Макгрегър падна от Мейуедър, но има вяра... в себе си, в любовта си

От бедно колежанче с 90 пенса в джоба, до ММА звезда с милиони
28 авг 2017 07:07,
14
Макгрегър падна от Мейуедър, но има вяра... в себе си, в любовта си
Снимка: Reuters

ММА звездата Конър Макгрегър загуби в 10-ия рунд в битката на големите от американската боксова легенда Флойд Мейуедър.

И макар мачът да се превърна в най-доходоносното събитие в света на спорта, след като постъпленията от него са близо 1 милиард долара, едно откровение на Макгрегър за живота му, накара милиони по света да му симпатизират.

Още по темата

В тв интервю той разказа за голямата си любов, настоящата му съпруга - Дий. Първите им трепети, първите им срещи, мечти... нищо, че снощи прибра $100 млн., а тогава в джоба му са дрънкали... 90 пенса.

"Докато учех никога не съм имал сериозна приятелка, повечето момичета ме отбягваха, мислейки ме за луд, защото твърдях, че един ден ще стана най-добрият ММА боец и им казвах шеговито: "Дайте да ви се подпиша на тетрадките, след време този подпис ще струва много" (смее се). На всичкото отгоре бях социално слаб и нямах кола, а жените не харесват това... Честно да ви кажа, не знам какво Дий хареса в мен, но знам, че едва ли може да съществува по-истинска любов, човече, та аз нямах 90 пенса, за да и подаря роза, а Дий беше най-голямата красавица в колежа и интересът към нея беше огромен.

Спомням си как на първата ни среща тя ми сподели амбициите си да стане лекар и ме попита за моите, след като й казах, че ще стана най-добрият ММА боец тя прие нещата съвсем сериозно и дори ми каза: "Аз ще бъда до теб и ще ти помогна!".

Не можех да повярвам, най-голямата красавица беше на среща с мен в градския парк, понеже не можех да си позволя да я заведа в някой ресторант и въпреки това тя се влюби в онзи Конър, а можеше да има когото поиска!

Не се интересувам от други жени. Само знам, че тези, които ме отбягваха тогава, сега дават по 1000-2000, а понякога дори и 3000 паунда, за да гледат един мой мач! И въпреки че мога да имам 90% от жените, никога не бих предал Дий, защото тя се влюби в бедното момче от колежа и му помогна да се превърне в най-великия ММА боец!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
РККА преди 6 години
аре успех и догодина този църния да влиза в клетката при ММА а не кухарите да му погазуват и да се чудят как само да му гласят победи ,все пак човека не е проф .боксьор,и му е държал 10 рунда ,на бас че има две дузини *** де ще го мятат кат шкембе у дувар ама ги не пущат...
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ всеки който искаше да гледа мача вкъщи трябваше да доплати по 100$ на кабелния си оператор
11
0
 
3
 
! Отговори
брокер преди 6 години
История за повече от 100 милиона. Безценна.
10
6
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
ГОЛЯМ!
9
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, догодина още един мач с билети по 1к долара, да си направят още няколкостотин милиона от балъците, които плащат за скъп театър, а после нямат 10лв в джоба :D
8
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 6 години
До 123Е па той е боксьор бе, а претенцията идва от Макгрегър, че ще го бие на неговият спорт. Никога не е ставало въпрос за бой в стил ММА.
7
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 6 години
Е много е скромен, НАЙ ВЕЛИКИЯТ ММА БОЕЦ *** сам си приписва тая титла, а то горе на всичко има и загуби и не се е срещал с основни претенденти.
6
2
 
11
 
! Отговори
Мариян преди 6 години
Има жени и,,,,,,,,,,,, жени.
5
1
 
14
 
! Отговори
Ключко преди 6 години
Тая историйка много убава, ама че и докара едни милиони на едни хорица :-)Живи и здрави и те, и шараните дето билети и телевизионни права платиха.
4
4
 
21
 
! Отговори
123 преди 6 години
Режисиран мач, църното не може да се бие по друг начин и затова измислиха тази простотия за боксовите правила. Иначе щеше да птнесе 2 коленца, едно тръшване и дотам.
3
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
П---ч си е този Макгрегър. Победен беше от по-добър боксьор но се би достойно. Но си е щурчо, силен по характер и откровен. Хубавата му жена е усетила силата му и затова е решила да в с него. Съвсем нормално.
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не знам, защо не проведоха боксов мач щангист и спринтьор? То ясно, че идвамата са участници в бойни спортове, но ако боя е по-правилата на единия спорт естествено, че шансовете на единия са по-големи от на другия. Важното е хляб (само че те са си го плащали - най-евтините билети са били 500 долара) и зрелище за тълпата. Участниците нямат нищо против, защото парите които заработиха ще им стигнат за пенсия.
1
46
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя няма високо мнения за жените.Което само показва, че не струва.

Спонсорирани публикации