Мъри: Шуробаджанащината убива родния футбол!

У нас само тимът на Лудогорец играeл на високо ниво
Обновена: 7 ное 2017 08:10 | 7 ное 2017 07:58,
9
Мъри: Шуробаджанащината убива родния футбол!
Снимка: Reuters, архив

Бившият национален селекционер на България Станимир Стоилов разкритикува сериозно нивото на български футбол.

"В Европа само Лудогорец играе на високо ниво. Добавям и повече от отличното представяне на Ботев. Виждам добри терени и осветление, конкуренцията се е вдигнала. ЦСКА снощи е победил Лудогорец. В последните години българският футбол произвежда посредственост. Клубовете трябва да се замислят. Трябва да произведем качество и после да говорим за национален отбор. Българските играчи не могат да отговорят на изискванията. Те са на посредствено ниво", отсече Мъри.

"Процесът на разпад в Левски върви от 9-10 години! Нищо ново под слънцето. За Левски много пъти съм се изказвал, водят се някакви дела между мен и клуба. Не съм гледал детайлно отбора. Не мисля, че моето мнение е интересно на хората, които ръководят клуба."

"Представихме се повече от достойно в квалификациите с оглед на това. Клубовете не работят. Повече сме по приказките. Произвеждаме под средното качество, а искаме да имаме национален отбор. Темата за чужденците я няма отдавна в Европа."

"Философията на футбола не е много сложна. Не един и двама собственици се пробваха и се самоубиха. Когато цяло България се смееше на някои мои приказки, оказа се, че съм имал право. Ако не разполагаме с някои чужденци, ще бъдем на ниво нула! Ако нямаше шуробаджанащина във футбола ни, можеше и да ни се получат нещата", добави Стоилов на летище "София". 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ГО РАЗБИ ТОВА ПРОКЛЕТО ЗЛАТНО ПОКОЛЕНИЕ 1994 Г. КОЕТО СЕ НАМЪРДА НАВСЯКЪДЕ А СА ПРОСТИ И АЛЧНИ.
8
0
 
1
 
! Отговори
БРЕЙ преди 6 години
ВСИЧКО МЪРИ Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФАЛШИВ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ,КАЖИ ГО НАПРАВО,КАКВО ГО МОТАЕШ.ВИЖ КАК ДАВАТ БАЗИТЕ И ПАРИТЕ НА ПАРЧЕ ПРИ ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ,КАКВОТО КАЖЕ СУЛТАНА И ВЕЗИРА.,НЯМА ДЕТСКИ ФУТБОЛ,РАЗРУШЕНИ БАЗИ,НИКАКЪВ СПОРТ СРЕД ДЕЦАТА ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФАЛШИВ СЪЮЗ.
7
0
 
3
 
! Отговори
nik преди 6 години
До Ninaи в Литекс играят чужденци и точно чужденец вкара голът за Литекс-София
6
0
 
4
 
! Отговори
преди 6 години
До nina Не че защитавам Лудогорец, даже напрвотив, но виж кой вкара за ЦСКА и помисли дали българите са показали как играят.
5
0
 
0
 
! Отговори
Сиса преди 6 години
До ninaНинче, Нинче, къде видя, че милее за българския футбол. Даже, обратното, радва се, че не е в БГ...
4
3
 
14
 
! Отговори
До Нина преди 6 години
Нинче, много посредствен коментар........
3
20
 
3
 
! Отговори
nina преди 6 години
1. "Лудогорец" не е български - знаете какво имам предвид!2. Като милеете за българския футбол /а не за пари/, г-н Стоилов, да сте станали треньор в България!3. ЦСКА показа на "Лудогорец" как играят българите!
2
0
 
14
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Шуробаджанищаната и посредственоста се шири по нашите географски ширини излъчващо високо самочустие и паркетно покритие .
1
0
 
22
 
! Отговори
vsd преди 6 години
Не само футбола,а и всяка сфера от живота.За съжаление шуробаджанащината е следствие и защитен фактор за оцеляване и окопаване,каквато е и корупцията на ниско ниво.Това се получава,поради факта ,че всички блага произведени от българина и в България се изочват от политическата и бизнес класата и голяма част от БВП изтича извън страната ни.Тук остават огризките и хората оскотяват.

Спонсорирани публикации