Много коли с туристи затрудниха пътя към морето

Утре след 14 часа се очаква интензивен трафик
4 авг 2012 16:40,
114
Много коли с туристи затрудниха пътя към морето
Снимка: архив, Булфото

Интензивен е трафикът по пътя София-Бургас, в района на Сливен, съобщават МВР. Няма задръствания, движението на превозните средства е по-бавно.

Затрудненото преминаване в района е заради многото автомобили с туристи, тръгнали към българското Черноморие.

Патрулен автомобил е позициониран на пътния възел на гл. път I-6 Сливен-Ямбол в посока магистралата. Патрулен автомобил, който следи трафика на коли от Северна България и от вътрешността на страната, е разположен на пътния възел "Петолъчката".

Няколко мобилни екипа следят трафика от пътния възел за магистралата, по цялата отсечка до "Петолъчката" и от пътния възел "Сливен-Ямбол" до ямболската "детелина".

Мобилен и стационарен екип има след "Петолъчката" и в района на с. Лозенец.

Пътните полицаи предупреждават, че се очаква натоварено движение на моторни превозни средства в обратната посока в неделя след 14.00 часа.

Около 09.00 часа тази сутрин движението в района на Петолъчката беше спряно заради аварирал тежкотоварен автомобил, но час по-късно то беше възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: морепътпетолъчката
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
3
 
! Отговори
Judge Dredd преди 11 години
О, не, другари журналисти! Пътят е затруднил туристите. В *** за повече от 20 години можеха да се изградят нужните пътища, които да са с минимум две ленти в едната посока... Да, ама не....
92
3
 
0
 
! Отговори
Никола преди 11 години
Днес се върнах от Созопол и искам да ви кажа, че наистина има много трафик, но все пак е разгара на сезона и има стотици хиляди туристи от България и чужбина и е нормално да места да се получат задръствания, все пак тава са много хора с коли. А относно магистрала Тракия продължава до Ямбол, и е много удобно пътуването от Пловдив ( аз съм от там ) .... стига сте плюли, а се разходете до морето да видите новата магистрала , наистина се прави нещо ... айде отивам да си видя мацката ;)
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА Е КАТО СИТУАЦИЯТА ДА СЕ АКТИВИРА ПАЗАРА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ,КОГАТО ЦЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА РАСТАТ, ЗАЩОТО Е СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪЛГОСРОЧНА ИНВЕСТИЦИЯ.ХАРЧЕНЕТО НА ПАРИ ПО ЗАВЕДЕНИЯ,ПОЧИВКИ И ЕКСКУРЗИИ Е НА ПРИНЦИПА"КАТО НЯМА ПРОКОПСИЯ, ПЛЮЛ СЪМ В ТАЯ ОРИСИЯ"-ЯЖ,ПИЙ И СИ НОСИ НОВИТЕ ДРЕХИ.САМО МИ Е ЧУДНО,КАК ПРИ УДАРНОТО ХАРЧЕНЕ ЗА МАГИСТРАЛИ ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ ОТ РОДА НА 102, 104 И ПР. СПЕСТЯВАНИЯТА В БАНКИТЕ СА ОКОЛО 30 МИЛИАРДА.МАСОВИЯ ВЛОЖИТЕЛ Е МЕЖДУ 2-3 И 10 000 ЛЕВА.ДРУГИТЕ СА НА ЕДРИЯ БИЗНЕС, С КОЕТО СЕ ОБЯСНЯВА НЕПРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ БРОЙ НА ДЕПОЗИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ.ТОВА Е НАЙ-ТЪПИЯ МОДЕЛ НА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА,ЗАДАДЕН ОТ МУТРЕНСКАТА УПРАВИЯ.ПАРИ СЕ ХАРЧАТ САМО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И САМО ПО ЗАВЕДЕНИЯ,А СЕГА И ЗА ПОЧИВКА.ТОВА Е ПСИХОЛОГИЯ НА ОТЧАЯНИ ХАРЧОВЕ,КОГАТО ВСИЧКО ЗА ВЛОЖЕНИЕ Е НЕСИГУРНО,КАКТО И РАБОТНОТО МЯСТО.
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха, уж нямаме пари за ядене, пък всеки ден слушаме само за задръствания и катастрофи. Откъде ги намирате тези пари да си карате колите, бе, хора?
88
0
 
1
 
! Отговори
До 102 преди 11 години
"всеки 2ри вие за пари а не слиза от колите си"Да, това определено се набива на очи. Познавам хора, които уж взимат 500лв заплата, пък само за наем и бензин плащат повече от 6000-7000лв годишно. Така че сметките наистина излизат малко криви.
87
1
 
