моя лична рабпта, за какво ме четеш и отговаряш на мен и на другите?Нали си е лична работа, къв си ти , че ще определяш?!!
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До истината за славата и парите ок, ама каква власт има тая минджа , че не ми стана ясно?Власт над либералките файсбук-туитер-***, които го чакат да се изпърди под айфеловата кула и да идат и те да направят същото и да се качат в Инстаграм ?БОЖЕ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СМЕ СЕ ЗОМБИРАЛИ ВЕЧЕ ТОЛКОВА КОЛКОТО АНГЛО-САКСОВЕТЕ ? ВЕЧЕ И ПОКЕМОНИ ГОНИМЕ !?!!Извинявам се, че разводних темата - това му е властта на тия Дришу. Интересното е, че именно заради нея му се плаща- рекл. договори..лудница..
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бърза щото леля му Шерци го чака дс плюшено мече в леглото.
39
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не ви кара да сте приятели с Григор. Характерът и умственият му багаж са си негова работа. Парите, които печели, също. Като сте толкова над него, печелете пари и не злобейте.
38
18
 
14
 
! Отговори
Didi преди 7 години
Много ми е неприятно да коментират хората с такива злоба Григор Димитров. Хора не успели в нищо! ГРИГОР ДИМИТРОВ Е НАЙ -УСПЕЛИЯТ НИ ТЕНЕСИСТ!Защо тая омраза и от къде извира! Пожелавам му да е жив и здрав и да не чете наши сайтове!
37
7
 
16
 
! Отговори
честит преди 7 години
Толкова елементарен и простоват човек не съм виждал. Кифла с чурка, нищо повече.
36
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да платиш 2 милиона данъци тук, дохода ти трябва да е поне 20 милиона. И никой не му дал половин милион от българските каси, за да играе в Рио. Така че, затваряйте си плювалниците и си гледайте в паниците. Явно номер едно няма да стане, но и сега си стои отлично в класациите. Другото е гадна завист и оплюване.
35
6
 
9
 
! Отговори
честит преди 7 години
Не знам дали сте забелязали, че в опрделени медии (ИКОНОМЕДИЯ) трият всякакви отрицателни коментари срещу Хасковската Принцеса. Според мен, агента му плаща на ПР агенция, която пък на медии и *** да изграждат положителн имидж на героя на Хаскоуу. Това е доста важно във връзка с рекламните му договори. Смятате ли, че Теленор би изливал милионите си в човек, на който всички му се смеят?
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 37Дришо нямам как да живее в Америка защото ще трябва да плаща 30-40% данък върху доходите си а това директно ще го изпрати на минус в баланса на края на годината.Престанете да пишете глупости.При американците номера "Аз съм в Монако" и снимка с тиган за палачинки НЕ МИНАВА иданъците в САЩ са НЕЗИБЕЖНИ.Ако бг данъчните бяха малко по-светнати досега да го бяха разпертушинили асковския терикат.Има да плаща към 2 милиона евро данъци на България.Рано или късно ще го подпукат.
33
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе кой се е хванал с рускиня, далече не е стигнал
32
1
 
28
 
! Отговори
Ристу преди 7 години
Ни са пукай, ***! Щракни едно селфи на некое вървежно место в Рио. Ба тая Олимпида, след 4 години идва друга!
31
2
 
34
 
! Отговори
истината преди 7 години
Славата, властта и парите са най- големите изпитания. Повечето хора се провалят.
30
4
 
23
 
! Отговори
бат бойко преди 7 години
*** е за параолимпиадата, ама и там ще го бият за жалост
29
1
 
33
 
! Отговори
Костова преди 7 години
Най-добре е да СПРЕТЕ да ни занимавате с Глигорчо.
28
2
 
57
 
! Отговори
бивш спортист преди 7 години
Преди 26 години с 500 000 лева борците и момчетата на Абаджиев се връщаха с по 6-7 златни медала. На Олимпиадата в Сеул 88 година България се класира на 8-мо място по медали.........8-милионна България беше пред много, много европейски държави. Ама това е било понеже спортистите тогава са били недохранени, гладни и не са били родолюбци. Стискайте палци за някое бронзче да изскочи, та да има кого да нправим спортист на годината.
27
1
 
53
 
! Отговори
123 преди 7 години
Баси, къв ЛИГЛЬО!
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какви са тези нови термини имаме си много хубаво сравнение след провал - изнесе се като бит такован
25
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата трябва да си поиска обратно парите, които даде на тоя лузър за подготовка -над 500 000лв.Че чак и баща си завел в Рио на аванта?! Наглец. А колоездача и той заслужава съдбата си, тъй като се класира с измама. В нета все още стои видеото от състезанието, в което автомобил го тегли няколко пъти по нагорнището...по този начин прецака конкуренцията и се уреди за олимпиадата, само че онзи отгоре явно го е видял, за разлика от съдиите в БГ
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Ало "просветения" хайде да се обзаложим че Мришо няма американско гражданство!!Къв си ти бе тъпан?!