Реал срази Барса на "Ноу Камп" и е на финал за Купата

Мадридчани победиха с 4:0, хеттрик на Бензема
6 апр 2023 07:53, Елка Василева
4
Реал срази Барса на "Ноу Камп" и е на финал за Купата
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е на финал за купата на Испания, след като смаза Барселона с 4:0 насред стадион "Ноу Камп". Момчетата на Карло Анчелоти продължават към мача за трофея с Осасуна след поражение с 0:1 от "блаугранас" у дома в първия полуфинален мач.

Вечните противници изиграха поредно неособено привлекателно първо полувреме, връщайки спомените към първия полуфинален мач помежду си, когато изтормозиха топката.

Този път в играта им имаше една идея повече футбол и Барса беше по-добрият отбор, но не успяваше да открие резултата. Това стори Винисиус точно преди паузата, след като секунди преди това Куртоа направи страхотна спасяване срещу Левандовски.

Над всички през второто полувреме беше Карим Бензема, сразил съперника с хеттрик между 50-а и 81-а минута. Така Реал отново е на финал за Купата, след като за последно я спечели през 2014 година.

Подробности за мача четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
много важно преди 1 година
новина за ритни топковци с празни глави, през оная работа ми е кой кого е бил и къде, футбола е игра за ограничени хора.
2
3
 
8
 
! Отговори
Голям кеф е... преди 1 година
...когато виждаш как фанатици се провалят, както във футбола, така и в политиката. Гот, четворка в сака на Барса, а другото, виж...
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъй беше и със Стоичков, хванат ли тия клоуни Барса ги смазваха.