1
 
! Отговори
Няма криза преди 11 години
Е*аси малоумната държава всеки 2ри вие за пари а не слиза от колите си, горивата са били скъпи глупости за някой българи криза няма. Не съм стъпвал на морето никога парите на семейството ми отиват във WC много пари се дават за храна.Нямам думи държавата ни е *** , някой хора демокрацията ги направи милионери но като цяло всичко е помия!Искам да го видя 2050г. когато няма да има млади хора тук.Държавата ни е рай за мутри мафиоти дистибутори на наркотични вещества.Да живее капитализма!!!Мила Родино ти си земен рай...
86
1
 
6
 
! Отговори
Заралия преди 11 години
Една двойна стая по квартирите струва, като средна цена 40 лева! Че, аз на Кушадасъ в тя цена влиза и яденето: закуска, обяд и вечеря бе хора!!
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горките бедни българи...
84
0
 
3
 
! Отговори
Витоша-планината на преди 11 години
Витоша -планината на созополчани. Ето как-с нощния влак от Бургас до София например в Петък вечер. Пристигане в София в 7 часа. От 7-8 транспорт до Хладилника. 8,30-9 с автобус долифта. 9,30-10 с лифта до голи връх. 10-11,30 бавно и спокойно до върха. 30 минути престой. 12-13-слизанее до голи връх. 13,00-13,30 с лифта до бай кръстьо.14-14,30 с рейс 93 до хладилника. 15,30-16,30-транспорт до гара/авторагара 23-часа в бургас, и в 24 часа-в созопол
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като има екскрузии-всяка седмица за 1 ден на море в Аспровалта, защо да не стааваа за 1 ден и в Созопол-например в събота-подходяща разходка, ако шефът не ви пуска в отпуска.
82
2
 
2
 
! Отговори
созопол-плажът на Со преди 11 години
на море за един ден-тръгване през ноща София-Созопол с автобус-пристигане в 7 часа, плаж-7,15 - до 12,25. после в 12 ,30 автобус до бургас-пристигане около 13,25, и с влака в 14,25 обратно в София.След няколко ден пак повторение на упражнението.
81
1
 
2
 
! Отговори
bg преди 11 години
Leidi Gaga nema edna duma da kaje na bulgarski.
80
1
 
3
 
! Отговори
ффф преди 11 години
Това задръстване е нищо,ако знаете какво се очаква от морето към София за концерта на Лейди Гага на 14,чужденците които са в момента тук,плащат тройна цена за билет и не вярват на късмета си
79
3
 
7
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
Мерси , а ти си се разпознал от кои си мисля ! Не си падам по плюенето по форуми за да си повдигам самочувствието! Просто обслужването в Турция е на високо ниво. Пред тях са може би само испанците. Чистотата на водата и природата ,липсата на навалица, чалга ,пиянски изчепки и т.н. ,правят почивката истинска. Как може да сравняваш плаж в Гърция ,където всичко е безплатно и на 15-20 метра наоколо няма друг чадър ,с нашето море ,където ръсиш пари за вход и седиш г*з до г*з със съседа???!
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айди на муретуууу! Ний сми от сйело,ам цяла година чакаме да се насерем и наповръщаме идно убаву на мурету! Айди Китйен,айди Равда,айди Приморско: идваме на Купон-Маратон!! Ша глйедам да са залюбя с местна.че да остана там,чи в нашто село в Монтанско малку мизерно идва,а какво не сми изтърпели..! Брей,ам чи наистина магистралата е до Сливен,ама оттук много кола много нещо има...Майка,му,ами голям Народ сме,много сме ,силни сме,братя!! айди весело изкарване и нека да стискаме палци на Олимпийците
77
11
 
5
 
! Отговори
купон преди 11 години
Четейки коментарите относно родното море, оставям с впечатлението, че са писани от хора, които за последен път са били на море по времето на бай Тодор или никога не са били - не всички коментиращи са били родени тогава.Строхотно е на българското Черноморие. Не слушайте жалките пропагандатори на ДПС и БСП, или на разни злобни мушмороци.Българите истински се забавляват на нашето море. Проблем все още е канализацията, но и това ще се реши до 2-3 години.Приятна почивка на всички, където и да сте.
76
9
 
7
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Софиянци (имам предвид хора с манталитет на столичани) отдавна ходят в Гърция и Турция на море.--В Турция и Гърция ходят парвенютата, псевдо софиянци, псевдо елита. Ние, нормалните българи и нормалните софиянци ходим където си искаме - и на нашето море, и в Гърция, и по Средиземноморието. В Созопол в момента е пълно със софиянци. В Турция ходят бедняците и турците. Бедняците, защото нямат избор, а турците - да си погъделичкат самочувствието.Очевидно ти си от бедните парвенюта. Сори!
75
5
 
5
 
! Отговори
ах морето преди 11 години
Много е гот на морето,само луд,злобен или червен може да го отрече.Пътуването по бойковата магистрала позволява на море да се ходи цяло лято през уикендите,за 3/4часа си там.
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората ходят за 2 дена, толкова могат да си позволят, някои и толкова не могат.Аз лично предпочитам планината, най-вече Родопите. Спокойна и пълноценна почивка.