Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа

Пулев се завръща на ринга в началото на 2018 година
25 окт 2017 13:39, Веселин Коларов
116
Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа
Снимка: Bulphoto.com

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев обяви, че не се е отказал от мача с Антъни Джошуа заради уплаха.

Двамата трябваше да излязат един срещу друг на ринга тази събота в битка за световните титли на непобедения британец. Кобрата обаче получи тежка контузия и беше принуден да се откаже от мача. На негово място ще излезе Карлос Такам. "Не съм се уплашил! Исках този мач и се стремях към него! И пак казвам, че такъв мач ще има! Ще се подготвя много добре и да го победя! И трима като Джошуа да са в ринга, аз пак ще изляза, ако е за парите. При мен е по-важна победата, а не олимпийския принцип", заяви Кобрата, който ще се възстановява от травмата около месец.
 
Той каза още, че следващата му битка най-вероятно ще се проведе в САЩ, но още не са ясни повече подробности. "Ще коментирам кога ще се завърна на ринга, но нека първо да се възстановя от контузията ми. Вероятно в началото на 2018 година. Може да играя в САЩ, в Чикаго! Важното е контузията ми да отмине и да играя за победа", добави Пулев.
 
След това той говори повече относно травмата и добави, че очаква догодина да има мач срещу Джошуа, който е убеден, че ще спечели. "Контузията си е контузия. Изчакахме да поотмине, но не се получи. Лекарят установи, че има разтягане и леко разкъсване на един от мускулите при подмишницата, при гърдата. Една седмица тренирах без спаринг, защото травмата не го позволяваше. Правех упражнения, пих витамини, но не се подобри. Това не е Градско първенство на София да побеждавам с една ръка, а е мач за световна титла. С треньора ми преценихме, че е по-добре да откажем мача. Това е много специфична контузия, боли при точно определени удари с дясната ръка. Смятам, че най-късно догодина ще има мач с Джошуа. Сигурен съм даже, че ще го победя, защото знам какво мога, знам собствените си сили", каза още Кобрата.
 
Боксьорът коментира и пропуснатия награден фонд от мача му с британеца, като според медиите на Острова хонорарът на Пулев щеше да е между 2 и 3 милиона паунда. "Не знам дали повечето хора и критици си дават сметка, че става дума за наистина много пари. Пари, които и аз не съм изкарвал и не съм сънувал. От друга страна е правилно да казват, че трябва да се кача на ринга. Моята идеология не е такава. Става дума за много пари, които много хора изобщо не могат да изкарат през целия си живот", завърши Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз всеки път като си отвори устата и ми став все по-смешен...
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя шкембак му дайте други шкембаци пред пенсия на ринга в Арена Армеец да му ръкопляскат разни салфеткаджйи на измислените "нокаути". Видяхме го колко струва срещу Кличко.
32
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да на приказки си много силен, ама като наближи мача и ненадейно се контузва....
31
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е същия страхливец и дърдорко като Тиквата.
30
1
 
20
 
! Отговори
Край преди 6 години
*** си земи парите и после Дилян Пеевски може да те земе за охрана. С тия парички си за никъде момче.
29
1
 
26
 
! Отговори
честно казано преди 6 години
Кобрата беше изненадан , че са го "уредили" с този мач. Тактически ход с който се отърва да не го "кобрят" пак както на мача с Кличко.
28
2
 
23
 
! Отговори
s преди 6 години
Ако имаше мач с Джошуа щеше да му е последен в кариерата . Сега може пак да уреди мач в БГ . Но за да повярвам на всичко казано от него рано или късно трябва да се случи тоя мач!
27
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селското кюфте може само да се бие срещу трима пияници като охрана в някоя чалготека където му е мястото. Размина се с мача с Джошуа и веднага започна със заканите. Трагикомична и комплексарска работа. Кюфтето + целият му щаб да излизат на ринга срещу Джошуа пак ще ядат бой.
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобра, и аз съм готов - даже с 5ма. Два пъти по-силни от него. Никакъв проблем.
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професионалния бокс е цирк и фсички в него са клоуни.В цирка влиза и перченето и говоренето на глупости това е част от играта!Там случайни резултати няма!
24
2
 
27
 
! Отговори
зрител преди 6 години
Някои хора с 10 години по млади изкараха вече над 10 милиона долара.И продължават.Побеждават ,падат но не говорят празни приказки Истината е на ринга,на корта,на терена.Ти бъди успешен пък нека да говорят.Но не ти да говориш повече от колкото хората,защото почва да прозира страха ти Пулев.Никой не иска да се биеш с трима,бий се с един но не на думи.
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама как само 3-***, бе Кобра? Направо 100 като него, не може ли? Ха-ха-ха! Приказкииии! Ама на Шехерезада.
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пулев и аз съм по-добър от теб,трима като ще победя,...но.. не ме допускат до двубой с тебе .
21
1
 
19
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Бреееееей, тц-тц-тц....Ами след като е толкова готов и подготвен, предлагам му като му мине "травмата" да покани на ринга едновременно Джошуа, Уайлдър и Кличко за десерт и да ги отупа набързо тея гъзета :))) На финала по един кюп зад врата и продължаваме напред :))))
20
2
 
34
 
! Отговори
Ореола пада преди 6 години
Ето това е ***!!! За пример. Силен в приказките и Аз това Аз онва...Кличко го препарира, а тая канара направо щеше да го убие.Хитро се измъкна, браво ***.
19
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ще го видим в събота и Джошуа какво ще направи.Не го мислете за господ бог.Може и да не стигне до мач с Пулев .
18
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че кОбрат се уплаши. Не му отива сега, когато провали мача пак да говори на килограм.Този спорт се играе на ринга, а не в говорилните.
17
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опулев пак е прекалил с коката.
16
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опасноста с мач с Джошуа отмина, и Пулев започна да му се заканва.Дано денят на истината не го подмине.
15
0
 
26
 
! Отговори
сандокан преди 6 години
*** на веднъж ли или отделно