Славчо на изпроводяк: I'll be back!

Бившият кмет на Пловдив няма да се откаже от нова битка
Обновена: 4 ное 2011 17:39 | 4 ное 2011 17:39,
50
Славчо на изпроводяк: I'll be back!
Славчо Атанасов Снимка: архив, Булфото

„I will be back”, или в превод на български „Ще се върна”, беше коментарът на загубилия битката за Пловдив и досегашен кмет на града Славчо Атанасов. Цитирайки репликите на холивудския актьор Арнолд Шварценегер, Атанасов показа, че няма да се откаже от нова битка за кметския стол в Пловдив.

„Аз съм единственият кмет в цялата българска история, който си отива с повече гласове, отколкото когато е дошъл на власт”, каза още Атанасов.

„Надявам се новоизбраният кмет от ГЕРБ Иван Тотев да не разиграе сценария Борисов-Станишев, при който през три дни да се оплаква пред медиите колко лош е бил Славчо”, допълни досегашният градоначалник.

Атанасов се надява да бъде направена ревизия на негово управление и чак след нея да се даде оценка за изтеклия му мандат.

„Няма да допусна предвидените протести срещу купения вот в Пловдив, призовавам привържениците си към спокойствие”, обяви Атанасов. Той ще сдаде властта в понеделник лично на новоизбрания кмет.

„В кабинета си ще оставя копието, на което беше набучено споразумението с правителството за приемането на софийския боклук и милионите обезщетение, които така и не видяхме”, обясни Славчо Атанасов.

В същото време партията, която подкрепя Атанасов, внесе в Административния съд искане за касиране на изборите в Пловдив и такова за ръчно броене на бюлетини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 12 години
ВАЖНОТО Е ЧЕ СПАСИ ПЛОВДИВ ОТ ПРЯКО БОМБАНДИРВАНЕ НА ЛИБИЙЦИТЕ.ТОЧНО В ИЗТОЧЕН КЪДЕТО Е СТОЛЮПИНОВО ПЕЧЕЛИ.
49
0
 
3
 
! Отговори
zzz преди 12 години
Славчо Атанасов, защо не каза с чия подкрепа стана кмет? С едно мижаво ВМРО, дали може да си осигури кметско кресло?? Много бързо припна при свинаря, загърбвайки всичко, за което се е представял!
48
2
 
4
 
! Отговори
немам думи преди 12 години
СЛАВЧО НЕ Е ЗАГУБИЛ ИЗБОРИТЕ. ГЕРБ МУ ОТКРАДНАХА ВЛАСТТА И СЕ ПОДИГРАХА С ВОТА НА ПЛОВДИВЧАНИ. НИЩО, КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ- "КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ПО-ДОБРЕ". ВЪПРОСЪТ Е,ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПИПАШ ГОРЯЩАТА ПЕЧКА,ЗА ДА СЕ УБЕДИШ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПАРИШ ? ТАКА И С "ИЗБОРЪТ" НА НОВИЯ ГРАДОНАЧАЛНИК. ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ НА ПОВДИВЧАНИ ДА МУ СЪРБАТ ПОПАРАТА. ПЛОВДИВ ЩЕ Е НОВИЯТ СЛИВЕН И ВИДИН НАКУП.
47
6
 
7
 
! Отговори
АЗзззз преди 12 години
Славчо не тъгувай, след Нова година, ГОЦЕ ще те вземе в неговата партия! ХА ха ха...
46
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой беше тоя-поредния *** от кохортата на бкп!?
45
6
 
7
 
! Отговори
Пловдив преди 12 години
Пловдивчани му отговаря с друга реплика на Шварцнегер: Hasta la Vista, baby!
44
6
 
5
 
! Отговори
kolio преди 12 години
дгд герб.Славчо с тебе сме
43
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***...
42
8
 
1
 
! Отговори
do 39 pencho преди 12 години
Ti pogledni razbivkata ot prezidentskite izbori. Kolko *** sa glasuvali za Plevneliev i kolko za Kalfin. 90:10 , taka 4e ne mi govori za razbivki. Smeshni ste.Stoite si v mizeriqta i si podkrepqite GERB. Mnogo sa mi smeshni nqkvi pylni bednqci i carvuli deto si broqt stotinkite i jiveqt v nishteta ama podkrepqt GERB.Ei taka za spora....
41
4
 
