Гастарбайтери задръстиха българо-турската граница

2800 автомобила са преминали през Капитан Андреево до 14 часа
28 юли 2011 18:00,
262
Гастарбайтери задръстиха българо-турската граница
Снимка: Булфото

2800 леки автомобила с близо 10 000 пътници са минали до 14 часа днес през граничен пункт Капитан Андреево на влизане в България.

От Гранична полиция отчитат засилен трафик на гастарбайтери, които се прибират към Западна Европа след почивка в родната Турция.

Това предизвиква огромни задръствания на границата и пътниците чакат с часове. Рекордните опашки по-рано през деня са предизвикани и от катастрофа в Турско. Пътят към граничен пункт Капъкуле е бил затворен за 2 часа, а след това автомобилите се струпали едновременно на границата.

Граничните власти препоръчват на пътниците да минават през граничен пункт Лесово. Там обстановката е доста по-спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
0
 
! Отговори
Знаю Баю до 249 преди 12 години
"във Виена паметника на победения ***. И днес австрииците като минават и му плюят в сурата."Е, ако си австриец, имаш повод да гледаш от високо. Аз мислех, че си българин, затова бях тръгнал да обяснявам. колко си зле - не да плюеш, а да целуваш ръка трябва.
224
0
 
0
 
! Отговори
Знаю Баю до 250 преди 12 години
"Имало е големи български църки и катедрали, но всички те са били разрушени от *** или превърнати в джамии."Това просто не е вярно.Археологически документирано. Поредната промивка на мозъка на глупаците в България. Имало е големи ВИЗАНТИЙСКИ църкви, но не и български. Най-големите български са като в Търново или Боянската - колкото мазето на дедо ми - българите са били прекалено бедни и неорганизирани за големи (строителни) начинания (точно както и днес де).
223
0
 
0
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
"Имало е забрана да се строят църкви по-високи от мюсюлманин, качен върху кон." --- Да бе! Ама имам едно малко въпросче, ако може. Като гледам височината например на Араповия манастир, който е построен по време на османското управление, моите деди трябва да са били великани, яздещи динозаври вместо коне, ах?
222
0
 
0
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Много ми е интересно да знам защо съм блокиран от този форум. Дали, защото злобарите не искат да чуят истината?
221
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Твърде много анти-българска пропаганда с произход от смърдящият Босфор се лее тук. Имало е големи български църки и катедрали, но всички те са били разрушени от *** или превърнати в джамии. Камъните на Томбул джамия в Шумен са взети от разрушеният от турците дворец на българските владетели при Плиска. Унищожени са множество ценни надписи, като единият от оцелелите е на Омуртаг: "Човек и добре да живее умира..." Имало е забрана да се строят църкви по-високи от мюсюлманин, качен върху кон.
220
0
 
2
 
! Отговори
Знаю да ебаю преди 12 години
На байчо келавото джагалче седнало уроци по история да ни предава. За "славната" си рязана империя да ни говори-аджеба колко велики били, пък никой го не знаел. Вземи се скрии някъде и не се обаждай. Хората в цивилизованият свят добре понят що за бандитска държава е била Османската. Ходи и виж във Виена паметника на победения ***. И днес австрииците като минават и му плюят в сурата. Турското гюле още си стои в стената на "Св. Стефан", за да напомня що за за *** сте-плячкаджии и диваци!
219
1
 
0
 
! Отговори
Знаю Баю до келеша преди 12 години
Истината боли, а, келешче?Нищо, човек по-добре да се научи да преглъща истините, отколкото да повръща лъжи!
218
1
 
1
 
! Отговори
келеша преди 12 години
245 бахахаха жалък резакходи клякай в някоя джамия да правиш на алахъ ***!!
217
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 229Ястреб си мисли че е,а истината е,че си проскубан папагал!
216
3
 
2
 
! Отговори
Знаю Баю до 241 преди 12 години
Кой те излъга, че България не е правила "скокове" заради османското присъствие - тя и преди него не е правила скокове като западноевропейските. Сравни нашите жалки църквички с европейските ранни катедрали от преди 14 век. Ти въобще знаеш ли, че преди османската власт България въобще не е съществувала? Обезлюдена от големите чумни епидемии и разпадната на няколко примитивни град-държавици, тя е заменена от османската власт по естествен път - просто по-доброто заменя по-лошото.
215
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 240Жалък безродник си ти-никъде добре приет!
214
1
 
2
 
! Отговори
келеша преди 12 години
знаю баю "са ни", "сме"??????????? ахаххахах жалък ***!!нали изгледах няколко серии на *** ви сериали, същите *** сте си!!
213
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лош материал .. много лош!!! (Бойко не е глупав .. разбира от хора :) )
212
1
 
3
 
! Отговори
до240 преди 12 години
Това е абсолютна демагогия!С йезуитското си изказване ми приличаш на вълк в овча кожа т.е-турчин предтавящ се за българин.Свобода може да има само в свободна държава!Западна Европа е направила голям скок напред във всички области на живота по времето когато според теб сме "благоденствали" под османско иго. Господството на Османската империя се е оказало катастрофално за нашата държава,а последиците влачим и днес!А причината да не ни избият е само една,и аз съм я посочил!
211
3
 
1
 
! Отговори
Знаю Баю до 239 преди 12 години
Все пак той е прав. По една или друга причина не са ни избивали (даже са се грижили за нас и е имало лична свобода и даже растящо благоденствие), което ние отричаме, което ни прави дефакто ЛЪЖЦИ !
210
0
 
5
 
! Отговори
До229 преди 12 години
Ястреб,единствената причина да има българи след Освобождението е,че ние сме хранили вашата империя!Колко кадъни е имало по полето да работят-николко!..И ако българите не ви бяха нужни,до крак щяхте да ги избиете!..И ако българите не ви хранеха империята и не ви работеха,как щяхте да завладеете през 15-16 век Гърция, Босна, Трапезунд, Влашко, части от Унгария, Крим, Армения, Сирия, Египет, Хеджаз, Северна Африка, КипърОстава да искаш благодарност от нас,че не сте ни избили!
209
6
 
12
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Тея мръсни *** трябва да бъдат много строго контролирани. Понеже често пътувам по пътя, по който те минават, виждам как изхврълят *** си през прозорците на колите. *** долни, ако направят това в Германия какво ли ще стане? И е прав 235-Турция е държава без култира, племена, които откъдето са минали камък върху камък не са оставили. И сега манталитета им е тъкав. Ако няма строг контрол не се знае какви поразии ще сътворят.
208
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия пак ме убиха със снимката.Това май е гръцка регистрация.
207
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
значи на Капитан Андреево сега е НЕВЕРОЯТНА СМАРД
206
6
 
15
 
! Отговори
до:229 преди 12 години
1320 г. започва създаването на Османската държава.Когато се довличат тук държавата им има-няма 70 години.Съставена е от различни племена и без собствена писменност,с една дума-номади...И после ще ни говорят,че сме взели нещо от турците.Държава без култура,писменност,традиции, не може да даде нищо на друга,която вече ги има.Всичко са попивали от завладените народи!...Турция е една смес от етноси и чужди влияния...