Гръцки фермери блокираха Кулата, движението е спряно

От 12 до 22 часа през граничния пункт няма да бъдат пропускани никакви автомобили
16 дек 2008 13:10,
9
Гръцки фермери блокираха Кулата, движението е спряно
Снимка: БГНЕС

От 12,00 ч. до 22,00 ч. вечерта ще бъде спряно преминаването на всички автомобили през ГКПП Кулата, съобщиха от Граничната полиция.

Причината е в подновените протести на гръцки земеделски производители, които са блокирали пътя за град Серес на 10-ина километра от българската граница.

Няма да бъдат пропускани никакви автомобили с изключение на някои товари с хуманитарна цел и живи животни.
 
Пътуващите за Гърция биха могли да преминават през ГКПП Илинден, другия пункт на територията на Благоевградска област, където няма ограничения за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
svetli преди 15 години
nomer 5,kak taka re6i 4e bylgarskiq i turskiq narod sa blizki? tova,4e bylgarite sme bili pod tqhno robstvo 500 godini ozna4ava,4e sme vzeli ot tqh nqkoi navici,dumi i t.n.,no ne ozna4ava,4e sme blizki. pyrvo,vqrata ni e razli4na. vtoro, vqrvaniqta otnosno jenite i otno6enieto kym tqh. treto obi4aite kato braka naprimer.
7
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Е как гръцката полиция разреши блокирането на една възлова гранична точка, а нашите КУКИ с манталитет ала ДС не разрешиха блокиране на една вътрешна магистрала за 2 часа, при миналите протести на фермерите? Другия път май ще трябва да бъдем като гърците! Които са по-стара демокрация от България!
6
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
No 5, подкрепям те напълно. Но се надявам българските земеделци да правят като гръцките. Може да не ги бива много, но са единни и упорити!
5
0
 
0
 
! Отговори
edmon преди 15 години
Kazval sam mnogo pati i pak kazvam,po-blizak narod na bulgarskiq ot turtskiq narod nqma.Kolkoto i absurdno da izglejda nqkomu
4
0
 
0
 
! Отговори
athens citizen преди 15 години
*** бгстански, като ми запецне жената и детето на границата, голяма радост ще ви достави това виждам ...прости, бедни и гладни ще си умрете
3
0
 
0
 
! Отговори
Grigor преди 15 години
е такива сме си в България не е важно на мен да ми е добре важното е на вуте да е зле и защо си мислите че само бизнесмени минават през тая граница не мога да разбера хората са каза ПРОС НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
2
0
 
0
 
! Отговори
bobata преди 15 години
до 1: браво бе. ква е тая злоба. Какво ще спечилиш ти и с каво ще ти стане по-добре на ТЕБ СПЕЦИАЛНО от така създалата се ситуация. АМАН ОТ ДРЕБНИ ДУШИЦИ В БЪЛГАРИЯ!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на гърдите!Нека блокират Кулата и да тормозят българските бизнесмени.Искам живота им черен да направят.