Пълна свобода за сексуалността в Пазарджик

Административният съд отмени скандална наредба
Обновена: 9 ное 2010 17:32 | 9 ное 2010 17:30,
412
Пълна свобода за сексуалността в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Административният съд в Пазарджик отмени скандалния текст в общинската наредба за обществения ред, който забраняваше демонстрациите на сексуална ориентация публично.

Не е спазена процедурата за приемане на наредбата, защото текстът не е бил публикуван две седмици преди гласуването му в Общинския съвет, гласи решението на магистратите. 

След отмяната на забраната гей паради в Пазарджик вече могат да бъдат провеждани.

Dnes.bg припомня, че скандалната наредба бе атакувана от ЛГБТ организациите в административния съд. 

В града се проведе и мирен протест на Младежката организация на лесбийки, гейове, транссексуални, които заявиха, че се чувстват дискриминирани.

Стигна се и до нападения на скинари над ЛГБТ активисти.

В защита на хомосексуалистите се обявиха от Комисията за защита от дискриминация.

Подкрепа изрази и омбудсманът на страната. 

Решението на Административния съд може да се обжалва пред ВАС в рамките на 14 дни.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
2
 
2
 
! Отговори
до 343 преди 13 години
Бъди жив и здрав. И все пак някой ден опитай с жена, за да видиш за какво ти говоря :)
326
3
 
4
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Грешиш, не го завършвам, имам сестра, която има дете. Родът се продължава от жената, а не от мъжа. В моите очи жените са безлични, с детински личица, с голо обезкосмено слаботелесно тяло. Какво да харесам във всичко това? Мъжете са много по-привлекателни. За теб е красиво това, обратното на което е красиво за нас. Как да правиш нещо, което не ти се иска. Вие правите секс с жена, защото отвътре ви изгаря желание, а мен не. Мен ме изгаря същото желание да бъда с мъж. Просто е.
325
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 13 години
в Пазарджик освен ***,*** и *** друго няма
324
2
 
4
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
Браво ,като не можем друго поне да се изпедерастим на воля.
323
0
 
2
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Разбра, тя не е като теб, да не може да разбере. Аз живея на семейни начала с моят избранник и двамата под ръка й ходим на гости, няма никви проблеми. Ти мислиш, че можеш да си ми майка, или че мога да съм ти син. Но май ще излезе, че аз съм по-голям от теб. :)
322
2
 
2
 
! Отговори
жена преди 13 години
Дрън дрън каква природа.....още от 11 г.разбрал...а *** разбра ли.....
321
1
 
4
 
! Отговори
до 343 преди 13 години
Пич, не те съдя за нищо, но защо просто не пробваш... Жената е най-красивото нещо нас света... Ти си мъж, и си длъжен да създадеш нов живот ( а като правиш секс с мъже няма как да стане....) Завършваш си рода по този начин...
320
1
 
3
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Е, аз не харесвам. Глупаво е да пробваш нещо, дето не те влече. Пробвам само това, което ми харесва. До жена. Я карай по-кротко. Пожелавам ти в следващ живот да се родиш лесбийка и тогава ще научиш и този урок на живота и ще станеш по-толерантна. Защото без личен опит няма как да разберете. Това не е прищявка, и не е игра, а природа. Още от 11 годишен съм си падал по хубавите мъже, ако са и с мустачки или мускулести още по-горещи! :)
319
1
 
3
 
! Отговори
TR-TURK преди 13 години
GEYCHO KAKVO CHTE PRAVICH TUKA V TR. KOY CHTE TE E....E IDI SI KURDISTAN TEHNITE JENI SA PO GROZNI OT GEYOVETE. AMA AZ PREDPOCHITAM BILGARKA S HUBAVO TYALO DA YA ZAPOCHNECH OT KRAKATA NA GORE I TN. JENATA E ZA TUY TYA E NAY HUBAVOTO I KRASIVOTO NECHTO NA TOYA SVYAT. JENATA E KATO VINO.
318
3
 
3
 
! Отговори
жена преди 13 години
Абе ти като малък някой чичко да не си е играл с теб на чичо доктор...обърни се към психолог..ако си ми син ...такъв бой ще ти хрърля;че сте забравиш тези изгъзици......
317
2
 
2
 
! Отговори
до 343 преди 13 години
A пробвал ли си секса с жена, че говориш така ? Нали знаеш 9 от 10 мъже харесват ЦИЦИ, а 10-тия харесва останалите девет...
316
3
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 13 години
Мъж+жена=дете това е любовтаМъж+мъж=0Никак не е сложно нали?
315
2
 
3
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Не мож ме накара да те чукам. Не ми е в природата, много мацки ме харесват, защото съм мъжкарче и симпатичен, и не ми личи, не съм лигльо женствен, обаче не знаят, че не си падам по тях, а по мъжлета като мен. За мен е точно толкова противно и неестествено да обичам жена, както за хетеросексуалните да обичат някой от своя пол...
314
2
 
2
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Никак не е сложно. И хайде стига с тези деца. Кво като не се раждат? Любовта в хетеро връзката нали не е само към детето, а и към партньора, или бъркам?
313
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 13 години
Ох хомо, хомо умори ме много сложно ми го обясняваш...... обич, любов а деца раждат ли се, какво е нормалното на гей любовта, противоестественно е бе хора неразбирате ли, че много от момчетата принудително стават гейове от голями батковци и чичковци с болни мозъци
312
1
 
3
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Това е друго, да искаш да насилиш безпомощно дете, което изобщо не е узряло в сексуалността си е престъпление. Да искаш да насилиш коза е ненормалност. В хомосексуалната връзка ти обичаш човека и като душа, и с уважение, като равнопоставеност! Разликата е огромна!
311
3
 
2
 
! Отговори
naughty преди 13 години
сега остава и е*ачите на кози да поискат права.. а, и да не забравяме педофилите и геронтофилите. и те "обичат", що ги спират?
310
0
 
5
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Защо? Ква е разликата? Теб те *** мъж и ти е хубаво, а на другите трябва да е забранено и да бъдат съжалявани, така ли? Всеки иска така :)
309
3
 
0
 
! Отговори
жена преди 13 години
СЪЖЕЛЯВАМ ТЕ...
308
2
 
7
 
! Отговори
хомо преди 13 години
Да, супер, че са отменили забраната. Това е правилното. Да си гей е нормално също, защото това е обич и чувства, в тях няма разлика. Единствената разлика е, че обичаш човек от твоя пол. Кое е извратеното? Много е яко да си в прегръдките на мъж. И много естествено, за мен неестественото е да се обича жена и да се прави секс с жена. Никога не съм могъл да го разбера.