Славчо на изпроводяк: I'll be back!

Бившият кмет на Пловдив няма да се откаже от нова битка
Обновена: 4 ное 2011 17:39 | 4 ное 2011 17:39,
50
Славчо на изпроводяк: I'll be back!
Славчо Атанасов Снимка: архив, Булфото

„I will be back”, или в превод на български „Ще се върна”, беше коментарът на загубилия битката за Пловдив и досегашен кмет на града Славчо Атанасов. Цитирайки репликите на холивудския актьор Арнолд Шварценегер, Атанасов показа, че няма да се откаже от нова битка за кметския стол в Пловдив.

„Аз съм единственият кмет в цялата българска история, който си отива с повече гласове, отколкото когато е дошъл на власт”, каза още Атанасов.

„Надявам се новоизбраният кмет от ГЕРБ Иван Тотев да не разиграе сценария Борисов-Станишев, при който през три дни да се оплаква пред медиите колко лош е бил Славчо”, допълни досегашният градоначалник.

Атанасов се надява да бъде направена ревизия на негово управление и чак след нея да се даде оценка за изтеклия му мандат.

„Няма да допусна предвидените протести срещу купения вот в Пловдив, призовавам привържениците си към спокойствие”, обяви Атанасов. Той ще сдаде властта в понеделник лично на новоизбрания кмет.

„В кабинета си ще оставя копието, на което беше набучено споразумението с правителството за приемането на софийския боклук и милионите обезщетение, които така и не видяхме”, обясни Славчо Атанасов.

В същото време партията, която подкрепя Атанасов, внесе в Административния съд искане за касиране на изборите в Пловдив и такова за ръчно броене на бюлетини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
6
 
! Отговори
ined преди 12 години
Hasta la vista, baby...
29
8
 
25
 
! Отговори
Мариана преди 12 години
И сега освен Пловдив да стане сметището на София - друго не виждам, какво бихме могли да очакваме от този послушко Тотев... Две думи на кръст не може да каже като хората - елементарен и ограничен...
28
12
 
8
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
ха-ха-ха-ха :))) Айде на бас по 100 лева, че не си от Пловдив. Иначе няма да напишеш такава простотия. Славчо е *** на Гергов, това всички в града го знаят и го говорят.
27
13
 
14
 
! Отговори
мариана преди 12 години
Сигурна съм, че много хора биха подкрепили кандидатурата му дори за президент, защото доказа, че има характер и че е човек, който отстоява позициите си, а не стана *** на която и да било партия!
26
15
 
20
 
! Отговори
Мариана преди 12 години
Поне за Пловдив можехме да гласуваме просто за човек, който си върши успешно работата,обича града си, без глупостите за партии и идеи, защото такива в нашатататковина няма. Спомнете си Катуница и какво изведе младите хоранавън. Поне веднъж помислете с вашата си глава, а не да повтаряте чуждимисли и внушения. Факт е, че загубихме един страхотен кмет!
25
10
 
23
 
! Отговори
Мариана преди 12 години
Подобни думи могат да напишат само умствено изостанали фанатициили платени писачи.Ако имате аргументи против сегашният кмет, напишетеги-без епитети и простащини.Факт е,че Славчо направи много за града ни!Стачкуваше соперата,протестираше за парите ни за *** и си развали отношениятас ГЕРБ заради всички нас...За благодарност,част от безмозъчнитемарионетки, които повтарят като папагали чутото от платенимедии, отидоха да гласуват за Тотев-завършил "престижното" Авто с тройки....
24
17
 
14
 
! Отговори
нанайци ще се върнеш преди 12 години
Слафчу помияра май забрави от къде е тръгнал. Той стана кмет благодарение на това, че ГЕРБ заедно с ВМРО го издигнаха като общ кандидат. Впоследствие ренегата Слафчу като типичен подъл предател напусна ВМРО, като си създаде своя кавър версия на маке партията, нарита всички съветници от ГЕРБ и вкара до един само хора от БСП. Страхотна маневра направиха със Слафчу гнуса тогава БСП. Излъгаха всички. Но ние майните помним. И това че изкара толкова гласове е защото БСП се опита да купи всички *** да гласуват за него и пак не успяха, въпреки това. Всъчщност подлогата Слафчу е най-нужен на Гергов, за да може да си прави каквото иска с Панаира и Стария град...Но схемата на червените се провали, благодарение на топва, че българина най-после взе да поумнява, след 65 години червен терор и кражби.
23
8
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Zaradi vas Gerberi taq darjava vse 6te e nai-bednatav ES ili v Celiq svqt... PROST NAROD SLABA DARJAVA.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I DON T THINK SO ...
21
11
 
12
 
! Отговори
stef преди 12 години
Тоя Славчо само като му слушаше човек приказките и да се пукне от смях.Пълен ***.Все другите му виновни.Фуражка от най-долните.ЗКПЧ Политически Офицер
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей ТТ изпий си хапчетата по-спокоино
19
11
 
2
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
до 11да пукнеш дано
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 22 години Пловдив не е имал нито един свестен кмет.
17
16
 
10
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Не мога да разбера как може да има толкова *** сред българите. Единствения кмет на пловдив досега който е честен и справедлив човек и пак плюете като камили мама ви деееба герберска *** деееба На ви сега най големия *** мамин тотю да ви управлява с хотелчетата. Нека ... заслужавате си го като ви е толкова багажа *** ваща мама проста.
16
12
 
13
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Не беше лош кмет, ще го търсим!
15
8
 
11
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Не беше лош кмет, ще го търсим!
14
15
 
17
 
! Отговори
1912 преди 12 години
Това беше най-успешният кмет досега.Но бюджета на Пловдив беше орязан заради раздялата му с ГЕРБ.Отново града ни страдаше когато кмета и градоначалника не са в един отбор.Сега ще е така,но по-важното е че *** ги няма в града ни.
13
17
 
17
 
! Отговори
майна преди 12 години
БЕГОМ ГЛАФЧО НА СЕЛО И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ НИКОГА-***
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мноооого сладък този кметски стол !!!
11
20
 
22
 
! Отговори
БИВШ КМЕТ преди 12 години
НЯМА ПО-ГЛУПАВ И ПО-ЖАЛЪК КМЕТ ОТ СЛАВЧО АТАНАСОВ ОТ 1878 Г. ДО 2007 Г. ПЛОВДИВЧАНИ НЕ ЗАСЛУЖАВАХА ТАКЪВ КМЕТ ! СБОГОМ ЗАВИНАГИ , НА ТЕБ И ПАРТИЯТА ТИ !