Букмейкърът Betano привлича внимание с щедри промоции

28 юли 2021 15:25, Александър Попов
Букмейкърът Betano привлича внимание с щедри промоции
Снимка: Pixabay

Промоционалните оферти заемат важна част от платформата на всеки спортен букмейкър, като обикновено именно те играят ключова роля в привличането на нови клиенти. Точно заради това и много често началният бонус за нова сметка в сайта е най-изкушаващ. Такъв е и случаят с Betano, които са много близо до това да получат лиценз и да започнат да се развиват и в България.

Наличният Betano бонус код за нови потребители е в размер на 100% от стойността на първия направен депозит в сметката, но до 100 евро, което респективно би могло да се превърне до 200 лева, ако видим същото предложение и в България. Минималният депозит, които може да активира това предложение е 10 евро, а самото усвояване на бонуса може да продължи в рамките на цели 90 дни. Разбира се, както всяко подобно предложение, така и тук има някои специфични условия, които трябва да бъдат изпълнени с цел превъртане на бонуса. В случая стойността на депозита плюс тази на бонуса трябва да бъде разиграна пет пъти, при това на спортни селекции с коефициент над 1.65. Към офертата не се зачитат и залози, които са затворени с кешаут опцията или пък такива със завишени коефициенти. Всяка оферта обаче изискваща някакво разиграване крие своите рискове, с които потребителите трябва да се съобразят, а дали един бонус си заслужава или не прочетете тук.

Освен началния бонус обаче, букмейкърът предлага и още няколко атрактивни предложения за феновете на спортните залози. Едно от тях е така наречения ACCA бонус, от който може да се възползва всеки регистриран потребител до три пъти в рамките на 24 часа. Той важи за създаването на множествен залог с поне четири мача в него, чийто коефициенти са над 1.50. Колкото по-голяма е образуваната права колонка, толкова повече се увеличава и процентът печалба. Например при четири познати мача общият коефициент се увеличава с 10%, докато при десет познати срещи той скача с 50%. Разбира се, сами се досещате, че всяка следваща среща към залога намалява шансовете ви за успех.

Друго футболно предложение е обвързано с шампионатите на Италия, Англия, Испания и Германия плюс срещите от Лига Европа и Шампионска лига. При залог на някоя от тези срещи и един от отборите успее да повече с два гола разлика, независимо от резултата и от времето, залогът ще бъде затворен и сметнат за печеливш независимо от крайния изход. Подобно предложение има и за баскетболните срещи, като там то е преобразувано в изплащане при преднина от 20 точки.

SuperOdds офертата, както подсказва и самото име, представлява завишаване на коефициентите за определени спортни събития, като те могат да бъдат от футболни, баскетболни или волейболни срещи. Друг интересен бонус пък е свързан с пазарите за точен резултат и първо полувреме краен изход. При залог на някой от тези пазари за определени двубои ще получавате връщане на залога, ако въпросната среща завърши при нулево равенство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Betano
Още от

Спонсорирани публикации