Гришо отново ще играе у нас, потвърди за Sofia Open 2022!

Турнирът е от 25 септември до 2 октомври
29 авг 2022 13:05, Красимир Ангелов
18
Гришо отново ще играе у нас, потвърди за Sofia Open 2022!
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022.

Голямата българска звезда на световния тенис потвърди своето участие на турнира от сериите ATP 250 в "Арена Армеец" от 25 септември до 2 октомври, съобщава БТА.

"Много съм развълнуван, че отново ще играя у дома и съм щастлив, че ще участвам на Sofia Open. Пазя невероятни спомени и страхотни емоции от 2017 година. Да усещам тази толкова силна подкрепа на вас - българските фенове, беше много вълнуващо. Самото излизане на корта пред пълната зала е неописуемо изживяване и спомен за цял живот. Прекрасно е, че ще го изживеем отново. Очаквам с нетърпение да ви видя в "Арена Армеец". Ще се видим скоро", заяви Григор Димитров.

Най-добрият български тенисист в историята и номер 19 в света в момента е шампион в София през 2017.

По предложение на Григор Димитров и в интерес на българските фенове, които искат да го гледат на живо в битката да спечели отново турнира на родна земя,  промоционалната оферта за 20% намаление на билетите за Sofia Open 2022 ще бъде удължена с още два дни - до полунощ на 30 август. Пропуските ще са на редовна цена от 31 август.

Билетите за седмото издание на тенис турнира в София са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

На този етап на Sofia Open 2022 са потвърдили участие двукратния шампион в „Арена Армеец“ Яник Синер, един от най-големите шоумени в тура и финалист от миналогодишното издание – Гаел Монфис. В България пристига и носителят на три титли от „Големият шлем“ Стан Вавринка. Шампионът от последния "Мастърс" в Монреал и актуален номер 14 в света Пабло Кареньо Буста също ще се бори за трофея на българска земя.

В София ще видим и още една италианска звезда на бъдещето и актуален член на топ 30 в света – Лоренцо Музети, спечелил наскоро титлата на ATP 500 турнира в Хамбург.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ехооо, тоя *** нали беше контузен в педния турнир дето се отказа превозвайки се когато усети че ще яде шамарите от Тийм?!Сега го гледам пак се е изтъпанил на US Open да се мята за някой лев.Асковски Клоун при това изключително противен.Щял да играе в София на мижавото турнирче, ами много ясно, та тоя не може да мине вече първи кръг на четвъртокласни турнири катоТози в София та ще чака сега съдии да го бутат напред.
14
1
 
6
 
! Отговори
Тъпан преди 1 година
Какво падение! Да участва на тенис турнира в родината му, за когото беше направен този турнир. Мале, мале ...
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ноле ще играе ли или не е ваксиниран.
12
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Пак пишете на шлокавица "Отворен турнир по тенис" не на езика на окупаторите.А Гришо от съседния клас ли е ?Само едно куче ли е шаро?
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ше играе у нас, като вече не става за друго място...
10
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз на негово място никога повече нямаше да участвам на този турнир, след срамното поведение на публиката преди пет години. Тази публика беше и срам за България и за Гришо.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 5 години може да се каже, че публиката за малко да му отнеме титлата с футболното си поведение, което много го изнерви. Това не е подкрепа.
8
4
 
12
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Дришка пак ли упря до БГ
7
2
 
10
 
! Отговори
ЛЮБИТЕЛ преди 1 година
"Очаквам с нетърпение да ви видя в "Арена Армеец". Ще се видим скоро""-явно добре се е договорил с организаторите щом изведнъж реши,че много обича този турнир.Пиарите му смятат феновете на тениса за много елементарни.Такъв фалшив патриотизъм ни пробутват.Представям си каква истерия ще настане от хайлайфа.
6
2
 
17
 
! Отговори
Жокера преди 1 година
Позьор манекен с хилка
5
2
 
6
 
! Отговори
Само пари преди 1 година
Нищо няма в този спорт освен луди пари и милиони пичелене за сериозните неща нема пари обаче за спортистчета милиони текат ей така. За какво са му толкоз много пари и богатства?
4
3
 
8
 
! Отговори
Закривай преди 1 година
Щом пакпадналови ще играят, тоя турнир е за закриване!
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ай стига с тоя куц конн.
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще играе ганкиното! Сеъбете поне си имат Ноле!
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е супер. Но Гай *** няма възпитание за тенис. Преди години вече стана за смях, като стотици се държаха като на футболен мач.