Протести пред БФС ще има всяка седмица

Ще се спира за по 15-20 минути движението на определени места
1 апр 2022 07:30, Нели Христова
5
Протести пред БФС ще има всяка седмица
Снимка: БГНЕС

Общонацонални протести срещу БФС, подобни на този днес, ще има всяка седмица. Това разкри пред БГНЕС един от лидерите на агитката на ЦСКА Росен Желязков – Животното. „Ще се спира за по 15-20 минути движението на определени места. Те ще бъдат предварително обявени на полицията, за да има някакъв ред. София е два милиона и не всички се интересуват от футбол. Не би трябвало те да страдат и заради нас, въпреки че ние го правим за някаква определена кауза“, обясни Желязков.

„На днешния протест имаше доста хора, не съм ги броил, според мен са над 1000 човека. Важното е, че дойдоха деца от школите, родители. Някой ще кажат, че този протест е организиран и посетен само от фенове на ЦСКА. Всички, които бяха тук видяха, че имаше футболни отбори от провинцията – от Сливен, Септември, Бургас. Това е пътят да бъдат изметени господата от Футблния съюз“, заяви той във връзка с днешната инициатива.

„Надявам се да успеем, защото виждате българския футбол на какво дередже е. Не говоря само за ЦСКА, а като цяло. За какво безобразие става дума. Не мисля, че има човек в България, на когото да му харесва представянето на националния отбор в последните 10-15 години. Ако има такъв, то той по някакъв начин е обвързан с това БФС“, каза още Животното.

„Палатковият лагер ще остане докато този човек (Борислав Михайлов) и неговата шайка безобразници се изметат от БФС. Надявам се, че ще го направи, защото е за доброто на българския футбол. Почти цялата страна протестира срещу това управление. Единствените, които не ни подкрепят са господата от Подуяне с 40-годишното приятелство. Те винаги са сами срещу всички. Сами с БФС срещу всички обичащи и подкрепящи българския футбол. При тях нещата се ръководят от финикийските знаци. Ако им харесва това управление на БФС, значи те разбират от футбол, колкото аз от ядрена физика. Сигурен съм, че нормалните фенове на този клуб не са на това мнение, но понеже техните ментори и фиктивния собственик Наско Сираков обяви, че има 40-годишно приятелство, те седят и мълчат. Дали от страх, дали от нещо друго, не знам. Техният отбор е на това дередже и благодарение на Футболния съюз“, завърши Росен Желязков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Перукан преди 2 години
Моля да не се правят експерименти на гърба на българския футбол!
4
2
 
0
 
! Отговори
Тъпи чорбета преди 2 години
Марш в митрофания чорбари!
3
1
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Обикновено животните се управляват с остен, камшик, тояга. Може и с полицейска палка. И трябва ли да ми спират движението, поради факта , че група мафиоти не могат да си поделят баницата?
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха!Що за елемент трябва да си, за да следваш лидер с такъв прякор в неумна акция, да даваш тон в организация, към която нямаш никакво отношение.Публиката се взема на сериозно. Все едно зрители на шоу, да протестират срещу сценаристи.Нищо може и това да се случи. Тя публиката става все по неумна и все повече си вярва че от нея нещо зависи.Ама зад лидер с такъв прякор, що за зоофаг трябва да си, да го следваш.
1
1
 
6
 
! Отговори
стоян преди 2 години
БФС доведе футбола до под дъното.Крайно време е държавата да се намеси.Време е за съд и затвор за индивиди като Перуката,Лечков,свинята Венци и т.н.А кукловода ми Домусчиев-директно при бай Ставри.