Волейбол: Обърнахме световния шампион Полша!

България изоставаше с 1:2 гейма, но спечели сблъсъка във Варна
9 юни 2017 22:23, Анисия Иванова
21
Волейбол: Обърнахме световния шампион Полша!
Снимка: БТА

Мъжкият национален отбор на България победи световния шампион Полша с 3:2 (25:16, 20:25, 19:25, 25:23, 16:14) гейма в изключително драматичен двубой от група "Е1" на световната лига по волейбол, игран в зала "Конгресна" във Варна.

България започна мача ударно и поведе още от самото начало, като на второто техническо прекъсване разликата беше набъбнала на цели седем точки в наша полза. Прекрасна блокада на Николай Николов ни осигури аванс от десет пункта и не след дълго "лъвовете" затвориха първата част с 25:16, когато Бартоломей Лемански би сервис в мрежата.

Поляците се съвзеха и започнаха много добре втория гейм, постигайки прилична преднина от четири точки на първото техническо прекъсване. Тодор Скримов сервира в мрежата и при второто техническо прекъсване изоставахме с три точки, но след това поляците увеличиха разликата и взеха частта с 25:20.
 

Още подробности за срещата четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Обзървър!!! преди 6 години
До некакъв печенег!!! Ей,печенег-трай си и не се меси в неща за които е ясно,че дървената ти ШОПСКА тиква не може да зацепи бре!Акъл се дава от човек който го притежава в излишък!При теб не е в повече а даже и липсва като субстанция бре!Дебни Вуте да е по-зле от теб и наблюдавай дали ИскърО става все по-дълбок бре!пп-И да ти обясня ***-наричам те ПЕЧЕНЕГ поради следния неизвестен за теб исторически факт бре!Вие сте наследници на племето печенеги-съюзници на Самуил и разбити от Васко II бре!!!
10
3
 
0
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До Обзървър!!!Па ти не си за два крака,бе ! Много си умен ! Затова на четири крака-като Белчо и Сивушка ! Знаеш ли кои са Белчо и Сивушка ! Отдека че знаеш...
9
1
 
4
 
! Отговори
Обзървър!!! преди 6 години
До гордия жител на пленителната ни ЛАЙНОМОРСКА столица-дето бил гледал мача на дългучите в зала Конгресна бре!Та скивай са шушляк! Първо-горещ привет на *** и неговите слънчеви жители от крайбрежните фекални ивици!Второ-вулканичен привет на посетителите на Офицерския ви плаж-дето е в топ 5 на най-чистите плажове във Света бре!Трето-съдията беше едновременно и ДОМАКИНСКИ и ДОМИНИКАНСКИ бре!И счупи две ребра докато подпираше дългучите на Гибона през цялото време бре!Иначе сте юнаци-ха ха!
8
4
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Абе момчета,що се изпиняте да коментирате ? Като ви гледам сите сте били освободени от часовете по физкултура-демек недъгави сте...И у акъл сте недъгави...
7
3
 
2
 
! Отговори
Чичата на Вазов преди 6 години
До четящ наблюдателЗа сметка на това ти си на първо място по тъпота,бе ***...
6
4
 
3
 
! Отговори
четящ наблюдател преди 6 години
Дългучите както винаги ще претърпят фиаско! Максималният им таван е ЧЕТВЪРТО МЯСТО последните 45 години! А иначе прав е дядо ти Вазов за четенето и писането! Само дето едно е притеснително-този достолепен патриарх на литературата-дето е иначе СВЕТОВНО неизвестен-приключва земния си животец върху една ученичка!Иначе е МЕГА литературен титан-дето Света не го е чувал бре!Аааа-забравих!Май има Нобелова награда по литература все пак!Ха ха ха!А бре-това е Балканския Шекспир същи!пп-Доморасъл гений!!!
5
4
 
0
 
! Отговори
FRTSMVSMNVMNHLDMN преди 6 години
Браво ! Желая пълен провал за Рокфелер и Сорос ! Амин !
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момчетата! Поне една добра новина днес.
3
3
 
3
 
! Отговори
ЧЕТИ Обзървър преди 6 години
Този Обзървър,под причина на задължително хейтване първо плюе после чете. Излагаш се дете,поне да има смисъл това което пишеш или се научи ВНИМАТЕЛНО да четеш.Казал е поета:,, Чети,то сляпото окато прави,то дава ум дете-Ив. Вазов"
2
4
 
3
 
! Отговори
ъперкът! преди 6 години
Съдията беше ДОМАКИНСКИ и доминикански едновременно!Изгърби се да подпира дългучите-юнаци!Това е кофти истината-останалото е обединен патриотизъм!На лудия от Ямбол плюс шкембе войводски и достатъчно скатаджийски!
1
3
 
6
 
! Отговори
До n 5 преди 6 години
Значи много сконфузно се получи когато при вторият прочит излезе правилно определението доминикански. Ковти и аз съм коментирал недоразбрани коментари и от опит знам че извинението помага да превъзмогнеш тъпизма си.Иначе за автора на въпросният коментар само плюсове!

Спонсорирани публикации