Митов доволно отсече: Тези не са много ЦСКА

И Топузаков щеше да ги бие, смята новият треньор на "сините"
Обновена: 4 мар 2017 18:06 | 4 мар 2017 18:00, Красимир Ангелов
44
Митов доволно отсече: Тези не са много ЦСКА
Снимка: Булфото

Треньорът Николай Митов се завърна на бял кон в Левски с успех 2:1 в срещу ЦСКА-София. Познатият като Жадното спец бе последният, печелил вечното дерби с автентичния армейски отбор - през 2013 г. с 2:1. По този повод Митов обаче нанесе жесток удар по "червените".

Още по темата
"Е, тези не са много ЦСКА. Но беше много важно да спечелим мача. Успяхме благодарение на футболистите и нашата велика публика. И Топузаков има голяма заслуга. Искам да ви кажа, че Елин също щеше да спечели този двубой", коментира Митов след края на двубоя.

"Имахме 10-12 минути колебания, след това всичко си дойде на място. Ако трябва да съм честен, футболът на беше качествен, но в такъв мач най-важното са трите точки. На почивката им казах, че ще бият, да продължат още по-агресивно и ще спечелят.

Един мач не може да ме заблуди, имаме още много работа. Искам отбор, който да играе с много подавания, със скорост в атака, искам печеливш футбол. Митрев е на един ден в отбора, решихме с треньора на вратарите да пази Ники Кръстев. Справи се страхотно, Левски винаги е имал добри вратари, наши юноши", завърши Митов.

Още отзиви след края на мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Неравенство преди 7 години
ЦСКА минус София не е равно на ЦСКА
27
2
 
3
 
! Отговори
пенко преди 7 години
Мое мнение: " А стига договорки на полувремето !... Вярно - големи печалби в еврофутбол и добри "политически " дивиденти ,то това е ритнитопковско развлечение и баламуркане на балъците !!! Игрите в Колизеума : кръв,хляб и "помия" за народа ... за да не се бунтува "стадото" !!! И ФК "Левски " е фалирал ,само дето още се крепи от моментната власт !!! Само се вгледайте във физиономията на гражданина Митов !!!
26
1
 
6
 
! Отговори
смех преди 7 години
Купете си емблената на Барселона и след 2 дена да играете направо с ПСЖ :))
25
5
 
2
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Жадното даже не разбра, че второто полувреме трябвяше да паднат червените и да изкарат парите за емблемата и марката на 30.03.2017г. 2/1 Честито!!!
24
6
 
1
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
ТОВА ТРЕНЬОРЧЕ ДА НЕ ПРИКАЗВА МНОГО ,ЧЕ СЛЕД НЯКОЙ И ДРУГИ МАЧ ЩЕ МУ БИЯТ ШУТА!
23
9
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До всички левскари:Уважаеми съперници не откривате топлата вода.ЦСКА не съществува благодарение на вашия благодетел Бойко Борисов и неговото правителство.НЯМА вече ЦСКА и дата на закриването му е 09.09.2016.Сега играете срещу измислица и срещу отбор преместел се от провинциален Ловеч в София.Така ,че честито Ви победа но не се заблуждавайте ,че сте победили великия клуб ЦСКА.Великия клуб бе закрит непобеден от вас именно заради това.
22
1
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
да ЦСКА умря ... няма дерби, това е виц
21
12
 
6
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Както във всяко дерби и това показа че краиният изход е неясен както е неясно това да ли е Литекс или ЦСКА ,но след като г-н Ганчев купи емблемата и други неща свързани с ЦСКА няма да има кой да противоречи че това е единствено ЦСКА ,но кой ще плати дълговете на Левски като знаем че Пеевски е много стиснат и макар да отлага агонията с времето то се знае че всичко се връща на тоя свят.казуса с Виваком няма да проработи в следващите 5 години но лихвите се трупат а в окр. група места колкото искаш
20
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1948-2016Ох мъко подуянска.
19
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦСКА - ха-ха-хаА Иванчо от друг клас произнасял лескал.
18
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми не са цесека, ама и вие не сте подуяне. Кой ви държи, а? КОЙ?
17
2
 
6
 
! Отговори
Komatevo преди 7 години
Obratno V komatevo pumak!da se naucis kak se govori.....!
16
14
 
8
 
! Отговори
Спеца преди 7 години
Митов , Митов , не знаеш ли , че на куцото пиле Господ помага?И защо се фукаш че сте били "Литекс" ?Това ще е , пак ще затънете!
15
5
 
8
 
! Отговори
До левак преди 7 години
Интересно къде е бил чичо Митко-Стратега ,като стана дума за крилати фрази.И за акъла и страхотната му речева,,мощ".Май не виждаш ,,гредата" всобственното си око а сламката в окото на другите виждаш
14
13
 
7
 
! Отговори
левак преди 7 години
Абе село, нали се сещаш, че идва края на сезона, падаш от Иртиш и си довиждане бе, гном? С твоя умствен потенциал си само за викач по говедата- псевдофутболисти! Днес беше твоя ден, извади малко акъл от някъде и затвори устата, да не ти припомнят други твой крилати фрази с които стана известен по цял свят! Ама Господ като е ръсил акъла, ти си ходил с чаНдър, левак!
13
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митов, като дойдат мутрите да си искат милионите за новия сектор на герена и не им платите, окръжните групи ви чакат, и няма да има герп да ви спасява
12
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами този говедар как изпусна титлата срещу Славия, той ще ми говори за ЦСКА, тъ..анар смотан, една случайна победа и сме много велики,
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След фалита на бб идва и този на лс, хайде да видим тогава на кого ще се подигравете...
10
1
 
16
 
! Отговори
, преди 7 години
Не ЦСКА припозна ловеч,а Ловеч припозна ЦСКА, барабар с административния персонал. Но репликата е велика,,Това не са много ЦСКА"Браво за чувството за хумор
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е! Това не е истинска чорба, а е някаква супа топчета.