Как се създава залог в Бетано?

Обновена: 10 май 2023 18:33 | 1 авг 2021 13:35, Александър Попов
Как се създава залог в Бетано?
Снимка: Pixabay

Основната цел на всеки спортен букмейкър е в него на залагат повече хора, тъй като статистически предимството е на негова страна, така че загубите ще бъдат повече от печалбите. Така наред с всички изкусителни предложения, всички тези хазартни сайтове се стараят процедурата по направа на залог на бъде максимално лесна и без каквито и да е спънки. Такъв е случаят и с платформата на Betano, за която скоро се очаква да получи лиценз за България. Ако пък искате научите повече подробности за този букмейкър вижте тук ревюто за Betano, където нагледно са обяснени различните функционалности в платформата.

Още на началната страница в спортната секция на сайта на вниманието ви ще бъдат предложени всички най-интересни и предстоящи спортни събития, като всяко от тях е придружено и с основните пазари към него, като например избор на краен победител, под и над 2.5 гола при футбола, спечелен сет в тениса и т.н. Ако търсите по-специфичен залог ще се наложи да влезете в страницата на даденото събитие. Всяка налична опция за залог пък е селекция, избирането на която автоматично поставя вашата прогноза във виртуалния фиш. Той както обикновено се намира в горния десен ъгъл.

Виртуалния фиш е интуитивно структуриран и показва всичката нужна информация за вашия залог. Най-горе той е разделен на два раздела, като първият показва настоящите ви селекции, а вторият вече направените такива, като той се разделя всички направени залози, направени залози, които вече се играят, както и на такива, за които се предлага кешаут опция. По-интересен обаче е първият раздел, представляващ списък с всички избрани селекции. Имате възможност да поставите залог на всяка една поотделно, да ги комбинирате в права колонка или пък да изберете система, в която да си позволите възможността за направа на грешка. Подобна екстра обаче неминуемо се отразява или на крайната печалба или на сумата на залога ви, така че сами преценете нивото на риска. В края на електронния фиш пък ви очаква зелен бутон за направа на залога.

Ако обаче опцията за създаване на залог не ви изненада с нещо кой знае какво, то точно под виртуалния фиш ще откриете опцията BetMentor, която изглежда доста практична. В нея играчът избира каква сума би искал да заложи, а след това отбелязва и в какъв диапазон желае да бъде неговата печалба. Посредством изкуствен интелект, базиран на различни статистически данни, сайтът ви прави предложение за права колонка, която покрива вашите изисквания. В нея са включени селекции, които според статистиката би трябвало да се окажат печеливши. Все пак, може да хвърлите едно око на предложенията, преди да им се доверите. Не забравяйте, че в крайна сметка букмейкърът не би си позволил да реализира така лесно загуби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации