Борисов отсече: Базата на ЦСКА си е на ЦСКА!

Той допълни, че не се меси в отношенията на феновете
12 ное 2017 17:20,
34
Борисов отсече: Базата на ЦСКА си е на ЦСКА!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че базата на ЦСКА си остава за клуба и за нищо друго не може да се използва.

Борисов коментира темата за предстоящия търг за стадион Българска армия и базата в Панчарево по време на официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.

"В отношенията на феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА, и за нищо друго не може да се използва. Вървят много добре в шампионата, това, което ние трябваше да осигурим, е спокойствие и възможности да се развива клубът", каза Борисов и допълни, че отборът им върви повече от добре.

В отговор на журналистически коментар: "те май са два", Борисов каза, че ЦСКА е клуб, който може да поддържа и три, и четири отбора винаги.

По думите му ЦСКА навремето е имал отбори, в които всичките са били национали и резервите им също.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: базаЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСамо че тебе никой не те *** да те пита за това.То и ако от такиваТЪПАНАРИ зависят тези теща, тежко и на планетата земя.
27
0
 
4
 
! Отговори
СЪЩИЯТ преди 6 години
До Няма вече дербиАма тебе кой те пита.За нас феновете на ЦСКА има пък за теб като нема недей да ходиш НА МАЧ бе.НИКОЙ НАСИЛА НЕ ТЕ КАРА.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Собствениците на ФИРМИТЕ, които издържат ЦСКА и стопанисват стадиона: "ПФК ЦСКА АД" и "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" са едни същи, както преди, така и сега ! Дори Голяма част от футболистите, старши треньора, капитана, техническия директор и помощниците бяха същите. За феновете на ЦСКА, ЦСКА си е един и същ. В хода на шампионата беше нормално да се потърсят по силни футболисти и треньори, защото ЦСКА вече не беше в Аматьорския футбол и търсеше бързи резултати. ЦСКА си е ЦСКА независимо от вратичките, които за
25
1
 
6
 
! Отговори
asd преди 6 години
Снимката кърти!И Бате ни Вечен премиер и Иветчето Лалалаллова и министъра.Добре ,че съм в добро настроение и ги виждам в комичната им страна,а не в трагичната.Трагичната страна всички трезвомислещи българи я знаят.До скоро!
24
6
 
10
 
! Отговори
Няма вече дерби преди 6 години
Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А отбора от най-голямото българско село Подхуене, кога ще си плати дълговете.
22
6
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До ЦСКА за смяхАааа,за смях е ,,Геренбахче,, от с. Подуене !!!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЙКО НЕ СЕ ПРАВИ НА ГЛУХ ЗАЩОТО СЪС СИГОРНОСТ ГО ЧУВАШ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ЧЕ ВАШАТА ЛАКОМИЯ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО ПЪЛНА СИРОМАШИЯ.....И ВМЕСТО ДА СЕ КРЪСТИШ ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И ДА МОЛИШ ГОСПОДА ДА ТИ ПРОСТИ ,ПО-ДОБРЕ СУТРИН ТРЪГНИ МЕЖДУ ХОРАТА И СИ КАЖИ ДНЕС ЩЕ БЪДА СРЕД ВАС ,ЩЕ ЯМ ОТ ВАШИЯТ ТВЪРД ХЛЯБ, И ЩЕ СЪМ ДО ОКАЯНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ,БЕЗЗЪБИ И ГЛАДНИ И ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА РАЗБЕРА ЗАЩО Е ТАЗИ ЗЛОБА НА ТОЗИ ОКАЯН НАРОД ,КОЙТО ВИ МРАЗИ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ...ИЗЗЕДНИЦИ ПРОКЛЕТИ !
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
царят слънце отсече :.........
19
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левскари, защо сме подкрепяли комунистите-терористи преди 9-и септември?
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Тошо за 40 години власт нямаше и една спестена стотинка в банка!Тиквата за 9 години власт спести 4 милиарда долара!Толкова по темата за тоя ***!
17
4
 
12
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 6 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, ама не уточни,кое ЦСКА?
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
я па тая кощрамба лалова как са кикерчи ,до кога ще дои държавни пари ?
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата да каже по добре как 2 сайта вчера публикуваха че има в офшорни сметки 3,8 милиарда долара по-голямата част от ударното пътно строителство?
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиква прoста, да те светна, че самият собственик на клуба Гриша Ганчев каза преди да го купи на феновете на стадиона, че не иска да притежава нито базите на ЦСКА, нито Панчерево, нито стадион Българска Армия и доуточни хумористично..."Защото съм доста заможен човек" при което изригнаха в аплодисменти цесекарите!
12
5
 
18
 
! Отговори
Кралев-министър на Ц преди 6 години
Оказа се, че Кралев е министър на ЦСКА-София(и лично на Гриша Ганчев), а не министър на спорта на България след като подари не без съдействието на ББ държавна собственост(Стадион Народна армия и базите в Панчарево) струващи милиони на ЦСКА-София(Литекс). Знаем, че Кралев е фен на ЦСКА, но това надмина всякаква граница. По този начин този развилнял се министър с футболните си и други пристрастия настрои срещу себе си и срещу ГЕРБ близо 2 милиона сини фена. Бойко Борисов си го е избирал, той да си му бере гайлето и последствията...
11
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Левски" не може да съществува без ЦСКА, защото "Левски" е създаден от комунистите и няма нищо общо с предишни отбори с такова име.
10
10
 
15
 
! Отговори
1948-2016 преди 6 години
ЦСКА умре. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари
9
9
 
6
 
! Отговори
гого преди 6 години
ако Левски правеше фурор с мачове тук и зад граница, да кажем евала, може и в бизнес далаверите да погледнем,А то нищо, нула. Едно време на Левски най големите международни победи бяха срещу ЦСКА, сега Лудогирец им е цел недистижима. Световна цел....кога ли. За това битовизми са актуални, спорта за историците.

Спонсорирани публикации