Роми подгониха горския на Катуница

Задържаните мъже не са роднини на клана Рашкови
Обновена: 27 яну 2012 20:07 | 27 яну 2012 20:07,
178
Роми подгониха горския на Катуница
Снимка: архив Булфото

Роми са заловени по време на незаконна сеч близо до ромската махала на Катуница.

Те са забелязани от горския, който ги предупредил, но след като не спрели да секат дървета, извадил служебния си пистолет и го насочил срещу тях. После те го подгонили.

На място пристигнала полиция, а ромите са отведени за разпит в районното управление.

В ромската махала твърдят, че били нападнати от близки на прегазения Ангел.

Още по темата

„Задържаните не са роднини на Рашкови, а случаят е чисто криминален и няма нищо общо със събитията от септември”, заяви за Dnes.bg директорът на полицията в Пловдив Тодор Чонов.

Той призова информацията да не се изкривява и да не се създават изкуствени конфликти.

След случката дъщерята на Рашков – Събка и Царица Костадинка започнали да звънят в полицията и на различни медии, за да обясняват как ромите били нападани с колове, но след като гласът им бил разпознаван, затваряли телефона.

“През целия ден не бях в селото, сега се прибрах, според мен близките на Кирил Рашков се опитват да създадат изкуствено напрежение в Катуница”, съобщи пред Dnes.bg чичото на убития Ангел – Веселин Христов.

Районната прокуратура в Асеновград ще се занимава с криминалния случай за незаконната сеч на дървета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България все повече се превръща в развъдник за ***.Те не учат,не работят,не се интегрират,но искат да ядат и да се греят и се размножават като плъхове.Трябва да се спре финансирането на ***,спешно.С всеки изминал ден става все по-късно
55
1
 
19
 
! Отговори
Един Бастун преди 12 години
Бах тея *** за 24 часа ги държът пускат ги да кажем че ! Абе нещо като депотатски имунитет спират те на магистралата вадиш картата и продължаваш че и тяхната работа такава
54
0
 
24
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Хайде сага ГДБОП да отиде и да потроши от бой ***.
53
2
 
17
 
! Отговори
До БГ Съдия преди 12 години
Не се сещам, съдия! Сещам се само, че ти срещу прилична сума ще изкараш горския, че е отмъщавал за прегазения. А че употребата на оръжие е в правомощията на горския - вуобще няма да го отразиш и лятото ще почиваш на карибите с парите на ромските босове, дадени за делото, което ще вкара в затвора горския, който е "отмъщавал"...
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А още колко хиляди случаи има,когато *** си секат на воля и никой никога не ги притеснява
51
0
 
23
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Чак когато *** посади и отгледа 10 дървета, може да му се позволи да отсече едно... ама къде ти - нали за да посади дърво, трябва да изкопае дупка, т.е. да работи?
50
5
 
17
 
! Отговори
saki преди 12 години
Абе *** та ***. Семейството ми има 100 декара наследствена гора, която е отчуждена от комунагите след 1945г. а дядо ми зверски пребит.Ей това е кражба. Иначе по селата всеки сече незаконо и българи и ***. Всички *** не са изсекли и 1/10 от това което изсякоха Симеон-крадеца и Амет Доган.
49
0
 
11
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Един горски трябва да гръмне и после всички *** ще ги е страх! Жалко е, че никой не му се занимава с тази ***! А после саме ревене срещу тях, че само крадат и са безнаказани!
48
2
 
21
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Ами не е гърмял, защото нали се сещаш, че ще излезе все едно е отмъщавал за прегазения. Трябва ни пара-военна групировка, която да се справи с проблема.
47
1
 
22
 
! Отговори
SAUER преди 12 години
Всички *** са роднини. Няма друго животно с такъв фекален генетичен материал. След поредицата нагли изцепки през последните години ми се струва ще настъпят котето яко по опашката , та и полиция и жандармерия няма да им помогне. Помощи, дарения, прижилегии какви ли не и това ги поощрява да стават все по нагли. Интеграцията им е само през комина и как то съм казал да спят не в катунии гета а да си лягат в сапунерки. Само тогава ще се очистим от тези въшки !
46
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не само, че не трябва да се сече, но трябва да се залесява, да се залесява спешно, защото заради климатичните промени, територията на страната отчасти ще се превърне в полупустиня. Вече виждаме как често ни удрят ту суша, ту порои и наводнения, помним как съвсем доскоро половин България бе пред воден режим, защото язовирите бяха празни.Затова трябва поне 100 000 *** да бъдат пратени да засаждат гори, който откаже, спират се всякакви помощи за него и ***, тръгне ли да краде - разстрел
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега като ги пуснат ***,по живо по здраво,ще се върнат в гората да си досекат дървата,а на горския ще му наредят властимащите,следващия път да се прави че не ги вижда ***,докато незаконно секат дървета,за да няма етническо напрежение
44
0
 
