Дерменджиев си пожела класиране на Евро 2020

Заслужаваме нещо положително, смята селекционерът
2
Дерменджиев си пожела класиране на Евро 2020
Снимка: БГНЕС

Навръх рождения си ден, селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев говори пред "Меридиан Мач" за изминалата година и пожела успешна 2020-а за българския футбол.

"За новата година си пожелавам шаблонни неща - здраве, семейството ми да е живо, здраво и сплотено. 2020-а година е изключително важна за българския футбол", заяви специалистът и продължи:

"Искам да се класираме на Европейското първенство. Моят екип, играчите, ръководството на БФС заслужават след толкова години на лоши резултати нещо положително".

Селекционерът на България призна, че е направил своите анализи за изминалата 2019-а година.

"За мен всяка година е ползотворна. Всяка година правя анализи на това, което беше добре, на това, което беше лошо. В Левски попаднах в тежка ситуация, но истината е, че се отхвърли много работа".

"Мога да адмирирам и всичко, което се случва в Левски сега. Тези фенове, които са верни на отбора, ще продължават да го подкрепят и дано видят тима в позицията, в която искат да е той", заяви още специалистът.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Дерменджиев ако си казал тези неща ,си или луд или и ти като премиера ни живееш в друга държава или планета,опомнете се докато е време иначе излитате в небетието точно когато не очаквате.
1
1
 
9
 
! Отговори
зеленски преди 4 години
НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ И БЪЛГ ФУТБОЛ ПОГРЕБЕТЕ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ АКО ВЪРНЕТЕ ДЕТСКО--ЮНОШЕСКИТЕ ШКОЛИ ---1800 БРОЯ И ФУТБОЛНИТЕ ПАРАЛЕЛКИ В УЧИЛИЩАТА---250 000