Салпаров и Братоев се оттеглят от националния отбор

Обявиха го пред публиката
9 сеп 2023 10:15, Росен Стойчев
13
Салпаров и Братоев се оттеглят от националния отбор
Снимка: БГНЕС

Теодор Салпаров и Георги Братоев обявиха оттеглянето си от националния отбор. Двамата ветерани го направиха с микрофон в ръка пред скандиращите имената им фенове в Двореца на спорта във Варна.

Още по темата


"Тук започна за мен приключението в националния отбор. Преди 20 години пред вас изиграх първия си мач във Варна. Искахме да ви зарадваме повече, извиняваме се, че не не победихме днес. За мен това беше последният мач в националния отбор", каза Салпаров след загубата на България от Франция с 0:3.

"Свалям шапка пред вас. Винаги сте били невероятни. Най-добрата публика в света! Ще ми липсвате! Сега е моментът да дадем път на младите. Благодаря ви за всичко!", добави Братоев.

По-късно в микс зоната Салпаров обаче намекна, че има шанс да играе и в олимпийската квалификация в края на месеца в Китай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ботев преди 7 месеца
Админчето, дето ми изтри незнайно защо коментара, а оставя коментарите на селяните, също е класик! Наздраве, админче ❤
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Свикайте сега мач на надеждата!Лигавете се като Стенли и Ицо.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на дебелака Любо Ганев, успешно ще довърши ликвидацията на най успешния ни колективен спорт в последните години. Вече сме твърдо сред аутсайдерите на всяко състезание
2
0
 
0
 
! Отговори
мнмм преди 7 месеца
а в реклама на Лидл ше се снимат ли
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Те са пенсионере вече и трябва да ги сменат млади. Но младите които Гибона слага са по-зле. Трябва и младите да уволни. Сашко Николов се вижда че е некадърен. Бие само сервис от време на време на на посрещане и блокада е 0. Атанасов и Крякин стават само. Останалите трябва да ги смени. Няма и нападател на място на Сокола.