Англичани заселват Тополовградско, морето им близо

Само в село Синапово има купени над 90 имота
Обновена: 19 юли 2011 20:40 | 19 юли 2011 20:40,
62
Англичани заселват Тополовградско, морето им близо
Снимка: Архив Булфото

Чужденци масово заселват обезлюдени села в Тополовградско. Най-голям интерес проявяват англичаните, които вече са се установили в Княжево и Синапово, съобщи директорът на Териториалното статистическо бюро в Хасково Наско Нанев.

Чужденците предпочитали тополовградските села не заради природата или уредеността на населените места, а заради евтините имоти и близостта на района до морето.

По думите на кметовете на двете Синапово и Княжево чужденците обяснявали, че предпочитат да си купят къща в Тополовградско и през лятото да идват тук на почивка.

Било по на сметка да пътуват всеки до морето за около 1 час и да се връщат, отколкото да почиват в скъпи хотели по Черноморието.

В Синапово има закупени над 90 имота от британски граждани, като близо 20 от семействата живеят там постоянно.

Според статистиката в Хасковска област живеят близо 1300 чужденци, като около 600 са с двойно гражданство.

Най-много са представителите на Руската федерация - 436, следват представителите на Великобритания, Гърция, Украйна, САЩ, Армения, Молдова, Полша  Испания, Италия и Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво. Ега сичко се засели със западняци, че да живнеме. А скапаняците да се изселат или да мрът. Писна ми от българи и българщина. Баси долната *** сме като нация и манталитет
38
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление заради *** много чужденци бягат впоследствие. Отвратително е,че управляващите не си мърдат пруста да проведат адекватна политика спрямо тях.
37
4
 
11
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
До "арийските българи" напълзели тук!Сигурен съм че тези АВАНТЮРИСТИ ще видят толкова "хубаво" от *** ни, колкото и от "арийските ни чисти българи" като вас !:))))))))))))Техен си е избора!Вижте и дискусиите ми по-долу!
36
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
И в Търновските села имаше мераклии англичани, но *** им видяха сметката! Село Миндя - култово.
35
4
 
4
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
До ХахахаМоже и процентно *** там да са по-малко, ама правителствата им имат не по-малко работа с интерирането щото трябва да интегрират и "арийски българи" като тебе и "арийски румънци" и "арийски албанци" и "арийски ......." които хич не сте по-стока от техните си ***! Финладците примерно имат много цогани , ама не вярвам да си чувал финладски *** да правят зулуми по Европата! Ама за "арийски чисти българи" ще четеш всеки ден за зулумите им!И какво значение има жена ли си мъж ли?
34
5
 
11
 
! Отговори
66 преди 12 години
Колкото повече бели хора идват да живеят в България толкова по-добре.
33
0
 
23
 
! Отговори
bg преди 12 години
Само да разберат ***, колко много бакър и желязо имат домовете на тези англичани, ще ги опоскат до основи само за няколко часа.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За форумните мишоци положителна новина не съществува.
31
0
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 12 години
редко се виждат хубави новини от родната преса но все още ги има, жалко че след 1-2 години ще пишат как ромите са ги обрали до шушка
30
2
 
4
 
! Отговори
бг преди 12 години
наи новото,,,,,,,,,,,масово провинциалисти копуват в ДРАГОМАН таи като догодина по магистраЛАТА ЩЕ СЕ ПАТУВА ЗА 10 МИН.ДО СОЕИА А ИМА БАСЕИН СМИНЕРАЛНА ДРАГОМАНСКА ВОДА КОЯТО ЛЕКУВА ЗАПЕК
29
3
 
4
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Няма страшно!Повечето са пенсионери-кенефочистачи!*** ще им секнат мерака!Муухахахахаха...............
28
3
 
2
 
! Отговори
do 27 преди 12 години
Ванчо пий хаповете брат, че не отиват на добре нещата ...
27
1
 
8
 
! Отговори
bg ss nf преди 12 години
po dobre angli4ani,otkolkoto turci,arabi,ili razni cingomangonegromaimunofili.
26
5
 
11
 
! Отговори
Ван преди 12 години
Докога ще ни будалкат, че британски и американски граждани купуват къщи в Бг? Това са еврейски семейства, които малко по-малко превземат България. Като се преместят изцяло, тогава ще ни дойде акъла в главата.
25
2
 
13
 
! Отговори
Хаха -продължавам: преди 12 години
Факт е ,че селата са обезлюдени от липса на препитание. Факт е ,че чужденците са възрастни с големи пенсии , т.е. добра хапка за обири. Факт е че има села подложени на такъв терор от обири и побоища ,че хората вече спят с оръжие. Никакви закони не ловят *** . Нито за педофилия ,нито за неплатени сметки , нито за кражбите , нито за пълните домове с деца на държавна издръжка. Сега и образование ще им плащаме ,нищо че е задължително и пари на ръка за да ходят ще даваме...
24
0
 
13
 
! Отговори
Хахахах преди 12 години
До 22 и 24 с ника на латиница....Не се разбира от мнението ти какво искаш да кажеш. Поста ми е шега. Факт е че колкото и *** да има в Еропа ,у нас те са най- много като процент население. Факт е още ,че колкото и чужденци да купиха тук къщи по селата ,доста бързо се изнесоха ,по различни причини. Най- страшната е убитата от куче англичанка. Факт е че не можем да интегрираме *** ,защото политиците ни не искат това да стане.Що за обиди?? Даже не знаеш мъж или жена съм!!!
23
4
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Пак до 19Интегрирането на *** в БГ не е тяхна работа а на бългаската държава! Техните държави пък си интегрират ***, *** и "арийските българи"(рендета кадливи и лъжливи като тебе- да ме извиняват читавите българи) Писал съм и в 22.
22
0
 
9
 
! Отговори
преди 12 години
М а м а им *** гадна!!!!
21
13
 
6
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
До 19 Ти що си мислиш че те си нямат *** в техните страни и не знаят какво е да интегрират ***, бе????Каквато е държавата и местното и население , такива им ги ***!:)))) А *** в БГ са такива защото и ти си РЕНДЕ ТЪПО и ГНУСНО като останалите "арийски българи"!
20
13
 
7
 
! Отговори
ДЕБИЛИТЕТ преди 12 години
Английски и гръцки ***, това че сте намерили палчето с " минуса " не ви прави по- малко ДЕБИЛНИ!!! Марш оттам, откъдето сте изпълзели!!! БЪЛГАРИЯ ви НЕНЕНЕНАВИЖДА!!!