Ели Янкова искала да покаже, че не е турист в Рио

Нямаше какво да губя, споделя ключа към успеха медалистката
18 авг 2016 08:36,
17
Ели Янкова искала да покаже, че не е турист в Рио
Снимка: БТА

"Откакто е започнала Олимпиадата четем само негативни неща, че сме туристи и т.н. Исках да покажем да българите, на чужденците, че България има добри спортисти", каза Елица Янкова пред БНТ веднага след схватката за бронза.

"Ключът към успеха е, че нямаше какво да губя. Знам че мога, тренирала съм и този труд трябваше да се отплати. Медалът е за целия отбор, треньорите", каза още Янкова.

"Янкова показа дух, този медал е резултат от много тренировки и лишения. Радостни сме, постигнахме този успех с воля за победа", каза треньорът на националния отбор Серафим Бързаков. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Айде сега демокрацията виновна. Що, в Унгария нямаше преход ли? А в другите соц. страни? Ами Косово? Ами Северна Корея какви "оправдания" има? Стига вече *** клишета.
14
0
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Еми такива сте българомразците- мразите всичко българско, готови сте да продадете всичко българско за 30 сребърника. Такива като вас колко са си заминали от този свят и още ще си заминавате, но България ще си остане.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
20 години демокраДция и до какво посмешище ни докараха - с 300 зора да хванем един бронзов медал. През соца България винаги е била в топ 10, често и в топ 5 по медали...
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТЪПОТИЯAко поне малко сте следили спорта било то по новини или въобще от обща култура щяхте да знаете. Бронзов в свободната борба. Сега доволни ли сте?Такива като нея са единици - идващи без някакви претенции и очаквания и завоюващи медал. Тя е права за себе си, но едно птиче пролет не прави. Жалко за спорта като цяло.
11
0
 
1
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Не си-ВСИЧКИ СТЕ ! На наш ГРЪБ !
10
0
 
11
 
! Отговори
Перко преди 7 години
Честито на момичето! Жалко, че доживяхме жени да ни отсрамват в мъжките спортове.
9
1
 
6
 
! Отговори
Вуйчо преди 7 години
До ЗорницаМедалът е от художествена гимнастика за мъже.
8
1
 
9
 
! Отговори
Зорница преди 7 години
Браво!!! Мария Нестерова - моля уточнете какъв медал и в кой спорт е спечелило момичето!!Аз щях по-добра статия да напиша!!!
7
1
 
26
 
! Отговори
ТЪПОТИЯ преди 7 години
Аве хора, като списвате новина бъдете поне малко про!!! Може ли никъде в статията да не става ясно какъв медал е спечелила и в какъв спорт?
6
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво за медала!!! Но въпроса тук е ако противничката и не беше от Аржентина щеше ли да спечели нещо? Както знаем Бразилия и Аржентина ама хич не се долюбват много.....
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне взе медал и не е отишла на празно като другите.Това ла*но Григор какво направи? Нали беше много добър.
4
14
 
5
 
! Отговори
не преди 7 години
Не мога да се радвам на медал на такава държава .То е все едно да одобряваш ,че мафията си има държава.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На практика Елица "отсрами" България. Като гледам освен нейния медал, шансовете за други медали са почти никакви. Жалко, но факт. Пожелавам и да много успехи в бъдеще, че почти не останаха хора като нея.
2
41
 
9
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Аржентинката игра по - красиво .Имаше и хвърляне за учебник .Нашата показа как се скубят коси и щипят ръце.Не разбрах как спечели 7 точки от нищо .Имаше и туширане в края на първата част .Много нескопосано нашата се остави да я обърнат и притиснат .Най -кирливия медал .Но то и държавата ни такава .Последни с един бронзов до Индия .Там сме.
1
44
 
7
 
! Отговори
ту преди 7 години
Тази ми напомня джепчийка от централна гара.Така все и медала .Очевидно не е отишла на туризъм ,но че беше туш в края на първата част си беше видно и само гонга я спаси от пълен обрат и резил .