Морето ни – най-евтино в Европа

Това показва германско изследване в страните с излаз на море
Обновена: 27 май 2011 07:03 | 27 май 2011 07:00,
258
Морето ни – най-евтино в Европа
Снимка: Булфото

Морето в България излиза най-евтино в сравнение с всички страни с плажове в Европа, включително и Турция.

Това съобщава в днешния си брой „24 часа“ като цитира изследване, поръчано от германския пътен съюз ADAC.

Експерти на организацията са обиколили по списък 50 курорта в десетте най-посещавани от туристи страни на Стария континент.

Те сравнявали цените на 34 продукта, свързани с допълнителни разходи, които обикновено възникват по време на отпуск на едно четиричленно семейство.

По повечето изследвани показатели България се оказала с най-ниски цени.

Бирата на плажа, сладоледът и спагетите, например, излизат най-изгодно у нас.

По цени на шезлонгите обаче отстъпваме на Хърватия, сочи проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
5
 
4
 
! Отговори
Баровеца.. преди 13 години
Ходил си до Каспичан най-далече и си милионер във виетнамски донги най-вероятно. Говори се за Гърция и Турция, защото са най-масово посещавани и са сравними с БГ ченоморието. Относно другите дестинаций- ами и на о-в Мавриций цените са достъпни, просто самолетния билет е много скъп....Хайде сега пали А4-ката и газ към центъра на селото да прайш баници пред момите...
211
2
 
3
 
! Отговори
Баровец преди 13 години
Номер 209 е точен пич и е казал нещата, такива каквито са. Четете, другари, четете и не пишете глупости.
210
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Луксът е много успокояваш,но изисква поддръжка.И струва много повече
209
1
 
3
 
! Отговори
Черноморие преди 13 години
да,весела ваканция за поредна 30 или 50 година на едно разкошно/пак същото/ място,малко райско кътче.Посрещат те с венец и прегръдка.Много е чисто.Такситата не лъжат чужденците.Келнерките са тъй лъчезарни.Няма прах.Наоколо има зеленина и много птички.Засадили са толкова много цветя.Това е Раят ли?Не това ще Бг черноморието след около 50 години.
208
5
 
6
 
! Отговори
Баровец преди 13 години
Гледам ви пишете ли, пишете, обаче явно по- далеч от Турция и Гърция не сте ходили щото нямате кинти. Аз съм обиколил няколко пъти целия свят и ще ви кажа, че където и по света да отидете, когато имате кеш пара всички врати ви се отварят. Казвате българките били продажни. Значи, където и по света да отидете и си харесате някой/я, ако имате яко кинти, веднага падат всички предразсъдъци, дрехи и др. пречки и остава само горещата и развратна плът и си праите готиното. Тва е! Ако имате кинти, а ако нямате, тогава си кесите на all inclusive по Черноморието, къркате долнопробна бира и отвреме-навреме отскачате до клозета да се пипате с ръка по повод това, което сте видели по бански около вас.
207
3
 
1
 
! Отговори
80795 преди 13 години
*** you!
206
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Зная повечето хора тетралничат.Аз това,аз онова.Реалността си я знаем.Фактите също:Около 60 %от българите ходят максимално на море за 7 дни и то на квартирки.Малка част си позволява на хотел.Чужденците какво?Преди няколко лета видях през ноща на морето как 3 момичета чужденки бягаха гонени от наши младежи,който ги псуваха и наричаха с ужасн думи.Единият крещеше пият :Ще ви заколя''.А девойките бяха изумени и много изплашени.
205
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nai- evtinoto, nai mrasnoto, nai betoniranoto i nai mutrenskoto. priatno prekarvane.
204
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
201Виж сега.Те и гърците имат вече меню на български и ме канят по таверните.Не им пука какъв съм,може и да ни мразят,но ни взимат парите с памук.А нашите мутраци като им раздадоха концесии за плажовете и се държат с българите все едно сме парцали.Ами няма значение 1000 ли взима или 1 милион.гръка се отнася добре с туриста и с българина и с гръка.Турчина също.Дошло е време когато българските хотелиери и ресторантьори започват да се питат къде е българския турист.Но дълго ще има да се питат!
203
4
 
