Левски се договори с НАП, 30% от постъпленията отиват в агенцията

Сираков разкри какво ще се случва в клуба
23 фев 2023 12:12, Александър Попов
17
Левски се договори с НАП, 30% от постъпленията отиват в агенцията
Снимка: БГНЕС

Левски се договори с НАП, а президентът на клуба Наско Сираков разясни стъпките, които са предприети през последните няколко дни, след провала на сделката с Драган Шолак.

"Уважаеми левскари, искам да ви запозная с положителните новини и информация за стъпките, които предприехме през последните няколко дни, касаещи развитието на любимия ни клуб.

На 21 февруари 2023 г. се проведе заседание на Надзорния съвет на клуба, на което бе взето решение да се свика Общо събрание на акционерите на 6 април, за да се гласува увеличаването на капитала на „ПФК Левски" с емитиране на нови акции на стойност от 15 млн. лв.

Този план бе обявен още през ноември миналата година като „план Б“, в случай че пропадне сделката, на която се надявахме до преди 2 седмици. Този план цели набиране на допълнителни средства за клуба, но не чрез дарения, а чрез продажба на акции, като така всички Вие, привържениците на нашия любим клуб, може да станете част от него. Подробности ще обявим в най-скоро време.

Искам да Ви съобщя, че на среща с представители на НАП бе постигнато споразумение за изплащане на дълга на клуба към приходната агенция. Това ще стане като 30% от всички постъпления в „Левски“ ще отиват директно към НАП. До края на годината от приходната агенция ще направят ревизия на дълга на клуба към тях и тогава вече ще имаме подробен погасителен план.

Дотогава ние ще имаме възможност да набавим допълнителни средства. В момента работим по план как да се случи това, като първата стъпка е свикването на Общото събрание на акционерите на 6 април и увеличаването на капитала на клуба.

Искам да Ви уверя, че лично аз, както и моят екип, независимо от трудните времена, в които живеем, работим непрестанно и вярваме, че ще върнем отново “Левски“ на заслуженото му място в елита на българския футбол".

Всичко за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Наско СираковЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
ха-ха-хаааа преди 1 година
до аноним 11 И мислиш, че ганчев е изкупил дълговете на цска?! И че истинското ЦСКА съществува, че са си платили дълговете?!
13
0
 
7
 
! Отговори
Превод преди 1 година
Уважаеми рицоци! Понеже се изчерпаха методите преминаваме към следващата измама. Моля сега да си купите акции и ще ви пишем подробности от лагера в Дубай. Междувременно ще измислим още един два варианта да Ви вземем парите и мак тогава ще занулиме клуба. Молим Ви вЕрвайте ми. Къщата ми в Дубай седи незавършена. Помагайте.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още сме февруари, а НАП "до края на годината ще направят ревизия на дълга на клуба към тях" ?!!!!!!!
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Специални правила, за специиални хора! А мен НАП ми бръкна толкова дълбоко, че усетих гъдел по сливиците, защото направих плащане от 11000 лева на лична сметка, вместо 1100 за фактура, а след 3 секунди върнах парите и 4 седмци бях под запор, даже полиция идва, прокуратура ... А преди това бяхме писали псима и прочие. И кво?
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 5г станах привърженик на Левски 1914г,когато случайно взех плочата с сръбската песен за смъртта на Гунди от дядо ми. И мисля че е редно Левски, както цска да фалира и който реши да изкупи дълговете му да стане собственик на отбора, както Ганчев изкупи дълговете на цска и сега е негов отбора. Всичко друго е мафия и измама към симпатизантите. Аз съм ходил на мачове когато Националния стадион беше претъпкан и след победа на Левски всички палехме вестници като факли.А сега е просто Голяма мъка
9
1
 
24
 
! Отговори
Гогич преди 1 година
Докога само за Уефскито ще може безкрайни отсрочки и разсрочки, а за останалите клубове само глоби и наказания за неплащане дори и на малки суми към НАП...И пак нищо конкретно - от десетилетие имат непогасени задължения към НАП, но НАП не знаели колко се и ще правят ревизия???? И 30% към НАП от постъпления, които понякога са нула лева - това значи връщане на задълженията безкрайно много години, което е лееееко незаконно даже.....
8
0
 
28
 
! Отговори
dmx преди 1 година
Това надминава и най-абсурдните ми представи, а те са доста абсурдни. Или прилагане на тази мярка спрямо всички длъжници, или разпускане на НАП. Тези нормални ли са? Закони в тази държава има ли?
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нап фалира цска а Ганчев плати всички дългове и сега е негов ,така ще стане и с левски само отлагат агонията, Нап няма право да играе различно за едни мащеха за други майка
6
15
 
2
 
! Отговори
Има си публика. преди 1 година
На Левски не му трябва нов собсвеник, а добри игри и силно представяне. Левски е клуб, на койти останалите клубове завиждат. Може да се издържа дори само от публика даже и при лоши игри. Представете си при добри игри? При нялолко поредни добри евро-кампании Левски спокойно може да се превърне в най-богатия клуб в България.
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-много ще влязат като се класират в групите на някой евро-турнир. И от награден фонд, и от публика и от маркетинг артикули. И играчите няма да се продават за по 100 000 а за по 5 000 000.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъка Мъка таско все повече затъва в тинята на собсвените си амбиции
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комарджия и лъжец. Левски отдавна е фалирал, тоя от няколко години живее на гърба на феновете.
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Левски все повече се превръща във финансова пирамида подобна на тези преди 20-30г, когато продаваха някакви хартийки с обещание срещу тях да получиш нещо. След това те ставаха само за тоалетната. И сега ще е така. На балъците се обещава да придобият част от нищото.. Да видим докога привържениците ще търпят да ги лъжат
1
2
 
24
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Закривай!!! Пращане в Щ- група :))))))))))))))))))))))))))))))

Спонсорирани публикации