10
 
! Отговори
ICO преди 12 години
ABE SMESHKO STIGA SI GRACHIL ZASRAMI SE KAKVO NAPRAVI TI ZA PLOVDIV STANA NAI GOLIAMATA DYPKA IDI V BYRGAS VARNA SOFIA I VIJ KAKVO PRAVIAT XORATA,A ZA VRASHTANETO TOVA SA SI SLADKI MECHTI PO DOBRE NEDEI ZASHTOTO NIE SAS SHYTOVE SHTE SI TE IZPRATIM TAM OT KADETO DOIDE
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
fyrndjiska lopata
39
6
 
8
 
! Отговори
Pencho преди 12 години
Анонимният клоун по-надолу да погледне разбивката на резултатите. Именно Славчо, а не Тотев, печели убедително в район Източен, където е и Столипиново. Другото са блянове и стремежи.
38
4
 
9
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
SLAV4O,NIE KOMUNISTITE NQMA DA TE OSTAVIM.OSVEN PARI I WLAST 6TE TI DADEM,ZA6TOTO SI POSLU6EN
37
9
 
10
 
! Отговори
hah преди 12 години
Той че беше *** на Гергов, беше. Ама и Гергов вече не е толкова голяма работа- успя да съсипе панаира и вече не е това което беше- спомням си преди 3 години разплакани жени които се маеха че до сега никога не се е плащало вход за пролетното изложение. Ама и с тоя Тотев скочихте от трън на глог- продадохте цяла България на герберите и ако до сега сме потъвали със скороста на титаник, вече сме астероид носещ се към земята....
36
16
 
18
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Искати се комунистическа подлого да се върнеш, но няма. ще те забравим. Ти си вече никой. Няма и спомен за теб. Ти си в небитието.
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неведоми са пътищата на разума. Просто представя си нямаме, какви ново-въведения ще се родят в мозъчните гънки на управниците, за да спечелят изборите "честно" и да не изпуснат кокала. Здраво заседнал в гърлото им ...Сезона най-напред откри БСП преди 22 години, когато "мотивираше" избирателите си с дефицитните капачки за буркани, тип "Омния". Оттам челния пример се разпостря като горски пожар, и по другите политически "сили". То не бяха помощи, то не бяха детски, то не бяха дърва и въглища, то не бяха обещания за безплатен ток и вода ( Гърневски ), то не бяха открити софри със заклани шилета и чалгарска музика, то не бяха плащания на ръка, и т.н.Но ... основните бенифециенти ( *** ), искаха благините предварително. За да са сигурни, че няма да ги излъжат. Това време вече отмина. Сега между *** избиратели и новата "сила" ГЕРБ, са се установили отношения на доверие и "честна пионерска". Основното плащане става не преди, а след изборите. Как иначе да си обясним факта, че новия кмет на Пловдив Иван Тотев от ГЕРБ, ЛИЧНО носи на "социално-слабите" пакетите с храна ?! И то още на другия ден ( 1 Ноемви ), след изкараната с такава клизма "победа". Раздаването на храната преди изборите, щеше да предизвика страшен шум в медиите. Затова пък ще го направим след като дойде резултата, са решили в мозъчния тръст на ГЕРБ.С перфектна организация, на 1 Ноември 2011 г. ГЕРБ откри към 350 пункта за раздаване в целия ***. Над 255 000 "социално-слаби" ще получат третия транш от хранителните помощи. Над 255 000 *** *** ще получат общо над 12 милиона килограма храна. Пада се средно по 50 кг. на човек-***.О тях най-много са в град Пловдив - 10 000 мургавелковци. Разбрахте ли сега, как спечели Иван Тотев ?
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
shte vidim noviq kmet kakvo shte napravi ....nai mnogo da napalni Plovdiv s bali ot Sofiq e radvai se narode
33
13
 
20
 
! Отговори
glavcho преди 12 години
Не нужно да си Гербер,за да не гласуваш за тоя Главчо.Пловдив се върна в първи клас с него.Нито един Проект по Еврофондовете.*** билбордове за велика България и посредственост.Сам никога нямаше да спечели изборите в предишния мандат.Добре че,хвана вълната на промяната с Герб за да го изберат Пловдичани.
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ami koito ne znae Totev kakav restitut e da se interesuva,i drugoto koeto e 4e maika mu shte e kmeta zashtoto vodi sana si za ushite kvoto kaje mama tova stava
31
9
 
23
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Човек, който вярва на слухове и няма собствено мнение, няма право да коментира кой е от село и кой е гражданин....То от цялата селяния на такива като теб, сега ще "цъфнем и ще вържем" с този Тотев... Мен ме е срам, че такива хора като него застават на ръководни позиции, като тази да си кмет на областен град... Помисли реално, то простотията му е изписана на лицето!!! Купил си диплома за инженер, хотели - с пари, които едва ли е спечелил сам на 35 години!!!