Десподов за коронавируса: Ще се видим скоро, никой не е застрахован

Футболистът благодари в Инстаграм за подкрепата
Обновена: 18 авг 2020 12:31 | 18 авг 2020 12:31, Красимир Ангелов
12
Десподов за коронавируса: Ще се видим скоро, никой не е застрахован
Снимка: Lap.bg

Футболистът на националния отбор по футбол и италианския "Каляри" Кирил Десподов успокои своите привърженици, че се чувства добре, въпреки че тестът му за COVID-19 е положителен.

Крилото публикува снимка в своя профил в Инстаграм, с която благодари за съобщенията и пожеланията за бързо възстановяване. Десподов обеща, че скоро ще се завърне на терена.

Още по темата
"Благодаря ви за съобщенията! Тестът ми за коронавирус е позитивен, но след леко неразположение, всичко е наред и се чувствам добре. Ето, че нито един от нас не е застрахован, затова пазете себе си и близките си. Ще се видим скоро на терена!", написа футболист номер 1 на България за 2018 г.

Както е известно, за положителната проба на национала съобщиха първо от италианския му клуб Каляри. В момента футболистът е под карантина у дома си и очаква след отрицателен тест да се присъедини към отбора.

През миналия сезон Десподов игра под наем в австрийския Щурм Грац, а сега се пише за негов трансфер в отбори като АЕК (Атина) и Галатасарай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Нове преди 3 години
И тоя не към льохман
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всяко уонаби селебрити с уонаби заболяване ли ще давате трибуна
7
13
 
2
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Защо се подигравате с генерала? Какво от това което каза не се е сбъднало? Това момче е пътник. В момента е добре, но след ден-два състоянието му се влошава и влиза в интензивното на апаратно дишане. Стават необратими изменения на белия дроб, сърцето и мозъка. Дори благодарение на някакво медицинско чудо да се оправи, със спорта е до тук. Вижте Гришо! От него тенисист вече не става. Да не говорим че не се получава имунитет и още утре коварния вирус може да го тръшне вече фатално!
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие разбрахте ли,че Анджелина Джоли ще се мести да живее в Лондон, ааа и бай Иван от Пазарджик е болен от короня вирус. Тестът му за коронавирус е позитивен, но след леко неразположение, всичко е наред и се чувства добре.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Десподов успокои своите привърженици, че се чувства добре, въпреки че тестът му за COVID-19 е положителен."Ей на това му се казва вирус-страшилище, заразяваш се и се чувстваш добре. Заслужава си да задължавате хората да слагат хомоти и да фалите бизнесните и икономиките на държавите им.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама какво да се учудвам един луд 22 години го крият и не лекуват че това да лекуват в ловеч
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно а в България нали е правил тест като е почивал бе умнициПреди да тръгне навън не тия къде са гледали не тия доктори са за лудницата
2
9
 
16
 
! Отговори
Фейк Годжи от НОЩ преди 3 години
Е тоя защо яко не измре след като го налази невижданата ярост. Как така само леко неразположение, трябваше да се гътне с гърчове задух и небивал ужас. Нямам никакво обяснение за плешивата си куха глава.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрият ни футболист се лута в отбори като Каляри, Щурм Грац...А едно време СОЦ дисциплина създаде футболисти голмайстори на Барселона, голмайстор на Испанското първенство, победител в Шампионската лига и купата на УЕФА.Еххх, демокрация, демокрация.

Спонсорирани публикации