BBCODE или как да грабнете Bet365 бонус след регистрация

BBCODE или как да грабнете Bet365 бонус след регистрация

Когато стане дума за любими неща на почитателите на залаганията, на първо място ще бъдат посочени бонусите. Те биват най-разнообразни като започват от стартови при регистрация, минават през ежедневни, свързани с начина и ритъма Ви на игра, като стигат дори до такива със специален код. За хората, които са по-сериозно запознати с букмейкърите, няма да е изненада, че Bet365 бонус е сред най-популярните в този бранш. Британският бетинг гигант е може би най-известните в света като за над 20 години от началото на съществуването си има повече от75 милиона акаунта на няколко континента. Този огромен интерес е предизвикан от това, че компанията предлага абсолютно всичко предпочитано в бранша и непрестанно затвърждава доверието на клиентите си.

Едно от нещата, които британският букмейкър предлага, е така нареченият BBCODE. Той представлява бонус код при регистрация и може да допринесе много, отключвайки подаръчни оферти на бранда. Когато си правите акаунт в сайта, в едно от последните полета ще видите такова за въвеждането му. Като цяло Bet365 е сред щедрите в този бранш и клиентите му често се възползват от различни предложения. Те биват няколко различни варианта като е много важно да уточним, че всеки е с определени условия за усвояването му, така че е добре да се запознаете с тях. Сред тях може да са определени коефициенти, на които да се поставя залог, времеви срок или пък брой разигравания на сумата.

Най-любимата на всички е стартовата оферта. Тъй като тя се усвоява само веднъж, обикновено е доста апетитна. Британският букмейкър предлага на новите си клиенти подарък, равняващ се на 100 процента на първата им депозирана сума, но до определен размер. Този бонус е съставен от виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Важат изисквания за минимални коефициенти/залози и методи за плащане. Въпросният бонус е не само за спортни залози, а има и специален стартов за казино.

Новите играчи, които се регистрират в bet365 poker могат да получат стартов пакет от много добри бонуси. Някои от тях могат да ви донесат билети за различни турнири, билет за Twister и завъртане на колело с награди, а също и стартов покер бонус от определена сума.

Някои от останалите бонуси на британската компания са свързани с ритъма и начина Ви на игра. Компанията има и специално отношение към феновете на българския футбол, които в определен ден от седмицата получават безплатен залог за опция в някой от двубоите у нас.

Букмейкърът е първият с лиценз у нас, който предложи една от любимите промоции на своите клиенти - ранното изплащане. Ако заложите на даден отбор от списъка с футболни шампионати, за който важи офертата, и той поведе с 2 гола разлика, залогът Ви автоматично става печеливш, независимо дали впоследствие срещата завърши наравно или тимът Ви загуби. Същото важи за баскетбол, където условието е тимът Ви да поведе с 20 точки разлика, както и за тенис, ако състезателят, който изберете, е повел с 2 сета разлика. Има и оферта за връщане на залога, ако двубоят завърши 0:0.

Можем съвсем спокойно да обобщим, че правейки си регистрация в Bet365, ще имате достъп до всичко най-предпочитано на хазаратния пазар и ще можете да разчитате на много добри бонуси и оферти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Bet365 бонус
Още от

Спонсорирани публикации