Мъри Стоилов поиска от държавата да построи козирка на Левски

Не е нормално отбор с толкова публика да е хвърлен като сираче на улицата
25 фев 2022 16:25, Георги Пешев
52
Мъри Стоилов поиска от държавата да построи козирка на Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде редовната си пресконференция преди мач на отбора, на която говори по всички актуални теми.

"Въпреки че създадохме много положения срещу ЦСКА 1948 в първия мач, не успяхме да победим. Сега трябва да се опитаме да изиграем мача по най-добрия начин". 

"В никакъв случай не мога да приема Левски да бъде изпращан на стадион, който не може да приеме и 20% от привържениците му. Това е неуважение към нас, на някого явно не му харесва, че на предишния мач имаше 15 000 наши привърженици." 
 
"Не е нормално отбор с толкова публика да е хвърлен като сираче на улицата. И на срещата с министъра заявихме, че най-големият ни проблем е изграждането на козирката. Не виждам причини държавата да отлага изграждането на козирка над сектора на стадиона ни, който може да се срути."
 
"Щом може да се помогне на 3-4 клуба, нека се помогне и на другите. Не само на нас - и на ЦСКА, Берое, Черно море, да не забравя някой. Държавата решава хиляди безсмислени проблеми, но дайте да помогнем и за футбола - спорт номер 1 в света. Парите са символични. При нас обаче нещата стават или след 3, или след 30 години", казва Стоилов.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
25
 
! Отговори
Услади им се преди 2 години
Хората не могат средна заплата да докарат, бъхтят се по цял ден. А тея дай та дай. Нагъл, по-нагъл. левскар!
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като им трябват пари за козирка да си съберат от привържениците.
15
0
 
18
 
! Отговори
Кръстьо преди 2 години
Абе не е нормално държавата да се грижи за вас !Вие сте професионалисти, трябва да работите и да вкарвате пари в хазната, а не да я изпразвате !
14
0
 
18
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Цялата мара втасала че тоя до козирката опря!
13
0
 
8
 
! Отговори
Фен преди 2 години
ко ,не:):):)
12
12
 
4
 
! Отговори
... преди 2 години
Значи сега искам да кажа, че ЦСКА НЯМА ОТ ДОСТА ГОДИНИ ВЕЧЕ!!! Това трябва да се разбере най-накрая!!! ЦСКА фалира!!! И го няма от 6г вече! Та как така държавата ще даде пари на ЦСКА! След като ЦСКА УМРЯ преди 6 години!!! А и аз СЪМ КРАЙУНО ПРОТИВ ДА СЕ ДАВАТ МОИТЕ ДАНЪЦИ НА НЕКВИ НЕ ЗАНАМ КАКВИ КЛУБОВЕ!!! Да си си търсят спонсори и да си гонят топката!!! Аз футбол не гледам от как взривиха и убиха с бомба онова момче в софия след мач между ЦСКА и Левски!!! Някак си е опасен за живота футбола!
11
0
 
28
 
! Отговори
От хората преди 2 години
Наглост.А като вземхте супер високи заплати не спестихте за козирка.Засрамете се,децата събират пластмасови капачки за купуване ковьози за недоносени бебета,а вие искате козирка.Първо покажете игра и привлечете публика.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъдя-накъдя точно на Лс и кой е Стоилов да иска това от държавата?
9
0
 
12
 
! Отговори
елена на наско преди 2 години
по лицето му е всичко и приоритетите му в живота
8
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че държавата не прави достатъчно за спорта.
7
1
 
24
 
! Отговори
тити сълзата преди 2 години
по добре 14 детски градини и 5 болници токолкото на тези дето по цял ден ходят като овце по тревата и бягат като *** по шортида си пускат смс и
6
0
 
24
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 2 години
Да ти направим вила на Слънчака не искаш ли?
5
0
 
26
 
! Отговори
реалист преди 2 години
докога ще искате държавата да ви прави нещо_. нали сте печеливш клуб. теглете кредит от банка и си постройте стадиона. аз не съм чул байерн мюнхен , ювентус да искат помощ от държавата.
4
0
 
26
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Нали е частен клуб все големи бизнесмени пък нямат пари за една кирлива козирка.тои стадиона е за бутане и на негово място да се построи нещо наистина красиво и удобно
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пържени картофки не иска ли?
2
0
 
30
 
! Отговори
БайКольо преди 2 години
Врели-некипели. Държавата по тази логика да инвестира в Арсенал, Челси, Баселона - и те имат привърженици у нас.Не стига, че частни фирми притежават стадиони строени с народни пари, не стига че крадат и съсипват, а и още искат.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАХАЛНИК!!