Роми секат незаконно дърва в хасковския парк "Кенана"

11 каруци с бракониерски дърва бяха заловени при акция
21 дек 2011 16:46, Красимир Ангелов
154

Снимка: Булфото

 

11 каруци с бракониерски дърва спипаха днес при акция Общинска полиция - Хасково и местното лесничейство.

Повечето от заловените роми са от хасковския квартал "Република", а каруците им били натоварени с дънери, начупени и отсечени дървета от общинския парк "Кенана".

Полицаите от своя страна пък глобиха с по 50 лв. собствениците на каруците затова, че нямат задължителните регистрационни номера. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: ХасковоКенана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
31
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Съсипването на българската гора и природа да се наказва с големи глоби и затвор до 20 години!Да важи и за ***, а не да им се опрощава с мотива, че им се нарушават правата и националните традиции!
66
4
 
15
 
! Отговори
психо преди 12 години
Коня на луканка *** на суджуци и после ПРИМОЦИЯ.....
65
3
 
8
 
! Отговори
С пари от данъците преди 12 години
ни и с пари от еврофондовете се създават и благоустрояват парковете. Но за да можем да взимаме пари от еврофондовете, ние преди това правим вноски там - пак с наши пари, на данъкоплатците. *** не участва в тези разходи, но затова пък ползва парковете много по-разностранно и практично в сравнение с нас:- През деня си сече там дърва;- Или пък дебне деца, спортуващи, майки с колички и закъснели влюбени, та да ги обере;- Нощем пък,като се напие, отива да повилнее там като в "Акация", В.Търново.
64
20
 
2
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Защо им пречите на ***? Да не би да сте им дали помощи за отопление?
63
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1. Ще секат,след като никой не ги санкционира така, че изобщо да забравят пътя към този парк.2. Който сече,сега да работи безвъзмездно за възстановяването на парка.Тъй като гладен човек не работи добре,държавата нека да ги храни докато работят, но впоследствие те да си отработят и разходите по изхранването им.3. Ако държавата допусне и сега да им се размине без последствия или само с имитиране на наказание, значи и този път ще ги поощрят да продължат да безчинстват и да се чувстват недосегаеми
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки депутат да вземе под "крилото си " *** от своя избирателен район, да ги харни, облича. плаща тока и всички видове осигуровки, защото те му дават власта и правото цял ден да спи на топло в парламента и да се ползва с всички блага които му се дават по закон. Так ще отпадне тежестта от работещия човек и държавата ще дръпне напред за нула време. Няма само да спинкат и крадат ами ще работят за благото на народа си в които се кълнат.
61
5
 
9
 
! Отговори
ром4е преди 12 години
те си берат, не крадат!!!!!!
60
2
 
15
 
! Отговори
коко преди 12 години
Благословеното наскоро "интегриране" на тези поставени над закона същества в действие.Полицаите защо не им товарят каруците ,ами ги глобяват?Може ми такова отношение към техни Величества?
59
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди години даваха по ТВ интервю с една ***,която нарекоха "поетеса".Тя каза,че *** не крадяли,ако си откъснели ябълка от дървото, това не било кражба,а дар от природата.Изобщо не и дойде на ум,че някой е посял ябълковото дърво,грижил се е за него,чакал е плодовете от труда си...Ако само природата създава няма да стигне за мръсната им паплачНяма ***,който да е посял нещо,но всички те масово унищожават,крадат от труда на хората...***!
58
2
 
16
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Полицаите от своя страна пък глобиха с по 50 лв. собствениците на каруците затова, че нямат задължителните регистрационни номера. ///............след което ги пуснаха заедно с дървата да се прибират в копторите си
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората направиха революции а пък ние се крием под одеялата. На такъв народ такава съдба май се очертава. Жалки сме, чак не мога да си намеря място че държавната политика целенасочено унищожава българския народ а ние си траем и си бъркаме в носа, поне да беше в гащите като *** че поне да се увеличаваме и един ден да може да си извоюваме държавата обратно.
56
2
 
26
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Ромите да се арестуват и в Кремиковци в пещите,дървата им да се конфискуват и с тях да се поддържа огънят до пълното изгаряне на дивите ***.Ех Адолф,Адолф колко липсваш на Европа,този континент вече се препълни с най-нежеланите от теб индивиди (***,болшевики и ислямисти).
55
3
 
19
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Държавата толерира *** беззакония,защото това е основният контингент техни избиратели.Затова на два пъти им вдигнаха заплатите след изборите/вдигането на мин.раб.заплата/.Някой да е вдигнал вашите заплати или пенсии?Затова не се чудете,че държавата е майка за *** и мащеха за всички останали.
54
3
 
12
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Полицията е инструктирана от ''най-високо ниво'' да бъде толерантна с *** и безкомпромисна с българите! На кого ли служи тази полиция - на народа ли или на властта!? Защото народ и власт са напълно противоположни неща!
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
te hora trepat i nishto nemoje da im se napravi vie nqkvi si darveta eeeeeeeeeeeeiiiii hora ogledaite se samo *** STANA V BG na granicite e palno s *** ,NA ULICITE NAVSQKADE SAMO *** AKO NE SE VDIGNEM SKORO SHTE VLEZAT V DOMOVETE NI
52
2
 
21
 
! Отговори
До 52 преди 12 години
А *** ти и си събери сухо съчки пък после мини през целия град и виж какво ще ти се случи!
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проблема е повсеместен това е ежедневие за цялата ни изстрадала държава и в частност за нас които ставаме свидетели на тези безобразия. Само че утре на никой няма да му пука че *** жалък сече гората ни най - много да псувне на ум и това е. Ако беше някоя бяла държава тия бацили отдавна да ги бяха сложили на дръвника. Но ние сме толерантни и мили с тях а те всекидневно ни копаят гробове. Защо се толкова залюхани и продължаваме да търпим? Кога ще въведем ред ние в тая държава? Кога?
50
9
 
0
 
! Отговори
Зюмбюла преди 12 години
защо ни дават на ората да си напраи за отупление
49
13
 
5
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
И от самолет се вижда, че *** този път не са секли, а са събирали сухи клони. Те затова и толкова спокойно са се разпищолили - били са сигурни, че не правят пакост. Много шум и снимки, за да отчете Цвъки дейност. *** са поразчистили парка от изсъхляци. Я да идат полицистите и да завардят пътищата около Самоков или Монтана - там, от планините какво се свлича! Ама там са истински бракониери, дето и плащат, и бият, и стрелят, та нема много мераклии да им се пречкат...
48
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мен ме глобиха 50лв. защото говоря по телефона. Аз по-голям престъпник ли съм от тия ръждавите? Май ми намирисва на дискриминация.