Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри II: Ще има ли и трети мач?

Големият реванш чука на вратата
21 фев 2020 10:55, Веселин Коларов
30
Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри II: Ще има ли и трети мач?
Снимка: БГНЕС

Големият реванш между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри вече чука на вратата. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Непобедените боксьори ще се изправят един срещу друг в Лас Вегас в ранните часове на неделя сутринта.
 
"Коефициентите за победа са равни. Това е напълно нормално с оглед на първия сблъсък, когато Уалйдър и Фюри не се победиха. Англичанинът на два пъти беше пратен в нокдаун, но се съвзе. От друга страна имаше повече удари и според по-голяма част от специалистите Фюри трябваше да спечели. Но това е минало, всички погледи сега са вперени в реванша", заяви Коларов.
 
Относно наградните фондове, той каза, че двамата ще разделят приходите поравно. "Още не се знае какви са сумите. През 2018 г. Уайлдър взе 11 милиона паунда, а Фюри 7,7 млн. Очаква се сега те да бъдат по-големи. Една от причините е, че цената пей пър вю е увеличена с 5 паунда, сравнение с първия мач. Друго интересно нещо е, че в договора има клауза за трети двубой, който може да бъде поискан от загубилия. В такъв случай победителят от реванша ще прибере 60% от приходите. Не е изключено да видим трилогия", добави Коларов.
 
Той каза още, че при успех за Уайлдър, американецът ще е защитил пояса си на Световния боксов съвет за 11 път, с което ще задмине легендата Мохамед Али. "Пред него ще са единствено Джо Луис, Лари Холмс и Владимир Кличко", каза още гостът.
 
Накрая той добави, че до момента Уайлдър и Фюри са демонстрирали взаимно уважение, но на последната пресконференция искрите са започнали да прехвърчат. "Обиждаха се, сбутаха се и се наложи охраната да се намесва", завърши Веселин Коларов.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ъъъъъ, журналятаа, а какво е "е цената пей пър вю"? Мерси!
4
7
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Тази вечер!Уайлдър определено е животно с тези татуировки. Един бияч намерил ефективна тактика за победи, но не е нищо особено. Успех на Тайсън! Още в първите рундове да го развинти!
3
1
 
6
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Това ще е интересно. Жалко, че е по никое българско време :(
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Веселинчо-просто пиарът боя .
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фюри е отслабнал и е наистина във форма...Чакам този мач още след края на първия им!Дано гледаме зловеща битка 12 рунда.