Митичното митничарско селище под лупа

И прокуратурата образува проверка за палатите
Обновена: 12 окт 2010 11:37 | 12 окт 2010 11:36,
82
Митичното митничарско селище под лупа
Снимка: Булфото

Окръжната прокуратура в Хасково е образувала проверка за незаконните постройки в митичното митничарско селище Ставри Димитрово край язовир „Ивайловград”.

Още по темата
Разследващите ще установяват кои длъжностни лица са издавали разрешителни за строеж върху държавната земя и как незаконните имоти са свързани с електропреносната мрежа и ВиК.

Вече втори ден полиция охранява комисията от Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК), която проверява палатите.

До момента е ясно, че от 45 вили едва 5-6 са законни и имат необходимата документация.

Собствениците на голяма част от палатите са митничари, служители на "Пътни такси и разрешителни" и бизнесмени от София и Свиленград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
9
 
! Отговори
баба вуна преди 13 години
И какво нямало пари ето ги парите .Да ги конфискуват и да ги дадат на сираци,възрастни,инвалиди,***.Тези страх от господ нямат,те срам нямат видя се,тези палати не са от вчера и днес - 20 години - едни и същи маймуни ни управляват и крадат,само се менкат на 4 години,на кого да вярваме и за кого да гласуваме,боже пази бедните и унеправдани българи.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KAJETE KOLKO TURCI IMAT PALATI,I TOGAVA DA SE UTO4NIM KOI E OTKRADAL BG
36
2
 
4
 
! Отговори
Николай Марков преди 13 години
А какво ще прави ДНСК,Бойко и "Правовата държава" БГ с един милион незаконно усвоени балкони в цялата страна,които нямат нито строителни документи,нито проекти нито са включени в нот.актове,нито са обявени в общината и не се плащат данъци за допълнителната жилищна площ! По-голямо мазало със строителните закони не може да стане.Сега поне нека тотално се размажат принципи,норми,закони и ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!Кога ще започне разрушаването на незаконно усвоените балкони тип кухни с радиатори и мивки !!!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СВИЛЕНГРАДСКИЯ ШЕФ НА МИТНИЦА НАЙ НАПРЕД СТРОИЛ ПОСЛЕ ОЗАКОНЯВА, КАДЕ ГО ИМА ТОВА НАСТЪПАХАГО ПО МАЗОЛА ИЗЛЕЗНА ЧИСТ КАТО ВОДА НЕ НАПИТА ,ЧЕ ВСИЧКИ ДА СТРОИМ ЧЕ ПОСЛЕ ДА ОПРАВЯМЕ КНИЖА ,ИСКАМЕ РЕЗУЛТАТИ ДА ВИДИМ СЕГА , ЗА ТЕЗИ ХОРА ,НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не бъдете песимисти. Започна много да се говори. Много е лесно да бъдат купени държавните служители, но на онези гарги журналистите трябва повече да се плати, зада млъкнат.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЖИВОТЪТ НИ СЕГА Е РЕЗУЛТАТ НА ВСИЧКОТО ТОВА КРАДЕНЕ ,ЩЕ С Е ОПРАВИМ КАТО СЕ ВЪРНЕ КРАДЕНОТО
32
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Хайде, да се басираме, че на никой нищо няма да направят? Помните ли че бяха арестували някакъв с две каки пред червило? Какво се случи? С Масларова какво се случи? Станишев, Доган, Гагагузов, новините на турски език? Първо обещания, след това оправдания. Резултат = 0. И един съвет - гледайте да се води някакво дело срещу вас скъпи съфорумци. Практиката в БГ е показала, че хората срещу които се водят дела не влизат в затворите. Проверка, следствена тайна, не коментирам, след два месеца - чао :)
31
0
 
3
 
! Отговори
Домакиня преди 13 години
Всяко чудо до два три дни и всичко ще отшуми.Време е някой да се появи и в името на народа правосъдие да даде.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
faktite sa na lice-proverete dogan s kogo e virtql biznes-samo s bilgari
29
0
 
5
 
! Отговори
Noname преди 13 години
До пост 29, То хубаво викаш българите, ама само не ми е ясно що Доган се хвалеше, че разпределял порциите..... и дърпал конците на СерГей......
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ot tezi bogata6i kolko sa s turski imena
27
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne turcite a bilgarite otkradaha tazi dirjava
26
0
 
5
 
! Отговори
Време е ... преди 13 години
Големите риби никога няма да излязат на яве, те затова са големи, въпросът е да се започне от някъде да се преустанови тази порочна практика битуваща вече 20г. беззаконие.
25
0
 
6
 
! Отговори
PORnoGRAF преди 13 години
"До момента е ясно, че от 45 вили едва 5-6 са законни и имат необходимата документация."И ЕДВА 1 ОТ 45 Е НА МИТНИЧАР В МИТИЧНОТО "МИТНИЧАРСКО СЕЛИЩЕ" ГОСПОДА ОТ dnes.bg
24
5
 
2
 
! Отговори
Тялото преди 13 години
В такъв случай ще ни трябва служебно правителство, защото ако мислиш че сегашните са нещо по-различно...
23
0
 
11
 
! Отговори
Това ще е показател преди 13 години
Това само в България го има строиш незаконно после узаконяваш престъплението.Този случай ще бъде много знаков затова каква политика ще води ГЕРБ от тук насетне. Дали ще узаконява престъпления или ще ги наказва!Ако реши да ги узакони нова дава *** и ясен сигнал на малкото честни хора останали в България да се махат от тук защото са *** и който се опитват да живеят по правилата.Това ще е и повратната точка в която много хора от средната класа ще застанат срещу правителството. Така че Бойко, Цветанов помислете преди да удряте рамо на 200 300 богатши!
22
2
 
3
 
! Отговори
NoName преди 13 години
Ало, ***, докладвахте ли че дежурния драскач на БСП за никакъв *** не става а?Вече и поеми почна да пише. Отклонява се от преиначаването на действителността. ***.....
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pak turskiq etnos li e vinoven
20
0
 
0
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
SAGLASEN SAM S XROTA.DA SE OZAKONQT VSIKI IMOTI KOITO 6E SE IZEMAT OT DARJAVATA, ZA NYJDITE NA BOLNI DECA. A DRYGO VSI4KO DA SE SRYTI \ SABORI PRED O4ITE IM NO PARVO DA SABERAT SOBSTENICITE I TEXNITE RODNINI . A POSLE DA IM IZDIRQT KYFAR4ETATA S PARI GDETO GI PREDLAGAT ZA DOGODINA ZA IZBORITE.ZA6OTO TE SA NARODNI PARI TE NE SA TQXNI.A S TIQ PARI DA SE POGASQT DALGOVETE NA DARJAVATA.6OTO NIKOI NE MISLI ZA NEQ.
19
2
 
4
 
! Отговори
жалка история преди 13 години
бъдат наказани. Обаче истината е, че големите риби пак са си добре, а просто някакви смешковци са изгърмяли за едни по-висши цели... Какво стана с безброй многото показни акции, бедни ми народе? Това просто е поредната пародия в тази клета българия....