Рашков в предарестно-прединфарктно състояние

Цар Киро отказал да влезе в болница и се озовал с белезници
Обновена: 28 сеп 2011 18:05 | 28 сеп 2011 11:53,
451
Рашков в предарестно-прединфарктно състояние
Кирил Рашков. Снимка: Архив, Dnes.bg

Късно снощи, със съмнения за прединфарктно състояние, Кирил Рашков, известен още като Цар Киро, е бил докаран за преглед в Клиниката по инвазивна кардиология на болница "Свети Георги".

Състоянието му е налагало извършване на инвазивно изследване, за да се докаже дали наистина има нарушение на кръвоснабдяването на сърцето.

Рашков обаче е отказал медицинския тест и хоспитализацията.

От клиниката обясниха, че преди време на Рашков вече е правен байпас и са му поставяни стентове.

Веднага след посещението в болницата Кирил Рашков е бил задържан в пловдивския арест. За момента мярката му за неотклонение е 72 часа.

Повдигнати са му обвинения за закана за убийство. Заплахата е отправена към жител на село Катуница. Арестът на Рашков е по подадена жалба срещу него на 23 септември.

По Наказателния кодекс това е тежко криминално престъпление, което се наказва с лишаване от свобода до 6 години.

Още по темата
28 сеп 2011 08:41
569

Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Това доведе до размирици в селото, при което бяха опожарени къщи на фамилия Рашкови. След случилото се напрежението се отпуши и последваха протести в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
2
 
31
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
Всички групи за протести във ФЕСбука са блокирани, но това не значи, че не може да се организират хората - има скайп, има чатове, телефони, имо туитър, форуми и т.н
374
1
 
20
 
! Отговори
ПОБЕСНЯЛ преди 12 години
АЙДЕ БЕ КАКВО ОЩЕ ЧАКАТЕ ТА НЕ СТЕ ГО ХВАНАЛИ ОЩЕ,ДА ПОРЪЧА ДА УБИЯТ ОЩЕ НЯКОЙ ЛИ,БАСИ ДЪРЖАВАТА БАСИ ЧУДОТО
373
0
 
33
 
! Отговори
една преди 12 години
На *** не трябва да се вярва, а на полиция още повече....Във фейсбук са блокирани всички групи със събитията в Катуница...
372
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе слагайте му въжето на тоя сплескан *** и да виси за назидание!
371
1
 
50
 
! Отговори
;; преди 12 години
съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато *** не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ***
370
0
 
43
 
! Отговори
; преди 12 години
Днес, отново четем за убийство извършено от ***, вчера четохме как *** продават децата си, по предния ден четохме как *** изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как *** изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо *** не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ***...ТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕVN, ще съдя ВиК, ще съд
369
0
 
27
 
! Отговори
ние от бъдещето преди 12 години
МБАЛ-ГОРНА ОРЯХОВИЦА Е СПЕЦИАЛИЗИРАНА ЗА ТАЗИ БОЛЕСТ ,ИМАТ И ФРИЗЕР,КАРАЙТЕ ГО ТАМ ПО-БЪРЗО
368
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рашков това състояние много го е тренирал в катуна като малък айде нема нужда
367
0
 
24
 
! Отговори
Плам преди 12 години
В театъра царят се играе от поданиците му, не от самия него. За бога журналисти, спрете да надувате самочувствието на този самообявил се за цар ***!!!
366
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето,сега му се отвори мегдан да си излекува сърцето,хернията,дископатията,да си избели зъбите....влезнат ли в ареста и ревнат за цял екип от лекари да ги лекува.
365
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако беше само за заплахата за убийство - пука му на ***. ще пусне тук там някой лев или някоя гаранция от 500 лв...после "няма доказателства"...и после - навън! ама като го подгониха и за данъци - леко ли е? то без прединфарктно ти иде да хванеш инфарктното. пари са това,не е някакъв си живот на някакъв си "гяурин" - каквито са техните изрази.
364
0
 
32
 
! Отговори
КАЗАНЛЪК преди 12 години
ВЕДНАГА МУ ПРЕПОРЪЧВАМ НАЙ-ДОБРОТО ЛЕЧЕНИЕ НА КИРО...40 ДЕНА ДА ЛЕГНЕ ПОД ПРЯСНА ПРЪСТ
363
0
 
20
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
....като ги приберат в ареста и всички стават "мнооого болни"
362
0
 
40
 
! Отговори
протестиращ преди 12 години
След групата от 72 000 човека свързана с протестите, изтриха и втората по големина група от 8-9000 човека във фейсбук... СРАМОТА... Така не се потушава народно недоволство срещу престъпността... ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ! Нека подкрепим децата на България, дръзнали да се опълчат срещу корупцията и престъпността, срещу беззаконието в държавата!
361
0
 
26
 
! Отговори
ЗДРАВНА КАСА преди 12 години
Тоя здравни осигуровки плаща ли си? Ако не има право само на спешна мед. помощ - т.е. "зелените барети" от спешното да го довършат.
360
0
 
14
 
! Отговори
Сталин преди 12 години
Този, киро ***, ми създава проблеми! Как го има още, на този свят, с толкова болести!
359
2
 
14
 
! Отговори
до берача на маслини преди 12 години
Много си прозрачно герберче :) Уж не беше тук да благославяш Бойко, обаче без никой да те е питал и искал сравнения, се оля да плюеш по останалите партии. Въпреки че, не знам как решихте, че това да не харесваш диктатора Борисов, автоматично те прави комунист или ДПС-ар. Но какво ли може да се очаква от гербер :) Айде остани си с маслините и чиниите - може да не сте го усетили още, но ГЕРБ са вече бита карта :)
358
0
 
10
 
! Отговори
ники преди 12 години
до кога ще търпим тези неща кои ще плати за преглета
357
0
 
1
 
! Отговори
До darcas_real преди 12 години
Аз бих предположил - "0". Но за всеки случай, бих проверил. Дали някой случайно не му знае ЕГН-то , да му видим здравния статус?
356
0
 
3
 
! Отговори
djoni преди 12 години
kiro poneje ne si pla6tal lev na taq darjava ni danaci nito zdravni osigurovki varni baipasa da ne ti go vzemame nasilna xaxaxa