Режим на тока в Западна България до 1 юли

Ще има прекъсвания заради ремонт по мрежата
27 юни 2011 12:58,
25
Режим на тока в Западна България до 1 юли
Снимка: Архив Булфото

От днес до 1 юли ще има прекъсвания на тока за Западна България, съобщиха от ЧЕЗ.

Причината за това са ремонтни дейности по мрежата като смяна на табла, реконструкция на електропроводи и профилактика на трафопостове.

Токът ще спира временно за няколко часа сутрин от 8 часа до 17 часа на различни интервали, информират от компанията.

Ремонтни дейности ще има в районите на Видин, София, Ботевград, Самоков, Кюстендил, Благоевград, Дупница, Гоце Делчев и в останалите населени места, обслужвани от ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ЧЕЗпрекъсване на тока
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
фантом преди 12 години
До плюещите комунизма: Не ви разбирам? Какво печелите от това, да ви подарят и разпродадат на безценица като роби? Какво ви харесва? Защото на нас не ни позволиха да правим бизнес, рекет, спънки, данъчни тежести. Целта бе да саотбрани хора бизнеселита, а останалите кой, както се оправи. Лошото е, обаче, че пуснаха и чужденци да ни заробват. И сега ние робуваме на гръцки, американски, турски и какви ли не други бизнесмени. Но пък изглеждат политиците катос тадо овце, когато застанат до паметника на Левски всичките такива едни засукани, горди, надъхани, обаче сяка нямат никаква тежест. Дякаш на външен вид говорят: Тук сме за парлама. Ние си знаем кое предприяатие ще гепнем и препродадем. Така,ч е плюейки комунистите, които повечето идеалисти са били избивани още преди 1944 г., то вие плюете и собственният си живот. Защо ли? Аз не съм партиен член, но съм проучвал различните учения и религии (все тая) по света. Комунизма, иска да направи хората не уравновиловани а равни като хора. Това, което Спартак е искал, но алчните патриции не са искали, защото е съвършенно. Грешката на Спартак, който е българин от тракийските племена, като майка му е българка,п рогонена от римските легиони в северните райони и са се заселили тука, той вместа след като е вдигнал въстанието за сволбодата, е останал в Рим. Макар и велик воин и пълководец, той на практика е нямал шанс да спечели войната. Но го е направил защото е бил горд и с чест. Неговите пълководци, които е издигнал начело на войските си, са го предали в гордостта си. Печелейки битка след битка над римските легиони, те така са се възгордяли, че са забравили едно: битката е едно, а войната е много битки. Тръгвайки срещу Рим, саобречени, но те не мислят. Гордостта води до слепота. Равнините на Равана, Лацио и други предверия са били открита палуба и там са нямали никакъв шанс, дори и срещу трите римски армии на Луций и др. На практика са се самоубили, погубвайки надеждите на много поробени народи за свобода. Хитлер е тръгнал по стъпките на Рим. И неговите войски разбиха и ви дадохфа шанс да станете едни много по-свободни хора, да живеете човешки. Но алчните ви гърла и тук не устояха разбиха си и продадоха и своите си за парици, власт и имоти? Не се сърдете никому, заради това, че страдате! Каквото си направи един човек, група (комуна) или народ (комуна,mune), това си заслужава!
24
1
 
2
 
! Отговори
въпрос на гледна точ преди 12 години
Например в ГДР живееха по добре от ГФР,защото бяха витрина на соцлагера и ги спонсорираха.След промените в източна европа нещата за всички се промениха.Нищо не е същото.Всички спорове за това кой строй е бил по-добър касаят период до 1989г.Но и тогава и в единия и в другия строй имаше положителни и отрицателни неща.Зависи от това какъв си бил и единия и в другия строй.Ако тръгнем да спорим няма да станем от компютъра.Та най-добре да говорим какво е сега,днес и какво ще става утре.
23
3
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Комунисте, омръзна на всички във форума! Ако започнем да изреждаме липсите, несправедливостите, безобразията и недомислията от времето на соца, ще трябва да седим пред компютрите до утре по това време!Сегашните беди и безобразия са резултат от онези 45 години, а също и от действията на червената върхушка, който имаше шанса "да проектира" прехода!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нещтастник,сладкото е вредно
21
11
 
