Седмица на море – награда за младите ГЕРБери

Цветанов се отблагодари за денонощния патрул пред ЦИК
26 юли 2011 12:06,
166
Седмица на море – награда за младите ГЕРБери
ПП ГЕРБ внесе в ЦИК документите за регистрация на партията за участие в местните избори. Снимка: БТА

Младите ГЕРБери, които браниха денонощно входа на ЦИК, за да може партията майка да се регистрира първа за предстоящите избори, ще получат награда, лично обещана от втория човек в ГЕРБ – Цветан Цветанов.

За щедрата благодарност на шефа на Предизборния щаб на партията съобщава вестник „24 часа“.

Младежите щели да почиват за една седмица в Бургас. Официалният повод за едноседмичната ваканция щял да бъде да предадат опита си на тамошните млади ГЕРБери.

24-те младежи и девойки бяха окупирали входа на ЦИК от четвъртък вечерта до вчера сутринта – пече ги слънце, брули ги вятър, да не забравяме и бурята от неделя вечерта.

„Говорихме си, четохме вестници, слушахме музика“, разказва пред "24 часа" Митя Атанасов, студент по политология от НБУ.

„По време на бурята се скрихме под арката на сградата, нямаше нищо страшно“, допълва разказа Никола Станев, студент в СУ "Св. Кл. Охридски".

В 6 часа на разсъмване в понеделник полицаите помолили младежите да раздигат поста, а пет минути преди 9 ч. там пристигнаха Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветан Паунов, които регистрираха партията с 22 007 подписа на симпатизанти при необходими 7000.

На влизане вицепремиерът обясни, че идеята за акцията по пазене на вратите пред ЦИК била на софийските младежи, които искали да повторят събитията от изборите през 2007 г., за да им върви в резултатите.

Още по темата

Редът на регистрацията обаче няма никакво значение, тъй като за номера на бюлетината Централната избирателна комисия ще тегли жребий, обясни говорителят на комисията Ралица Негенцова.

Вчера до 15 ч. в ЦИК освен ГЕРБ се регистрираха и Български демократичен форум, ПП "Обединена социалдемокрация", ПП "Съюз за Пловдив", ВМРО-НИЕ, Земеделски съюз "Александър Стамболийски", "Европейска сигурност и интеграция", ПП "Море", ПП НДСВ.

Крайният срок за регистрация за участие на местните избори е 8 август, а от 5 август започва записването на политическите сили за президентските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
4
 
7
 
! Отговори
чавдарче преди 12 години
ГЕРБ --- бъдете готови Винаги Готови
160
2
 
11
 
! Отговори
люси преди 12 години
"Членове на клубът на ОФ ще посетят в. Шипка по случай..." Абе това си лъха на комунистически пир по време на криза!!! Марш бе, гйберски ***!!
159
2
 
14
 
! Отговори
Нова книга преди 12 години
излезе от печат наръчник на младия гербер "Как от *** милиционер се става мултимилионер" под редакцията на Цецо-Конецо, Б.Кучкарьов и Андрей Иванов
158
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В статията е изпуснато, че от входа на ЦИК са закарали Митя Атанасов директно в лудницата...
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бедни ми, бедни, Митя Атанасов, как герберите се възползват от слабоумието ти.
156
1
 
11
 
! Отговори
traba преди 12 години
Тази ползва екватора за колан.
155
1
 
27
 
! Отговори
zzz преди 12 години
Погледнете снимката. Ако като деца сте чели "Пинокио" сигурно си спомняте двамата мошеници, които открадват жълтиците на Пинокио. Лиса Алиса и Котарака Базилио! Точно това са Фидосова и Цветанов. Кажете не е ли така? Виждали ли сте по-мошеническо излъчване? И за тези *** младежите са висели денонощия пред Партийния дом! Защо бе, хора? Нямате ли чувство за реалност? Толкова ли не можете да разпознаете бандитите в политиката?!
154
1
 
11
 
! Отговори
Гатанка преди 12 години
Как ли е влязла "фиданката" Фидосова през вратата на ЦИК, имаща стандартни размери? Награда за правилен отговор - червен гербер(цвете).
153
2
 
12
 
! Отговори
До колегата 155 преди 12 години
Уважаеми 155-ти, това новата "позивна" на агент кутев ли е? Оставам с уважение на твое разположение:Цецо Шлифера с прякор Цецо конецо, консултант по ефективност на апартаментно придобиване чрез роднини по съребрена линия до 5-то коляно
152
3
 
7
 
! Отговори
до 154 преди 12 години
Цветанов, скучно ли ти е без Кутев? Ама и двама сте ***!!!!
151
4
 
0
 
! Отговори
Търси се Кутев преди 12 години
Къде си бе, чоджум? Една скука е тука без тебе...
150
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си Гербер това звучи гордо, за лудите в Карлуково :))))
149
1
 
17
 
! Отговори
$ преди 12 години
Такъв подвиг, защитавали първото място като Матросов пред амбразурата от другите нагли партийци и за благодарност само да си топнат м.дете в морето.
148
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пионерчета...А някои от тях даже учели и Политология...Мислех си, че като прескочим 2 поколения нещата ще се оправят по естествен път, тъй като сегашните поколонея за съжаления са загубени, имайки обремененост и самосъзнание на поданици от 19 в., но най-страшното е, че не."Цветът на нацията" - младите пионерчета, мирише зле, много зле.
147
1
 
29
 
! Отговори
qqq преди 12 години
Питам се какъв младеж би общувал с Цветанов и Фидосова?!?! Това е направо перверзия някаква. При това - Митя е студент. Къде е чувството му за критичност? Жалко, ако има такива млади хора. И само като помисли човек - за какво е всичко това? За да влезел мазния милиционер да регистрира мафиотската партия под 1?!?! Жалко, много жалко!
146
1
 
27
 
! Отговори
1 преди 12 години
и по една значка с лика на "вожда тиква" с надпис "удАрник" требеше да им закичат на младите герберастчета.
145
2
 
30
 
! Отговори
глупави гладни деца преди 12 години
Хванаха ги за канарчета по младежката стратегия на ДКМС, чийто активисти са били почти всички сега управляващи, а и от тяхната партия включително. Наивниците не знаят или не помнят, че по времето когато те са били в яслена възраст, родителите и бабите им по същия начин дежуряха около празните софийски магазини в очакване на каквото и да е снабдяване, гарантираното право на двадесетината първи на опашката да си купят нещо за ядене само там беше наистина валидно.
144
15
 
0
 
! Отговори
червен партизанин преди 12 години
тъй де ще си пикаем на воля по шадравани
143
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
при р.петков - запалката всичко си беше о,кейама нищо,ще почакаме и пак ще управляваме
142
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тюююююх ще заразят и въздуха по морето и ще замирише на тикви