14
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Като има пистолет горският защо не ги е нагърмял в краката бе да *** и гнусните ***,щом са го нападнали за какво му е този пищов,да не му е даден само за респект,нали с него трябва да пази природните дадености на Б-я. Ей *** и гадна *** са това тези *** бе,животните по-бързо схващат от тях.
43
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
47 - къде беше твоя Болен, когато ГРОБ властваше две години и всячески закриляше *** гнусотия и и даваше нови и нови привилегии? Не беше ли верен лакей на престъпникът борисов? Къде беше Болен, когато ние, честните Българи, излязохме на протест срещу зверското убийство на Боби Райнов - от орда ***, пред очите на 7-8 полицаи - и това посред бял ден в София? - А-а-а-а - да - тогава Боленчо отиде да се бие с някакъв човечец, чийто единствен грях бе, че е турски журналист ?!?
42
1
 
17
 
! Отговори
Бранник преди 12 години
На горските да се раздадат по един калашник с 10 пълнителя и да им се разреши да стрелят на месо по ***!Да бъдат освободени от наказателна отговорност при убийство или раняване на ***!Ако не, да бъдат отстрелвани от ловци и доброволни селски чети, сформирани с цел опазване на българската природа!
41
1
 
23
 
! Отговори
дневник от бъдещето преди 12 години
27.01. 2054 г.България.Населена предимно с тъмни индийски субекти територия.Един тъмен субект краде от друг тъмен сумект.Колят се избиват се.Има гражданска война.Тъмните субекти са разделени на 5 рода.Всеки род воюва с другия.Европа не се меси защото това са вътрешни спорове м/у родовете.В територията на страната няма ток, питейна вода, градски транспорт и социални помощи.Всичко отдавна е унищожено.Малкото останали дървета се крадат.Блоковете в вилищните квартали са все по-малко и по-мало.Води се война за разрушаването на всеки блок.
40
1
 
31
 
! Отговори
Българин преди 12 години
14 и 23 - вие нормални ли сте, бе ?!? Студено било - само на *** ли им е студено, на хората не им ли е студено? Ми дай всички да тръгнем да сечем наред, щото не щем да си купем, дай всички да тръгнем да крадем, щото е по-лесно, отколкото да се работи !!! Колко дървета са посадили през излишният си живот тия гнусотии, че да секат ?!?България е заплашена да се превърне в полупустиня заради обезлесяването, всяко дърво е ценно, а някакви *** тръгнали да секат !!!
39
0
 
18
 
! Отговори
Мимммми преди 12 години
На село наистина може да се режат дърва в гората, НО си има ред за тази работа. От горското набелязват дървета, които са за сеч, човек отива са при селския кмет, който дава съответния разрешителен документ (примерно за 2 кубика) и разбира се за това се заплаща. Когато по време на сечта дойде горския, ти му показваш бележката, а той прави замерване на кубиците. Това го знам от чичо ми. Просто трябва всички независимо от раса и принадлежност да се научим да спазваме някакви правила.
38
5
 
7
 
! Отговори
Отец Паисий преди 12 години
О ти неразумни юроде,не разбра ли ,че само Волен и АТАКА са спасението на България от ескалиращата *** престъпност.Още колко още убийства искате,още колко кражби и грабежи,още колко изнасилвания за да прогледнете? В Катуница кого защитаваше властта ? Прогледни народе,защото ще изчезнеш .
37
1
 
13
 
! Отговори
old smuggler преди 12 години
има *** има проблем, няма ги и проблема го няма........организираме екскурзии за този вид *** до курорта Нова Земя...разходите са за сметка на фирмата Приканваме желаещите да вземат колкото се може повече роднини и съседи-без ограничение. Пжелаваме ви приятно прекарване под незабравимото слънце!