Рафаел Варан си тръгва от Юнайтед

Договорът му изтича в края на сезона
14 май 2024 17:37, Инна Ангелова
0
Рафаел Варан си тръгва от Юнайтед
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан обяви, че си тръгва след края на сезона. Той прекара на “Олд Трафорд” три сезона след трансфера си през 2021 година. Преди това той беше защитник на Реал Мардид.

31-годишният футболист не може да се похвали с много трофеи, каквито имаше с бишвия си клуб от Испания. Престоят му при “червените дяволи” беше белязан от серия контузии. Така след като изтече договорът му това лято, той няма да бъда подновен.

„Обръщам се към вас, привърженици на Манчестър Юнайтед – прекарах няколко невероятни години в този специален клуб. Първият път, в който стъпих на „Олд Трафорд“ като играч на Манчестър Юнайтед, беше истинска лудост, атмосферата беше изключителна. Влюбих се в клуба и феновете. Трябва да играеш за Манчестър Юнайтед, за да знаеш какво представлява този клуб. За моите деца това е техният дом. Ще остане завинаги специално място за мен“, написа Варан в социалните мрежи.

Варан допълва, че въпреки трудния си период, се надява на добро бъдеще. “Ще се видим на „Олд Трафорд“, за да се сбогувам с вас за последно у дома този сезон и денят ще бъде със сигурност изключително емоционален за мен“, добави бившият френски национал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от НОТИФИКАЦИИ
Фриц спря Григор Димитров в Рим
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари