Какво остана скрито от мача на Джошуа и Пулев?

Джошуа не е искал да се ръкува с Пулев в хотела
Обновена: 17 дек 2020 10:22 | 17 дек 2020 10:20, Ния Христова
67
 
Коментарите след поражението на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа в битката за световната титла в тежка категория продължават. Но какво остана скрито за зрителите?
 
"Със сигурност част от критиките за заслужени, ако трябва да бъдем максималисти. Но има нещо много важно - в бокса и в MMA има съпътстващи събития, които са с шоу елементи, включващи закани. И хората, които не следят толкова отблизо бокс и MMA, не знаят, че е съвсем нормално да има напрежение. Хората, които го познават, казаха, че е бил един от най-спокойните за тази среща", каза авторът и водещ на предаването BOEC.BG Десислава Джерманска в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Тя сподели, че всички от щаба на Кубрат твърдят, че Джошуа е обиждал Пулев и го е провокирал.
 
"Дори самият той го каза. Това, което казват те, е, че дирижирани и скрити от широката общественост. Джошуа, когато е пристигнал в хотела, не е искал да се ръкува с Пулев, който го е поздравил. На въпросната пресконференция, когато беше кантара, го е обиждал. Опитал се е да го бутне, Кубрат му е казал да не го докосва", допълни Джерманска.
 
По думите й британските медии са обърнали силно внимание на тази ситуация.
 
"Те бяха убедени, че това е съвсем умишлена тактика от страна на Кубрат Пулев, който цели да разконцентрира спокойния Антъни Джошуа. Ей Джей се слави като спортист, който е изключително хладнокръвен. Но хората, които го следят, знаят, че не беше типичният Джошуа. От щаба на Кубрат твърдят, че много неща не са показани, а това не се е случило, защото българските медии не бяха допуснати", коментира още тя.
 
Десислава Джерманска припомни, че имаше и дълга битка за това български журналисти да присъстват на мача.
 
"Не ни допусна организатора - Matchroom, които са и мениджъри на Джошуа. Накрая имахме достъп, заедно с намесата на ММС. Кралев лично писа писмо, Външното ни министерство се намеси. Получихме ръка от всякакви институции. До последно беше под въпрос дали ще влезем и на самия двубой, но вътре се чувствахме като гости, а не като хора, които трябва да си свършат работата", подчерта тя и добави, че не им е бил осигурен достъп до боксьорите след мача, за да направят интервюта.
 
Също така българските журналисти чакали с часове пред хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
7
 
! Отговори
Д.Кънев преди 3 години
Е хайде стига тъпотии и идиотщини.Някой си бил направил нещо.Ам чи що не го направил.Ам чи щот толкоз си може.Ам чи и пак се дали какво и колко Велико щяло да бъде.Е много голямо е да ама след голяма нужда.
45
9
 
15
 
! Отговори
аха преди 3 години
Пълен провал !! Само и само да вземе 5 милиона паунда !!Нищо не става от теб "Кубрат Пулев" !!
44
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стигате вече с тоя слабак.
43
1
 
13
 
! Отговори
Валентин преди 3 години
Спрете вече с това .....
42
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А престанете вече с този Пулев
41
1
 
18
 
! Отговори
Apostolov преди 3 години
Мачът,приключи!
40
1
 
14
 
! Отговори
Apostolov преди 3 години
Моля,без бългаски жирналисти!Препоръчително е,в такива моменти!
39
1
 
23
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Мача приключи още в третия рунд когато Пулев обърна гръб и избяга не в неутрален, а в неговия ъгъл. Според правилата, съдията има право да го прекрати, но явно е преценил, че нашия е бил объркан...
38
16
 
1
 
! Отговори
Дид преди 3 години
Защо се крие истината за поведението на двамата боксьори какво се цели да се опетни отново името на България пред света може би и да се настрои народа против Пулев ли какви журналисти има само английски
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напълно нормално е преди мач боксьорите да правят шоу за публиката заканвайки се един на друг и т.н. подобни глупости. Това влиза в програмата, както е и в пародиите с кеча. След мача обаче си проличава истинския спортист...и тогава няма място за шикълкавене, истината е една и най-добре е да не я отричаш.
36
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе пичове абе я вие излезте срещу Джошуа бе какво само го серете че бягал че го били, гордейте се че български боксьор стигна до битка за титлата и то не веднъж, а два пъти през кариерата си тъй че си трайте
35
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е типично поведение на англичаните, чудя се как не са намесили новичок и др. конспирации, преди англичаните по олиrофрения се нареждат единствено поляците.
34
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ok, говоренето преди мача го приемахме с лека усмивка, защото подозирахме какво ще стане. След като го утрепаха от бой обаче нашият не спря да приказва..?Та Джошуа го било страх, та за малко да го биел, та не знам какво?! Това вече е жалко.
33
10
 
48
 
! Отговори
Типично по български преди 3 години
На българина все някои му е виновен, но не лично и той, отностно Пулев биха си го като малко дете, чудеше се къде да се скрие, може поне да падне с достойнство и да поздрави съперника си, а той какво ще каже, ако е мъж ще ми даде реванш, направо е толкова ниско, че незнам! Отностно колко е направил Пулев за България, лично аз, а и много българи за първи път чухме за него, когато беше мача с Кличко и сега този мач и двата пъти си го биха, та какво е направил незнам, гледал съм само загуби!
32
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви Бг журналисти кои ви бръсне за сливи то да не вие Бг да се лигавите
31
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБе пандемия е ве кво ръкуване ве, да си признае че е по-слаб и толкоз, ама и вие медиите не сте в час
30
8
 
87
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Пореден жалък опит за оправдание! На ринга нямаше нищо скрито. Единият биеше, а другият бягаше! Така че спрете с измислените истории!
29
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво остава скрито ли ами всички видяхме че го би ама дали го е *** след мача не се знае
28
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото всеки боксов мач се предхожда от такива приказки, в щатите му викат "шет толкинг". Друг е въпроса че на нашия маслко преигра и се правеше на клоун на ринга.
27
7
 
47
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Сега пък ръкуването,Ковида,ръкавиците като причина за неуспех.Видяхме колко струва-стига с тези оправдания! Слаб И нискокултурен ...Пенсия...Голям резил,ха,ха