Никой не поиска имотите на Митьо Очите. Засега

НАП-Бургас ще организира нов търг за имущество на несебърския наркобос
30 юни 2011 13:21,
63
Никой не поиска имотите на Митьо Очите. Засега
Снимка: Булфото

Никой не се е явил на търга за имотите на Димитър Желязков – Очите, който се проведе в Бургас, съобщиха от Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в черноморския град. 

До един месец приходното ведомство ще обяви дата за нов търг с тайно наддаване за конфискуваните имоти на несебърския наркобос.

По закон второто наддаване ще започне с 20% по-ниска цена от първоначално обявената. Процедурата предвижда провеждането на още три търга, като при всеки следващ цената се намалява с 10 на сто.

"Ако имотите останат непродадени, се пристъпва към повторно оценяване и публичните продажби започват отново с начална цена“, обясни Христо Узунов от НАП-Бургас.

Имотите на Димитър Желязков бяха конфискувани, след като той беше осъден за пране на пари.

Още по темата

Тъй като има влязло в сила съдебно решение срещу Очите за продан са обявени два апартамента, магазини, складови помещения и гараж. Всичките имоти се намират в Несебър.

Имотите са закупени със средства, придобити по престъпен начин и са конфискувани в полза на държавата.

Активизирането на публичните продажби е част от политиката на приходната агенция за повече парични постъпления в републиканския бюджет.

От началото на годината чрез публични продажби на имущество, конфискувано в полза на държавата, в НАП-Бургас са постъпили приходи от близо 800 000 лева, съобщават от приходното ведомство.

Същевременно чрез методите на принудителното събиране за същия период са погасени над 6 млн. лв. просрочени задължения на лица и фирми от Бургаска област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
реалисте тези неща стават по 2 начина единият е като бившият собственик си ги откупува не от собствено име разбира се и вторият от човек който на по късен етап трябва да даде известна сума на лицето от което е конфискуван имота затова и цената трябва да е много под пазарната
59
0
 
19
 
! Отговори
Д преди 12 години
Цените изобщо не са високи, дори са по - ниски от пазарната цена на подобни имоти. Определено причината е свързана със страха на хората да закупят имот на мутра.
58
20
 
5
 
! Отговори
lizimah преди 12 години
MITIOOO... NOMER 1 SI.TI SI KADAREN I PAK 6TE IMA6,OSTAVI MI6KITE DA SI MI6KUVAT................VSI4KI PEDALI DETO TE PLIUQT E OT ZAVIST,ZA6TOTO SA NAKADARNICI I POMIQRI
57
1
 
4
 
! Отговори
ninja преди 12 години
samo kiro grafa moje da gi kupi,ili prosto kazano samo 4erna ninja ,moje da ubie 4erna ninja
56
3
 
17
 
! Отговори
Адам Смит преди 12 години
Трябва или да си *** или да си член на червената банда, че да си купиш къща на мафиот...
55
2
 
16
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
има човек - има проблем , няма човек - няма проблем....чакам оферти от кадидат-купувачите
54
3
 
12
 
! Отговори
Lo_Ridah преди 12 години
мн ясно че няма д аима желаещи - нали след 2 седмици юе пунсат 2ра продан на по-евтино и след още две още по-евтино . За къв *** да даваш много пари акто може да дадеш малко :D
53
4
 
21
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
Ей бургазлия ти явно си прител на Митьо тъпанара.Предай му от нас,че мноооого го обичаме и го чакаме да излезе,че да му скъсаме насрания ***.
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно страхът от Митьо Очите е голям.
51
1
 
18
 
! Отговори
възмУтен преди 12 години
Е, как ше искат имотите на Очите? Нали ше ги погледне?! Лошо! И, как не се намери някой добронамерен, да го гръмне тоя оцъклен ***. И престъпниците ни калпави, като политиците. И като народа. Калпава работа!
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
38-Нермието е най точна.
49
5
 
7
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Продължение: Ако Очите е престъпник, с какво са по различни тезе държавни служители, направо се чудя !
48
8
 
2
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
до 44А ти брато тръби правиш ли,мишкооооооо мръснаа ела тук да видиш за какви духания става въпрос.
47
0
 
12
 
! Отговори
ДО 39 преди 12 години
...абе ти не разбра ли ,че купувачът ще бъде САМО МИТЬО ОЧИТЕ ,КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО ,.....НАЛИ И НА САМОКОВЕЦЪТ ...ЖЕНА МУ ТАКА СИ ГИ ВЪРНА !
46
11
 
4
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Не познавам казуса "Очите", но знам, че цялото му имущество бе разграбено и ограбено от и с помоществувателството на държавни органи, съд, следствие, прокуратура и МВР, ДО ТУХЛИТЕ И КЕРЕМИДИТЕ НА ДОМЪТ МУ. Със или без правно основание.
45
8
 
5
 
! Отговори
леле преди 12 години
При такова управление...Абе герберасти,защо търсите кандидат за президент? Издигнете МИтьо/очите/, ща си партнира с Боко/тиквата/
44
1
 
8
 
! Отговори
ДО НЕСЕБЪР преди 12 години
....НАКАЖЕТЕ СИ ГО ВИЕ ,КАКТО ЗНАЕТЕ,...А НИЕ ПОЛИЦИЯТА ,НЕ СМЕ ЧУЛИ ,...И ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ДОВОЛНИ ,САМО КЪДЕТО ЩЕ ЛИШИМ СЪДИИТЕ ОТ РАБОТНИКЪТ ИМ !
43
0
 
12
 
! Отговори
до Бургас преди 12 години
Стамбата ли?И той да го духа под вода докато изсъхне!
42
0
 
4
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Момчето отзад май е Стамбата охрана та му...
41
3
 
16
 
! Отговори
от Несебър преди 12 години
Тоя пръдльо Митьо-фекала се мисли,че е васал на Несебър.Крайно време е държавата да го засели трайно и некой пандиз докато накрая му стане като родно място.