Деца помагат на деца в риск

Ученици и студенти в Русе участват в доброволческа инициатива
Обновена: 20 фев 2011 08:05 | 20 фев 2011 08:05, Екип на Dnes.bg
47

 

Ученици и студенти в Русе се включват в доброволческа инициатива за помощ на деца в риск. Те ще помагат на третокласници, които са застрашени да отпаднат от училище поради несправяне с материала.

Наскоро обявено изследване на PISA показа, че България е на последно място в ЕС по грамотност на учениците, а 41% от учениците са под критичния праг на грамотност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Деца в риск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
8
 
! Отговори
Българин преди 13 години
С една дума - група заблудени ученици и студенти си пилеят напразно времето, опитвайки се да направят хора от *** чаавета.Милички, това е много благородно, но намерете си по-смислено занимание, защото това е обречено. *** са ЖИВОТНИ, като се поблъскате малко с дебилчетата им, ще го проумеете.
3
2
 
12
 
! Отговори
Русенец преди 13 години
След като изгледах репортажа :1. В такова помещение, с олющена и съборена мазилка не бих настанил прасето си /ако някога имам такова/, а какво остава за деца.2. Повечето дечица, не са `деца в риск`. По скоро това са деца, които трябва да бъдат откъснати от гетата в които живеят. Ако ще и майка Тереза да се сюрне там, докато живеят след маймуни, от тези дечица хора няма да стане !
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А КОИ ЩЕ ПОМОГНЕ НА НАШИТЕ ДЕПУТАТИ ДА СТАНАТ ОТ НЕГРАМОТНИ ПОНЕ ПОЛУГРАМОТНИ , ОТ ЛАКОМИ СЕЛСКИ ШОПАРИ НА 4ОВЕЦИ, ОТ КРАДЦИ НА 4ЕСТНИ.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Деца помагат на деца в риск.ЩЕ СЛУШАТ 4АЛГА И ЩЕ ИЗУ4АВАТ И ГЛЕДАТ "ИВАН И АНДРЕИ" КАК ОТ *** СА СТАНАЛИ ВОДЕЩИ НА ШОУ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА .