Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността

Милиарди сме спестили на държавата, твърди премиерът
29 сеп 2012 19:06,
592
Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността
Снимка: БТА

Как осигурявам моята сигурност си е моя работа. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в севлиевското село Ловнидол относно ползването на военни самолети, съобщи Дарик.

Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето.

„Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той.

Според него данъкоплатците не са ощетени по никакъв начин. „Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Данъкоплатците в България бяха ощетени, когато всички програми на Европейския съюз бяха спрени. Всички. А сега ние сме единствената може би държава в ЕС, която няма нито една спряна програма. И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", аргументира се премиерът.

Борисов отново попита защо е било нужно да се купуват транспортни военни хеликоптери и самолети, които са празни. „Ако не съм летял с тях, те щяха да ги излетят във въздуха, щото трябва да натрупат тези часове", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давай Премиере !!! С теб сме тези дето не са крали, не са дерибействали над собствения си народ. За останалите си има закони, възмездие и интернет да реват и преяждат със злоба, защото им измъкна кокала от зурлите.
314
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", ..интересно изказване...българския данъкоплатец едва ли е разбрал
313
2
 
31
 
! Отговори
Лентореза Хвалипръцк преди 11 години
"Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете"-някой хора усвоявате,но останалит 95% изоставаме и обедняваме!
312
31
 
3
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Плювайте плювайте по Боце още дълго ще ядете пожарникарският му маркуч...да е сладък на червените чукундури, и стига с тая дума "бедния народ"...бедни са плачковците
311
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички изтървани са се изказале гледам...Ореваааа коментарникЪт !Прекъснахте са от реване ба !Абе като е толкоз зле както го описвате в ревовете си ... ми излезте по асфалта и по тротоара и се опитайте да го промените бе ! Няма кой друг да го направи па вие да викате "браво" и "да живей".Палячовци. "Анонимни" писатели без работа.
310
0
 
37
 
! Отговори
?? преди 11 години
Интересно Боко, след толкова спестени средства от теб лично, защо народа не се чувства по-добре?
309
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко е много пестелив човек. Човек за пример. Покрай него и аз взех постоянно да пестя...
308
0
 
33
 
! Отговори
Веско потния преди 11 години
И кой е тоя нагъл журналист,позволил си да пита Вожда такива въпроси. Веднага да му пратят СОБТ,ГДБОП, ДАНС и данъчните да го видим,какъв е отворко ?!
307
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много страхлив примиер сте си избрали.От сега се чудя какво ще прави догодина , когато ще е простосмъртен.
306
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълен наглец и ***. Егати Мин. Председателя...Егати държавата...
305
1
 
33
 
! Отговори
ТУУУ,ТИКВУН преди 11 години
И КЪДЕ ГИ Е СПЕСТИЛ МИЛИАРДИТЕ. И ЗАЩО НАРОДЪТ НИЩО НЕ РАЗБРА- НИТО ДОХОДИТЕ МУ СЕ ВДИГНАХА,НИТО БИЗНЕСЪТ ПОТРЪГНА,НИТО СЕ ОТКРИХА РАБОТНИ МЕСТА. НАПРОТИВ, ХАОСЪТ НА ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ И ЛИПСАТА НА ПЕРСПЕКТИВА ЗАТРИВА ХОРАТА.АКО ИМА ПРЕДВИД СОБСТВЕНАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА, ДА ТАМ ИМА СПЕСТЕНИ МИЛИАРДИ ОТ ОТКРАДНАТАТА НАРОДНА ПАРА.ТОВА ИМА ПРЕДВИД КАТО ДУДНЕ,ЧЕ ЕСПЕСТИЛ МИЛ*ЯРДИ.
304
8
 
2
 
! Отговори
Отчети до дупка преди 11 години
Живеем в нанай-прозрачната държава на света!
303
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Тиква, сега хапни и три пържолки за сефте!
302
0
 
12
 
! Отговори
ДО 386 преди 11 години
ЧАЛГАТА И МААНЕТАТА ДРАГИ МОЙ НЕ СА ОТ ДИСКОТЕКАТА НАКРАЙ ГРАДА,В КОЯТО НИКОЙ НЕ ХОДИ! А ОТ *** МАХАЛА,НА КОИТО МААНЕТА-КМЕТА ТОДОР ПОПОВ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНИ СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА! И ПОРАДИ ТАКИВА ОТ СТРАНА НА ОБЩИНАТА СИ ЖИВЕЯТ И ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В ПАЗАРДЖИК!
301
3
 
40
 
! Отговори
Ttt преди 11 години
СТОЙКА,ФИЗИОНОМИЯ НА МУТРА,***,ЖАЛЪК ЧОВЕК,УПРАВЛЯВАЩ ОЩЕ ПО-ПРОСТИ,ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА,НАРЕЧЕНИ ХОРА.СРАМ И ПОЗОР СТЕ БЪЛГАРИ.
300
1
 
36
 
! Отговори
Ние нямаме вина ! преди 11 години
Той сам си осигурявал сигурността. А защо за наша сметка ? Каква е нашата вина, че бивши негови партньори и противници от мутренските му години му имат мерак ? Добре, ще го издържим още девет месеца, а после ? Мисля, че ще му е трудно да се разхожда със "Спартани" и " Кугъри". До тогава ще плащаме. От там на сетне той да се оправя.
299
1
 
40
 
! Отговори
Маджаров преди 11 години
Данъкоплатеца не е ощетен,той е щастлив и доволен от живота във България. ХАХА ГОРКИЯ БОЙКО живота си даде за БЪЛГАРИТЕ
298
2
 
28
 
! Отговори
буцо преди 11 години
тъжно мято е нашата родина.. борисов, не е твоя работа, а е работа на институции, създадени за това. ах, забравих, в бг няма институции, само самодържци. феодална история.
297
3
 
41
 
! Отговори
женя преди 11 години
колко е жалък ....тиквочаКолко правилно и сполучливо се дават прякорите основно на младини
296
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
385. Погрижи се за България . Винаги ще ви е виновен или САЩ или Русия.Обама се изказа , че могат да помогнат на много страни в ....... Ако те искат?насила не могат да те накарат.Какво иска България.? -Досега разпродадоха всичко.Други държави за тези 20 години дръпнаха много ( включително търгуват с Русия и САЩ).