Спортният министър: Поклон, Мирела!

"Въобще не трепна, показа как трябва да се бориш"
21 авг 2016 07:13,
13
Спортният министър: Поклон, Мирела!
Снимка: архив "Булфото"

Министърът на спорта Красен Кралев изрази благодарността си към Мирела Демирева за голямото постижение на Олимпиадата в Рио.

Той не скри и радостта си от успеха й.

Още по темата
Както Dnes.bg писа българката взе сребърен медал на висок скок и върна българската атлетика отново на световната спортна сцена.

"Много се радвам, че българската атлетика се завърна по този начин на световната сцена“, каза Кралев пред БНТ.

“Поклон пред Мирела. Тя въобще не трепна, проведе си блестящо състезанието. Фантастичен скок на 197 см. Мирела показа на всички как трябва да се бориш", каза още спортният министър пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
В Василев преди 7 години
Ега си дебел-сереца , , , , , такава ни е управата !
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, наистина заслужава поклон момичето, а и не само то - всичките ни спортисти го заслужават! Защото напук и въпреки наличието на абсолютни некадърници, като този и като он`я - "поканения", успяха да отидат и да се състезават на тази Олимпиада... друг е въпросът как го направиха повечето от тях.
9
1
 
17
 
! Отговори
Linch преди 7 години
И тази мазна ***, бивш комсомолски активист от 1. Езикова гимназия-Варна,направил кариера ближейки *** на Кошлуков,Севлиевски и Боко, се държи така сякаш той е спечелил олимпийски медал. Нагла смрад.
8
1
 
13
 
! Отговори
Лисан преди 7 години
Крадлев, кога ще дадеш крадците от Българска федерация по шахмат на прокуратурата? Докога ще прикриваш далаверите на Асен Марков и Свилен Нейков? Докога ще прикриваш далаверите във волейбола? Не те ли е срам да унищожаваш автентичния ЦСКА? Скрий се, *** корумпирана, цялото ти министерство вони на гнилоч!
7
1
 
21
 
! Отговори
край преди 7 години
Закривайте излишното министерство барабар с министъра - кебапчия.
6
1
 
17
 
! Отговори
и аз преди 7 години
И аз това щях да напиша...Този на какво се хили, какъв е неговият принос?Напоследък има много такива, които говорят така, сякаш българите са им собственост.
5
2
 
25
 
! Отговори
Бл Благов преди 7 години
Това че това красиво момиче тренира в Холандия с холандски тренер говори само едно: В България спортът е в пълна дупка! Пари или не се дават или се крадат . Спортът дава идея на нашите деца ,дава им цел и ги отдалечава от наркотици ,от престъпност!Само че за това се иска не моабети , а правилно отношение ,като училища, бази ,треньори и т.н. Вижда се ,че когато това го има резултатът е налице! Браво на това момиче!
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога успя и тая мутра да се изхрачи по темата с големия успех на това момиче? Ама не споменава , че тя от години живее и тренира в Холандия нали? Вероятно защото у нас държавата е създала прекрасни условия за живеене и за спортуване, както твърди Плевнелиев
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слсд този сега очаквам и плевела и футболистче от Банля да се присламчат към успеха на момичето.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя изплува от канализацията.
1
4
 
15
 
! Отговори
сигурно преди 7 години
ПОКЛОН ,ЗАЩОТО ТЯ ТЕ СПАСИ ОТ ИЗГОНВАНЕ !! БОЙКО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВИ НАРИТА