2
 
! Отговори
оооо преди 13 години
Ами,сега.Кой е робът?Този в Общината,с ризка и заплата 400 лева,който хапва супички на Моренцето или хигиениста с кола за 20 000 евро и видял света,отседнал в нормален хотел.А по-късно една пенсийка от хиляда и .......или две хиляди еврака?
202
2
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
(продължение) След 5 месеца само имах разкарване до районото и след 20 мин си тръгнах. Тва беше, но повече не съм стъпвал на ***:D :D :D
201
3
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
(продължение) Аз 3 дена преди края кво да правя-събирам багаж местя се раопаковам багаж после пак сабирам багаж да си ходя? Тия 3 дена са изгорели направо да си ходя по рано. Отивам и искам от сега 8мия ден да ми връща парите да се местя. НЕ иска, връща ми само 3-те дена парите. Ами земах правосъдието в свои ръце и същия ден бях в хотела за същите пари но на хазайката и излезе по скъпо и съжаляваше, а аз се самокомпенсирах...
200
3
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Допълвам следната случка преди години от ***:Намерих студио. Цената същата като на хотела ама тука имаше по обзаведена кухня. Резервирах 14 дена. И видях в тефтера след мен 4-5 дена дупка и после резерано пак. Никой няма да наеме тази дупка.На 8-мия ден новина - скъсяват ми почивката щото некви гости роднини щели да идвали и нямало къде да ги сложи. Дошъл е някой и е казал 7 дена и оп наместили го като резнали от мойта резервация 3 дена...............
199
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Радвай се ,че ги пращат тук.Колко много приходи от туризъм за Бг и ....??????Има лесно:всяка година разл .контитент и разл.остров или страна.Нали?Бг черноморието сме го посещавали като деца.Но как се печелят толкова пари?
198
2
 
2
 
! Отговори
ок200 преди 13 години
Има невероятни красоти по света.Свързано е с парички,които в Бг се печелят от малко хора.Около 10-15 % най-много.Всеки би пътувал всяка година на различни места,ако може.Има райски кътчета,където водата целогодишно е 28* и Т. на въздуха също.Разликата е,че тези хигиенисти както ги наричаш пол. около 1ооо евро минимум,казвам.Има евр.страни със 13 и 14 заплата,не само за някой сфери-за всички на пост. договор.Значи за юни получават 2 заплати и за дек. 2.Извод?!
197
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
193Ти не си разбрал какво казвам.Не казвам ,че ги мразя,напротив срамна работа няма.Казвам,че по техни социални програми ги пращат тук да почиват,което не е лошо,но хотелиерите и ресторантьорите ни им се мазнят,а нас българите ни шкартират.Но те се големеят,че посрещат чужденци така все едно,че посрещат шейхове,а се оказва,че посрещат хигиенисти.А това отблъсква образования елит на България и той отива в чужбина.Остават чалгаджиите и селяндурщината в курортите ни.Селяни,които търсят шум,а не сп
196
3
 
4
 
! Отговори
аз преди 13 години
Това на снимката съм аз.Чудя се дали да пусна детето да влезне във водата?
195
4
 
5
 
! Отговори
Пиппи преди 13 години
Бира с фъстъчки на Палма -2.50 евро-лазурен бряг ,цветя......
194
4
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
*** няма друго като него. Където и да съм бил няма като него! :D :D :D
193
2
 
4
 
! Отговори
Капитан Кук преди 13 години
Не видяхме едно мило или приятно изказване.Само вкарване на интрига,злоба,обиди.Ето това е! Има хора,които са обедняли толкова много...........душите ни............