4
 
! Отговори
ха преди 12 години
"Българите до 1989г бяха богати и са им завиждали в западна Европа за това..."Ха ха ха ха ха хаааааа :-D ееее, нама такъв майтап ха ха хаА ние тука си колекционирахме опаковки от шоколади... защо ли?
20
0
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Сега ще ти опонират че нямаше банани и портокали :))Особено хора които преди 1989 не са били дори и в детската градина.(за която нямаше записвания и рушвети като сега)
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българите до 1989г бяха богати и са им завиждали в западна Европа за това, говорил съм още тогава и с германци и с французи. Всяко семейство имаше дом и то собствен, имаше спестявания, имаше и ДЕЦА. Сега ? Освен е ви гепиха спестените пари, изкупиха ви земите за безпари, продадохте си имотите, изтеглихте огромни кредити..А, да, сега имате йФон..Само че немога да си представя какво щяха да имат Българите сега, след акто далечната 1984г. имаха компютърни кабинети в училища, при това в провинцията.
18
1
 
6
 
! Отговори
електорат преди 12 години
И ОВЧИЯТ НАРОД С КОЛКО ЩЕ Е ОБЕЩЕТЕН!!!! АКО БЕШЕ БЯЛА ДЪРЖАВА ЩЕШЕ И ХРАНА БЕЗ ПАРИ ВСЕКИ ДЕН ДА ИМ НОСЯТ ДО КРАЯ НА РЕМОНТА!!!!!!
17
3
 
26
 
! Отговори
Историк преди 12 години
Един мой хазяин казваше, че комунистите са виновни. Като го попитах защо са виновни комунистите, той отвърна: "Защото дадоха властта!" :)))
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никъде по света няма тези извращения като режим на тока поради ремонт на мрежата!Живея 10 години извън България и само един път имаше токов удар заради лошо време, нямаше ток 2 минути,а хората дъвкаха този инцидент една седмица.А тук имат наглостта да го пишат в интернет за да ни се смеят,още повече.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво стана ве демократи ? Режими на тока нещо а ? Сега са заради ремонт на онази комунистическа ел.преносна мрежа на Бай Тошо, която за 20 години все още не успяхте да съсипете а какво остава да я подобрите. При Тошо имаше режим щото България беше износител номер 1 на Балканите, а не щото беше пропаднала страна от третия свят...Ама гледайте Бтв и селянина дебелоок Слави и си вервайте...
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е*и му майката!!!
13
1
 
20
 
! Отговори
Стар виц преди 12 години
Западна България е пример, че и на Запад може да се живее лошо :)
12
1
 
6
 
! Отговори
!? преди 12 години
Е няма ли да напишете по кое време ще спира и т.н. Не искам техниката ми да изгърми, а още не съм си взел UPS-и.
11
9
 
2
 
! Отговори
стг преди 12 години
много ми е чудно как може пък да се ползва мрежата без профилактика
10
1
 
19
 
! Отговори
Хобито на ЧЕЗ преди 12 години
Да ползват БЕЗПЛАТНО години наред чужди трафопостове и после да им правят "профилактика" - т.е. повод да спират тока с или без причина по всяко време на денонощието.
9
13
 
31
 
! Отговори
Както преди 89 г. преди 12 години
Бойко настига Тошо с бързи темпове :) Вече и режими на тока имаме :)
8
3
 
48
 
! Отговори
ЧЕЗ престъпниците преди 12 години
ЧЕЗ са обирджии и престъпници ! Не случайно ги изгониха от други държави. В България има монопол върху електроенергията. Уж са три ЕРП-та, но НЯМАШ право на избор към кое от тях да се включиш.Уж монополът е забранен, а реаллно той съществува вече много години !Това е така, защото властимащите лапат тлъсти комисионни от ЕРП-тата, които пък ни дерат кожите.Един вид ЧЕЗ ни взимат парите и част от тях ги дават на властта, за да ги държи. ДОКОГА ???
7
3
 
19
 
! Отговори
Георги Желев преди 12 години
На печелившите -ЧЕСТИТО.От август да се готвят и аббонатите на Еон.
6
3
 
27
 
! Отговори
до 2 преди 12 години
Кое в България е като в чужбина, та и енергетиката да е като тамошната.