Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността

Милиарди сме спестили на държавата, твърди премиерът
29 сеп 2012 19:06,
592
Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността
Снимка: БТА

Как осигурявам моята сигурност си е моя работа. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в севлиевското село Ловнидол относно ползването на военни самолети, съобщи Дарик.

Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето.

„Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той.

Според него данъкоплатците не са ощетени по никакъв начин. „Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Данъкоплатците в България бяха ощетени, когато всички програми на Европейския съюз бяха спрени. Всички. А сега ние сме единствената може би държава в ЕС, която няма нито една спряна програма. И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", аргументира се премиерът.

Борисов отново попита защо е било нужно да се купуват транспортни военни хеликоптери и самолети, които са празни. „Ако не съм летял с тях, те щяха да ги излетят във въздуха, щото трябва да натрупат тези часове", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Total.Prostituzia na balg.zurnalisti,Izgubili Zarstvo Balgaria sled Nezakonna Okupazia I republikanski Ubiistven Teror Ne CHuvame I 1 t.n.zurnalist da Zabelezzi che sme Zatanali v republikanskoto Blato-Nazzionalna Palna Katastrofa.Draskachite-Slugi na republikanskata prestapna vlast MALCHAT,Duma ne Obelvat,Ne smeiat da Gaknat Dupetata.Da pishat za Zagubilite Kralskata si Identichnost Portugalia I Garzzia I Prevarnali se v republikanski Prostitutki kato Balgaria,a Ne da Protiagat Mrasnite si republikanski razze kam,Kralstvo Ispania,kadeto sa Izbagali Hiladi Balgari,za da se Spassavat ot Lainaanata Mutrenska prostituirasta republika BG...
294
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Перко !!!! И САЩ и Русия си се развиват добре. Жалко , че не можеш да ги посетиш и да видиш. Погрижи се за България , ако можеш !
293
15
 
2
 
! Отговори
Перко Наумов преди 11 години
САЩ и Западна Европа съвсем скоро ще осъмнат някоя сутрин със съветски петолъчки в главата.Ако ще и следващия президент на Америка да е Осама бин Ладен общото между нашите *** и ислямистите е че презират и в червата цивилизацията на запада.Всъшност СССР винаги е обичал запада като добри *** и винаги е искал да им унищожи цивилизацията!Убииството на САЩ-посланника в Либия е само началото.......Ако Барак Обама не възприеме съветския комунизъм ще последва нов 11 септември....
292
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чорбаджи Бойчу,с ръчички ,с къси пръстенца на пояса наобикаше раята.Жълто-черната тениска върху големия му тумбак едва издържаше на напрежението,а мокасинката му тип ''цървулче'' го стягаше леко.''Нищо,нищо-аз пак на червените ще си го изкарам.Ние така сме се разбрали с тях преди да ми дадат мандата-те се правят,че са ми опозиция,а аз,че не съм червен.Ама *** раята,бе ***!Ние вече години наред им я играем тая постановка,а те ходат тихичко да си гласуват и после се прибират по къщите.Мат'рял."
291
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смърт на Америка !Аллах Акбар
290
14
 
0
 
! Отговори
Перко Наумов преди 11 години
Новоизлюпения съюз на *** с ислямистите така ще нашамари и нарита Барак Обама докато не възприеме съветския тип комунизъм както и юмруците на Пулев не могат!!! СССР никога не е искал да унищожава запада а само западната цивилизация!!!Сатанишката е второто доказателство!!!Първото е убииството на САЩ-посланника в Либия!!!Ако САЩ се противят на съветските ценности ислямо-комунистическия съюз презиращ западната цивилизация ще ги тресне отново на 11 септември
289
8
 
3
 
! Отговори
силовак преди 11 години
Аре аз лягам, да живее Кобрата Победителя и да не висите до късно в нета, че за това приятелките ви търсят нас- силоваците, да ги правим професори така с куровете по главите бам-бам..лека нощ!
288
3
 
1
 
! Отговори
asdd преди 11 години
w w w strahoten .
287
3
 
1
 
! Отговори
aaaa преди 11 години
strahoten/
286
6
 
19
 
! Отговори
Jordan13 преди 11 години
СМЪРТ НА ТИКВАТА!
285
5
 
4
 
! Отговори
силовак преди 11 години
Кабрата президент!
284
2
 
4
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Вай, билах аллахи! Чок сербез бойко гаваз ундурма чадър бракма! Сиреч, Боко Отворен Гербераст с охраната ще съгласува полет с "Отряд 28"...Сикиш бурма *** аркадашлар! - да ви го ......... на всички граждани на Вилаета!
283
0
 
3
 
! Отговори
от 352 до 356 преди 11 години
До DO 352Не им се връзвай на евреите. Те и на Иран се заканват, ама както виждаш няма да стане. Все още има разумни държави, които от време на време размахват пръст на САЩ и Израел, и няма да допуснат това.Едно са плановете и намеренията, друга е реалността.А ние сме толкова малка държава, че сами нищо не можем да направим.Така че, успокой се, обичай родината си и народа си и стани политик, но разумен!
282
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
358Да мре тая пасмина!сами са си виновни.И не глада а завистта и злобата ще ги изтреби ДО КРАК.
281
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
глада ще побърка българина
280
0
 
4
 
! Отговори
DO 352 преди 11 години
До Анонимен - АЛТЕРНАТИВАТА Е НОВО ТУРСКО РОБСТВО И ВСЕКИ ПО УМЕН ВЕЧЕ ЗАБЕЛЯЗВА НАЧАЛОТО МУ. РАЗБЕРИ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛОЖЕНО НА КАРТА. БЪДЕЩЕТО НИ Е РЕШЕНО ОТ ЕВРЕИСКИТЕ ***,НО НЕ СА ПИТАЛИ БЪЛГАРИТЕ ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ. ЯСНО Е ЧЕ БИТКАТА ЩЕ Е ГОЛЯМА ,НО СЪМ ПОСОЧИЛ НАЧИНЪТ ПО КОИТО ЩЕ ИЗВОЮВАМЕ БЪЛГАРИЯ. ЯСНО Е ЧЕ ЦРУ , МИ-5 , МОСАД И МИД ЩЕ АКТИВИЗИРАТ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ НАСТРОЕНИЯ В ТУРСКАТА ОБЩНОСТ ,НО АКО ВСИЧКИ СМЕ ЕДИННИ ЩЕ ГИ СМАЖЕМ С ПОМОЩА НА РУСИЯ. ДРУГ ИЗБОР НЯМАМЕ
279
3
 
19
 
! Отговори
До 352 преди 11 години
Кръв да се лее и гилотината на площад народно събрание да се издигне и да сече денонощно докато не си отиде и последния Антибългарски политик!Аз ще гласувам с предсмъртното писмо на Дякона!
278
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като не работя и нямам доходи какви данъци да плащам
277
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До F.O.Z 349А бе душа, ама вие си предлагате направо война. Изключвам световнитв планове и кроежи, но ако това което планирате да направите като партия стане, кръв ще се лее на поразия.Одобрявам национализма, ама вие направо ме плашите. Дано не съм ви разбрала правилно.
276
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
журналисти не дразнете лъва