Роми секат незаконно дърва в хасковския парк "Кенана"

11 каруци с бракониерски дърва бяха заловени при акция
21 дек 2011 16:46, Красимир Ангелов
154

Снимка: Булфото

 

11 каруци с бракониерски дърва спипаха днес при акция Общинска полиция - Хасково и местното лесничейство.

Повечето от заловените роми са от хасковския квартал "Република", а каруците им били натоварени с дънери, начупени и отсечени дървета от общинския парк "Кенана".

Полицаите от своя страна пък глобиха с по 50 лв. собствениците на каруците затова, че нямат задължителните регистрационни номера. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: ХасковоКенана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
9
 
! Отговори
Горски преди 12 години
май е трябвало да има конфискация на каруци и коне при извършване на браконерството а не 50лв. глоба !!!
86
2
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
Браво .. Браво ... Ама кога друг път си чул .. по-точно кога изобщо си чул РОМ да си плати глобата ? И след това да отиде в КАТ да си сложи номера ?!?!И преди ББ и след ББ ще ги спират, ще пишат ... и после НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ... пък те ще си секат .. май по-добре да ги оставим да си секат на воля - НА ЦАРЯ ГОРИТЕ ... пък после ще си засадим нови дръвчета ... И ПАК НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПЛАТИМ ... ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ !!!
85
2
 
5
 
! Отговори
Бранник преди 12 години
Българи секат законно глави на *** и турци в цяла България!Рома е за пиене бре....lYl
84
2
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Само гета , бодлива тел и вечерен час за тия ***.Тези гнусни *** разбират само от бой.Единствения които взе правилните мерки спрямо *** беше Хитлер.
83
3
 
4
 
! Отговори
Мастер преди 12 години
Ами браво на ГЕРБ... продължават да толерират "ромите" на гърба на Българите. Не мога да разбера защо толкова ни мразят всички ?
82
2
 
18
 
! Отговори
густо майна преди 12 години
В "Госопдари на ефира" се видя и снощи. Густо ми е Велков ги копна, хванаха ги за ушите и една *** обвини...... държавата. Същата тази държава, която ги хрантути, помощи им дава и ги търпи. Страх ме е вече за Велков, познавам го момчето, намахан е, но веднъж, дваж, триж,накрая взели, че го причакали пази, Боже. Щото не вярвам родната полиция да го опази за разлика от вярата на Веселин Маринов
81
2
 
7
 
! Отговори
eee преди 12 години
това ли е на ГЕРБ интеграцията а ? къщи да им построят,помощи да им дават,природата да съсипват и всичко това на НАШ гръб
80
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички се правят на утрепани. Единствения изход е извънредно положение, крути мерки и терор, ако трябва и разстрели на място и така до въвеждане на ред. На *** да им се забрани повече от две деца. За изцепките с 12 г. бременни, запалителите в затвора и кастрация. Затвора да се замени с каторга, работа в полза на държавата до изтърпяване на наказанията, без опрощаване. Отказалите да се трудят затворници им се удължава присъдата и като не им се бачка не се и хранят. Стига толкова толерастия.
79
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
страхливци :) вие не смеете да спрете тези дето крадът държавата 22 години сте трънали да си правите акция да спирате *** :) хахахаахахах , е как да ви кажа, колко сте смешно жалки от страни, покажат ви неколко пикчърса и ви оставят да правите новина , докато гушкат майките ви , а татковците ви са станали импотентни и работят за ракият , не е нужно да ми се обиждате , че ви казвам кой ви мушка денонощно щото сте кухи - стегнете се и може след 100 години да видите истината :)
78
3
 
26
 
! Отговори
Българин преди 12 години
50 лева за незаконна сеч ?!? Смехотворно !!!Докога ще ги търпим, бе ?!?*** трябва да се наказват с каторжен труд, за тая долна раса няма по-страшно наказание от труда !!!
77
3
 
19
 
! Отговори
Рокфелер преди 12 години
А после ми искали интИграция онея от Европата..*** не мож се интегрира. Мож се инжектира и после 10 метра под земята.
76
3
 
6
 
! Отговори
Робеспиер преди 12 години
Тях някой трябва да осече менгиямите им долни. ***, водни струи и скопяване. Това е изходът
75
3
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Баси наглите *** вижте как се хилят докато ги снимат! Ама не са виновни те, а скапаните ни политици и корумпираните полицаи!!! Баси робите сме честноЯ
74
4
 
18
 
! Отговори
Алекси преди 12 години
Бой до посиране, конфискация на конете и каруците и спиране на всякакви социални помощи!
73
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а в хасково *** не се ли обявяваха за турци ХА ХА ХА
72
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kato gi gledam kak sa usmihnati romite. Neznam kakvo da kaja.
71
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
y
70
3
 
8
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Прав си на скоро бях в източна Рила правят се частни мини ВЕЦ ове сече се на ред откланят се реки,променена е цялата планина .
69
11
 
18
 
! Отговори
Анормален преди 12 години
Дърветата в каруците са сухи стари съчки няма как да са големи глобите,а за царските гори за рила където се променя коренно ланшафта никоъ не глобява все с *** ни замазват очите и българина известен с комплексарщината си се вързва.
68
5
 
18
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
ГОРКИТЕ НЕ ИМ ЛИ ГИ НОСЯТ В ДОМА. АКО Е БЪЛГАРИН МАЙКА ПЛАЧЕ ЩЕ ГО СКЪСАТ.