Трагедия: Тролейбусни жици убиха пешеходка

Нелепият инцидент стана до гарата в Пловдив
10 авг 2012 20:57,
159
Трагедия: Тролейбусни жици убиха пешеходка
Снимка: Dnes.bg

Тролейбусни жици убиха пешеходка в Пловдив. Нелепият инцидент е станал в района на Централна гара минути преди 19 часа, потвърдиха за Dnes.bg от местната полиция.

Жената на 42 години се движела по тротоара, когато по булевард „Васил Априлов” минава камион, натоварен със строителна техника. Бaгерът, качен върху камиона, къса жиците на тролеите. Те падат върху пешеходката.

„Линейка е откарала пострадалата в болница, но тя е починала по пътя за лечебното заведение”, съобщиха източници от полицията.

„Линейката дойде след 15 минути, това можеше да спаси живота на жената”, разказа един от хората, които работят близо до мястото на трагедията.

От скъсаната електропреносна мрежа има щети върху един автобус на градския транспорт и една таксиметрова кола. 

Районът около пловдивската централна гара остана отцепен за автомобили близо два часа.  От полицията в Пловдив разследват трагичния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Пловдивтролейжицижена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
28
 
! Отговори
Елементарно преди 11 години
Шофьора в затвора за 50 години а шефа му за 150 ,както дават в Щатите.Целият проблем на държавата България е, че няма ясни и строги закони! Ако някои хора знаят че няма да им се размине смятам ,че ще започнат да мислят с главите си !
50
1
 
8
 
! Отговори
- до 57 преди 11 години
Пропуснал си и "босовете"на градския, защото тролейбусната мрежа в П-в е като кървавица на сърък. Пък и в района на гарата са стрелка до стрелка и от 4.2м може и да се е свлекла на 3.80!
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква линейка бе, болницата е от другата страна на улицата. *** народ ей.
48
2
 
11
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
да,прав си,нет человек - нет проблем
47
5
 
49
 
! Отговори
+ преди 11 години
Е какво има да разследват - шофьора на камиона в пандиза за убийство по непредпазливост, шефа на фирмата 200 000 лева глоба и така.. Омръзнало ми е от строителни 'босове' да си карат багерите, камиони с гуми и фадромите по булевардите, а после аз да плащам данъци и да псувам дупки..
46
6
 
11
 
! Отговори
до 53-ти преди 11 години
Ами явно това е политиката на Герб
45
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извода е ти лична карта ли му поиска че казваш че е селянин?
44
9
 
8
 
! Отговори
лечителката куин преди 11 години
К,во им дреме,нали им увеличават заплатата на лекарите,защо да бързат,вкарат ли я жива в болницата ще имат разходи по лечението,а така - няма жив пациент ,няма и проблем за доктора.
43
4
 
22
 
! Отговори
До 48 преди 11 години
Само ще ти кажа ,че един път карах точно зад такъв селянин. Преди бензиностанцията на извънградски път се чудех дали да вляза да заредя или да не вляза.Да вляза,да не вляза,да вляза....чудех се ,и реших да вляза да заредя , в момента в който отбих в дясно от камиона хвръкна ламарина поне 2 на 2 метра с дебелина около 6,8 мм някъде.....ами ако бях още след него щеше да ми резне зелката и колата щеше да стане кабрио.Изводите за теб!
42
7
 
5
 
! Отговори
43 преди 11 години
със всичко съм съгласен,но не и с това,че били СЕЛЯНИ С КЪРПА НА ВРАТА. Как смееш да правиш такъв извод. Друго по-свестно няма ли в главата ти,простако?
41
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ,гадна ,проста държава.Как може това правителство вече 4 година да не подобри здравеопазването, та това е най-важното. Чули неуважаеми г-н БОРИСОВ , НЕ МАГИСТАРЛИТЕ, А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ИКОНОМИКАТА !!!!!!!!
40
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лека и пръст на жената дано се прероди в друга по-добра държава!
39
8
 
22
 
! Отговори
Тихомир преди 11 години
Не веднъж съм писал тук ,че водачите на камиони са безотговорни хора ,които трябва да бъдат преследвани и глобявани и вкарвани в затвора за всяко нарушение. Това са селяни с хавлии на врата ,които не спазват абсолютно никакви закони и правила на пътя.Затова ДАИ трябва да ги проверява не по 20 мин. а по 1 час.Замърсяват пътя,влизат в платното с тонове кал,спират по завои и въобще където си искат, правят колони по пътя като не пропускат автомобилите при удобен случай.Въобще арогантни хора.
38
4
 
24
 
! Отговори
мен преди 11 години
Е браво бе, да си умре жената пред болницата.Каква линейка????? Какви 15 мин???? Коя Градска беше на кръговото,а ?
37
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвратителна държава,некомпетентни институции и нагли чиновници,корумпирани лекари и милиционери.Ето заради тава сме на този хал,,,,,и няма и да се оправим,който може да се спасява
36
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е вътрешна сигурност по герберски.
35
4
 
25
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Едно на ръка е самата причина за инцидента. Това е втори подобен на същия булевард "Васил Априлов". Преди около месец паднаха над 400 метра жици, за щастие не утрепаха никого. Самият булевард е под всякаква критика. Паважът му е като след бомбардировка. А е централен. Води директно на магистралата. *** с техниката, които са причинили инцидента трябва да бъдат наказани жестоко. Но най-виновни са лекарите и персоналът на болницата, изпратила линейката. 15 минути закъснение за мен е убийство!
34
3
 
8
 
! Отговори
MD до 30 преди 11 години
Ти па как си представяш да се завтекат от болница да се завтекат да оказват медицинска помощ на терен? И с какво да го направят, според теб? И кой да им е казал, например. Или си си поредния форумен поплювко, който просто знае да плюе и никога не е знаел какво е да се мисли. Айде сега седни и драсни едно писмо на г-жа Атанасова колко си недоволен и от какво... Поне тя ще ти влезе в положението, че и двамата сте на едно интелектуално ниво!!!
33
4
 
15
 
! Отговори
stoian79 преди 11 години
VSE PAK GRAD PLOVDIV SE UPRAVLIAVA OT GERBERSKI HOTELSKI OLIGARH.
32
3
 
51
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ами като няма достатъчно линейки и лекари - така ще е !!! Лекар от спешна помощ взема по-малка заплата от помощите на коя да е ***, издрискала 2-3 чаавета - факт !!! Ама иначе осигуровки плащаме...