Славчо на изпроводяк: I'll be back!

Бившият кмет на Пловдив няма да се откаже от нова битка
Обновена: 4 ное 2011 17:39 | 4 ное 2011 17:39,
50
Славчо на изпроводяк: I'll be back!
Славчо Атанасов Снимка: архив, Булфото

„I will be back”, или в превод на български „Ще се върна”, беше коментарът на загубилия битката за Пловдив и досегашен кмет на града Славчо Атанасов. Цитирайки репликите на холивудския актьор Арнолд Шварценегер, Атанасов показа, че няма да се откаже от нова битка за кметския стол в Пловдив.

„Аз съм единственият кмет в цялата българска история, който си отива с повече гласове, отколкото когато е дошъл на власт”, каза още Атанасов.

„Надявам се новоизбраният кмет от ГЕРБ Иван Тотев да не разиграе сценария Борисов-Станишев, при който през три дни да се оплаква пред медиите колко лош е бил Славчо”, допълни досегашният градоначалник.

Атанасов се надява да бъде направена ревизия на негово управление и чак след нея да се даде оценка за изтеклия му мандат.

„Няма да допусна предвидените протести срещу купения вот в Пловдив, призовавам привържениците си към спокойствие”, обяви Атанасов. Той ще сдаде властта в понеделник лично на новоизбрания кмет.

„В кабинета си ще оставя копието, на което беше набучено споразумението с правителството за приемането на софийския боклук и милионите обезщетение, които така и не видяхме”, обясни Славчо Атанасов.

В същото време партията, която подкрепя Атанасов, внесе в Административния съд искане за касиране на изборите в Пловдив и такова за ръчно броене на бюлетини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
14
 
24
 
! Отговори
Мръс преди 12 години
прав е войводата,Граб не му преведоха парите за софийските бали ***,сега с избора на Тотев послушно теленце-Пловдив-Новото безплатно сметище на София-на печелившите честито.....това е :)))))))))))))))))))))))))))
9
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сливчо стана кмет с гласовете на ГЕРБ и веднага след изборите направи *** на гергов и му подари панаира,по негово време нямаше Пловдив ,имаше ГЕРГОВГРАД!!!!!!!!!!!!!!
8
19
 
16
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Прав е човека! Защо да им мълчи като герберите играят нечестно! Иска им се всички да мълчат и се подчиняват!Навсякъде действаха с ботуша, а сега се възмущават защо има толкова искове за касиране!
7
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,за какъв се има тоя!Да не би Пловдив да му е бащиния.Като е загубил, какво,да си приема загубата и точка.
6
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отива при БСП да си направи един upgrade - двоен език за цункане на Доган.
5
27
 
22
 
! Отговори
косморог преди 12 години
2, абе, Вие герберастите, освен че сте с кратка памет, не сте и особено умни да проверите нещата които пишете, преди да ги публикувате! Славчо какъвто и кмет на Пловдив да е бил, не ме интересува, но той беше такъв само 4 години, не 8. 2 глупчо, бегай сега!
4
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Славчо, който се е хванал на хоро с комунистите рано или късно народа му го набива отзад!
3
16
 
40
 
! Отговори
Даниел преди 12 години
***. Ще дойде ама друг път. Селско ***.
2
26
 
34
 
! Отговори
Алекс2 преди 12 години
Бах ти наглеца...8 години докато беше кмет имало държава,сега вече установил че няма такава държава...*** отвсякъде
1
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния задръстен кестен, имитиращ Арни.