Роми секат незаконно дърва в хасковския парк "Кенана"

11 каруци с бракониерски дърва бяха заловени при акция
21 дек 2011 16:46, Красимир Ангелов
154

Снимка: Булфото

 

11 каруци с бракониерски дърва спипаха днес при акция Общинска полиция - Хасково и местното лесничейство.

Повечето от заловените роми са от хасковския квартал "Република", а каруците им били натоварени с дънери, начупени и отсечени дървета от общинския парк "Кенана".

Полицаите от своя страна пък глобиха с по 50 лв. собствениците на каруците затова, че нямат задължителните регистрационни номера. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: ХасковоКенана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
5
 
0
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
до оня умник дето се прави на много образован ! Не ,че нямам квалификация ,но в Германия бг. дипломи не важат ,кара се нов курс задължително! А тук такъв курс трае 3 г. ,независимо дали е за шофьор С категория ,готвач или др. , а при вас е от 3 до 6 месеца и за това нямате кадърни хора , дори и висшистите ви са некадърници ! Хайде със здраве !
126
2
 
3
 
! Отговори
Уточнение преди 12 години
Не били роми, а ***. И не секли, а МАРОДЕРСТВАЛИ. И не ги спипали, ами ги ПРОВЕРИЛИ.И не ги арестували, щото стореното била КУЛТУРНА ОСОБЕНОСТ.
125
4
 
1
 
! Отговори
гурбетчия до 123 преди 12 години
Абе умнико ,какви евреи какви американци те гонят тебе бе ! българия и българската нация изчезват поради собствената им некадърност , не заради друго ! И тези земи щехостанат най-вече на турците ,те. на нас ! А с *** няма да имаме проблеми и без това голяма част от тях се турчеят и са приели да се самоопределят като турци ! Както казваме ние - Ne mutluluk tu:rku:m diyene ! В превод - какво щастие е за онзи който се самоопределя като турчин ! На латиница го пиша по този начин ,поради пробле
124
2
 
1
 
! Отговори
Ку-ку преди 12 години
"любя, тача и пилея" е по-вярно от "Любя, тача и милея"
123
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм ромче и силна и гореща циганкамайка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила. Аз съм ромче. Обичамнаште планини зелени,ромче да се наричам -първа радост е за мене. Аз съм ромче свободно,в край свободен аз живея,всичко ромско и роднолюбя, тача и милея. Аз съм ромче и раснав дни велики, в славно време,син съм на земя свободна и прекрасна,син съм на крадливо племе.
122
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво да се чудиме,над 70% от населението на Чалгария се отоплява на твърдо гориво.
121
2
 
1
 
! Отговори
Дръж се земьо - шоп преди 12 години
Те само си взимат бе
120
2
 
2
 
! Отговори
шофьора от Германия преди 12 години
и какво инвестират в теб ??? за шофьорска книжка ли ???? има една приказка -вързано куче което лае -няма как да те ухапе ,сещаш ли се комплексчо ,а ??? А пък не съм нито съм гладен , нито съм жаден ,нито съм необрзован, ........а и да не звучи надъхано не съм и беден, но на показ не го изкарвам .........а и съм бил и в Германия и знам ,че там парите ги раздават по будките за вестници .........лек ден г-ин шофьор в Германия
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
погледнете им само мутрите на тия, та това хора ли са
118
2
 
17
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До 111 ***-***!Че си отиваме ние българите като нация и народ на 1300 години си е верно.Това е планът на евреите ционисти!Ама ако си мислиш както си писал, че тези земи ще останат на *** и турци жестоко се лъжеш мангалино ***! Има план да се населят 2,5 млн еври от Израел и останалото за английски и американски пенсионери. Мислиш ли, че ще остане един *** в България ако това се случи а?От Франция ви изгониха и скоро и от цяла Европа ще ви разкарат. На корабите и за Бангладеш!
117
2
 
6
 
! Отговори
ф преди 12 години
Аз искрено се ядосвам на тези хора, защото тази гора е залесена от моите родители и техните връстници. Тези лица що не им наложат глоба да засадят толкова дървета колкото са отсекли.
116
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не закачайте хората, те самО си берат дЪрва, както си берат жЕлезО, бакър и кокошчици, буркани, туй, онуй за да преживявят. Нали сме демокрация?
115
2
 
10
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До *** ***!!! И ако си мислиш, че ти завиждаме, че си в Германия и бачкаш като гастербайтер или няй-вероятно си на помощи и спите 10 човека в една стая на дюшеци само и пърдите и се *** много се лъжеш. Най-добре ще е да си викнеш всичките събратя *** там, защото в БГ скоро лошо им се пише. Просто на нас българите ни омръзна да ви плащаме и да ви носим на гърба си.Много скоро ще има масови палежи и масакри и кървища по цинганските ви махали. Търпяхме, ама вашето няма граници..
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а да и защо ви изхвърлиха от Франция
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
117, защо не работят в университети, защо не работят в компютърни фирми, ти голямо обучение му хвърляш, поне азбуката научи ли, та още чакам пример за изнасилвания или убийство на възрастни жени извършено от българин, и чакам коментара ти за *** педофилия
112
12
 
1
 
! Отговори
гурбетчия до 113 преди 12 години
"Обирам банкомати", ха ха ! Естествено не казвам ,че *** са турци , но ела да ги видиш специално *** как работят тук по строежи ,имбиси , и др. !Защо не крадат тук ?! Престъпници в Европа сте вие българите ! А за мен не се притеснявай , германците инвестират в мен ,уча ! Сега сме във ваканция ! Обучението ми ще приключи другата година и след това ,че ме пратят на курс за шофьор на камион LKW Fahrer и така ,че си възвърнат инвестираните в мен пари ! Договорите са подписани !Вашата е зле
111
2
 
7
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До 101 и 106 Гурбетчия ***!!! ***, с чветата ли си в Германия сега за по празниците по Коледа да ги пуснеш по моловете и метрото за да джебат портмонета а??? Яд те е, че не можеш, не знаеш и нямаш как да крадеш от банкоматите ли? *** сте примитивно племе и раса, която няма как да се запознае с техниката и компютрите до толкова, че да краде от банкомати. Ще те замоля само, да не се биещ в гърдите и да се наричаш българин в Европа! Заради такива като теб ме питат в Евопа защо съм бял
110
2
 
5
 
! Отговори
^^^ преди 12 години
до 108, и аз съм в Германия, но реакцията ти е типично нагла и арогантна, такива и в Германия не ги искаме, хора като теб са ***, навсякъде по света.
109
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
111 или караш само на социални помощи, абе защо така ви изхвърлиха от франция
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
111, значи не мешай *** с турците, има огромна разлика, един турчин, ако те чуе, че се сравняваш с него, жална ти майка, турците са работни и честни, за разлика от манговците, та да ти давам ли примери за убийства с изнасилвания бе манговец, а междо другото какво работиш в германия, крадеш кабели???