Роми подгониха горския на Катуница

Задържаните мъже не са роднини на клана Рашкови
Обновена: 27 яну 2012 20:07 | 27 яну 2012 20:07,
178
Роми подгониха горския на Катуница
Снимка: архив Булфото

Роми са заловени по време на незаконна сеч близо до ромската махала на Катуница.

Те са забелязани от горския, който ги предупредил, но след като не спрели да секат дървета, извадил служебния си пистолет и го насочил срещу тях. После те го подгонили.

На място пристигнала полиция, а ромите са отведени за разпит в районното управление.

В ромската махала твърдят, че били нападнати от близки на прегазения Ангел.

Още по темата

„Задържаните не са роднини на Рашкови, а случаят е чисто криминален и няма нищо общо със събитията от септември”, заяви за Dnes.bg директорът на полицията в Пловдив Тодор Чонов.

Той призова информацията да не се изкривява и да не се създават изкуствени конфликти.

След случката дъщерята на Рашков – Събка и Царица Костадинка започнали да звънят в полицията и на различни медии, за да обясняват как ромите били нападани с колове, но след като гласът им бил разпознаван, затваряли телефона.

“През целия ден не бях в селото, сега се прибрах, според мен близките на Кирил Рашков се опитват да създадат изкуствено напрежение в Катуница”, съобщи пред Dnes.bg чичото на убития Ангел – Веселин Христов.

Районната прокуратура в Асеновград ще се занимава с криминалния случай за незаконната сеч на дървета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
11
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
Ромите са електората на ДПС/БСП, следователно няма как да им бъде вменена вина. Моля, престанете да се занимавате.
75
0
 
0
 
! Отговори
Зиези преди 12 години
Благодаря, Мира!
74
0
 
2
 
! Отговори
мира преди 12 години
Исках да кажа,че се смях на censored,въпреки вулгарния език
73
0
 
2
 
! Отговори
mira преди 12 години
Ох,смях се от сърце,въпреки,че ми е малко хард.много точно казано Зиези!!!!поздрави.
72
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама, разбира се! Когато *** нападне българин е криминален инцидент, но когато българин нападне *** е расова дискриминация...
71
0
 
27
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
"Събка и Царица Костадинка"Искам да знам защо се появява "Царица" или това й е името а Костадинка-фамилията.Майка ви да ***.Единствено би им ходело на нея и на цялата й фамилия (до 29то коляно) "Тео Арома Букет:".Ето имат име, презиме и фамилия! И повече не искам да гледам статии, било то с мъжа й(гнус ме е да напиша името му), с техни братовчеди и т.н.
70
1
 
48
 
! Отговори
Зиези преди 12 години
От днес нататък няма да влизам във вашия сайт. Продължавате нагло и безпардонно да наричате *** " цар ", " царица " . В българската история няма такива. Съжалявам ви!
69
2
 
53
 
! Отговори
censored преди 12 години
За лека нощ да кажа на екипа на Днес.бг, че сте най-големите *** и ***.Яжте ми *** *** такива."Царица" е на майка ви ***.
68
0
 
48
 
! Отговори
Българин преди 12 години
73 е прав - всеки който поне малко разбира, знае, че дърво се сече съвсем ниско - така още пролетта тръгват силни млади издънки. Окастряш издънките, оставяйки само най-силната и израства ново дърво, по-бързо, отколкото ако тепърва го посадиш, защото силната коренова система е налице.Но *** сече високо и остава мъртъв пън, защото е *** и нищо не го интересува, не му пука, че утре като няма гора няма да има и вода да пие !!! "Утре"... имат ли *** дума за "утре" в гнусният си "език"?
67
0
 
38
 
! Отговори
инед преди 12 години
Илианчо - 100 пъти да напишеш за наказание - "Костадинка Рашкова е гадна ***, а не царица"
66
1
 
33
 
! Отговори
Ловно разрешение преди 12 години
Поради прекаленото размножение на вредни гризачи и *** от вида romus mangalicus, Министерството на Екологията разрешава техния отстрел за неопределен период.
65
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Внимавайте кфффффффо пишете че нашите приятели от ГДБОП ПЦ-Специалисти ни следят хахах! :)))))))
64
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали се сещате,че акосъздадете пара-военна групиривка тя веднага ще бъде поставена извън законаА и в България няма традиции (поради 45 г. комунизъм) в това отношение.Никой не защитава държавата.Например в историята на Испания има убити юдео-масонски политици.Националистите ги убиват,защото юдео-масоните са мислили злото на Испания.Навсякъде има нелегални ултра-национални пара-военни организации.Само тук както казах комунистите са ликвидирали всичко национално.Може би е време да се създаде
63
2
 
24
 
! Отговори
ловна забрана преди 12 години
Поради размножителния периот на ромите се забранява техния обстрел до пролета.
62
0
 
4
 
! Отговори
До 60. Ако държавата преди 12 години
не вземе мерки да създаде такива групи,обществото рано или късно самото то ще ги конституира. Ако имаш нещо такова предвид, пиши ме и мен.До 70Тази групировка, за която пишеш е с търговски интереси. Тя ползва услугите на яки момчета,избрали да бъдат нещо като паравоенни групи и търсят кой да ги наеме. Умовете-стратези и ковчежниците на мафията,както и собствениците на парите,с които тя работи,нямат нищо общо с яките момчета.За да залъгват наивниците,сочат някое от тези момчета за "кръстник".
61
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те *** ако бяха от клана Рашкови,щаха да секат дърва под полицейска охрана.Нали видяхте как ги бранеха по време на събитията в Катуница
60
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За мен тоюно това е организирана престъпност. Защо нирто веднъж не изпратиха звено за БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, а все ги пускат срещу разни индивиди, с които могат да се справят и 2-3 полицая.Ако е налице група с повече от трима, действащи в група, да се пращат веднага качулатите.
59
0
 
23
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Следва извод: Има ***, има проблем. Ако няма *** - няма проблем.Ама онзи не си довърши работата и сега му продават картините, дето ги е рисувал в младостта си /който не се сеща за кого говоря, да се върне няколко страници назад тук/.
58
0
 
6
 
! Отговори
до Влади преди 12 години
Не са ваучери а пари преведени по банкова сметка /нали са европейци/ през ноември,декември и януари по 115.85 ст.
57
1
 
21
 
! Отговори
уио преди 12 години
*** ***, *** гадини долни