Гащите и чорапитe вън от "Слънчев бряг"

Съюзът на собствениците в комплекса отправи искане към премиера
Обновена: 5 окт 2012 16:01 | 5 окт 2012 13:45,
47
Гащите и чорапитe вън от "Слънчев бряг"
Снимка: Булфото

Гащите и чорапитe да бъдат изнесени от „Слънчев бряг”. Такова искане са отправили от Съюза на собствениците в комплекса към премиера Бойко Борисов.

Хотелиерите настояват всички временни обекти в курорта да бъдат премахнати. „Това е проблем с който се борим от години. Независимо че в не малка степен в този процес участват и част от нашите членове, те са собственици на такива временни обекти, ние като обединение издигаме общия и обществения интерес над личния и категорично заставаме зад премахването им.

Бичът „сергии за гащи, чорапи и кинкалерия“ трябва да бъде изкоренен окончателно веднъж и завинаги”, категорични са от Съюза.

Преди време премиерът Борисов оприличи „Слънчев бряг” на „селски кокошкарник” именно заради множеството сергии и павилиони по улиците на комплекса. Според хотелиерите всичко в курорта щяло да изглежда по различен начин, ако тези временни обекти бъдат премахнати.

Още по темата

„Тези сергии, както с външния си неугледен вид, така и със стоките, които предлагат, не кореспондират по никакъв начин с висококатегорийната хотелска база и принизяват имиджа на курорта. „Слънчев бряг” претендира да е перлата на българското Черноморие и затова трябва да се приведе в друг вид”, заяви председателят на Управителния съвет на Съюза Елена Иванова.

В защита на своята теза хотелиерите подчертават, че те и колегите им от националните курорти са сред най-големите инвеститори в родния туризъм и като такива, също формират основния обем на данъци в съответните общини.

Затова, ако исканията им не бъдат взети под внимание при второто четене на ЗУТ (Закон за устройство на територията), членовете на Съюза са готови и на протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Lilianaandreeva преди 11 години
Сега Слънчев бряг прилича на арабски град в пустинята! А беше нашата малка Ривиера!
43
0
 
0
 
! Отговори
Ай, холан бее! преди 11 години
Няма угодия за българите...!Преди години, като нямаше откъде да си купи вносни ***, чорапи или бански, а имаше само в "Корекома",беше също много недоволен и даваше за пример какви голями модерни хотели от бетон и стъкло с много шумни и денонощни дискотеки и забавления имало в другите курорти по света!Сега пък изобилието от *** му пречело за почивката и се размечтал за комфорта на старите мухлясали бунгала без климатици с общи душове и тоалетни и сергийте с топла прокиснала бира!
42
4
 
3
 
! Отговори
Човекът Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и такава *** съм виждал в треторазрядна държава като Доминиканската Република, където на младини обладавах екзотични строини девиойки.Sent from my iMaybach
41
1
 
5
 
! Отговори
алилиии преди 11 години
на къопаФ к.у.р., козината му пречи.
40
1
 
6
 
! Отговори
крадецът вика:дръжте преди 11 години
a британските пиянки после без *** ли да ходят, като си ги забравят някъде сред поредния запой?Сл. бряг става 100 000 души през лятото-не може без търговия. Лошото обаче е,че търговците работят само през лятото и няма кой да се навие да плаща наем за магазини.Затова най-лесно е със сергии-малка инвестиция и може да се поставя и маха лесно.А "имиджът" на Сл. бряг знаем какъв е и затова не са виновни сергиите,а евтиният алкохол, който се сервира точно от хотелиери и ресторантьори на непълнолетни
39
2
 
2
 
! Отговори
Anelia - Burgas преди 11 години
4ERNOMORIE = MUTROMORIE az vsiako liato , niakolko pati , otivam v ANTALIA.tam vsi4ko e 4udesno.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
интересно ми е да го посетя сега и да видя кои хотели работят и какви почиващи има!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, има. Около 1% от всички хотели работят.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има ли хотели, които работят и в момента на Слънчев бряг?
35
2
 
8
 
! Отговори
имам сергия преди 11 години
Сутиен'ти и прашките да останат .... юбре курортееее ! Димитровград и Слънчев бряг да се побратимят, Сливен - столица на България!
34
2
 
5
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Аз съм да има всякакви магазини, но със забрана стоката да се изнася извън тях - всичко да е вътре в помещението. Отвън само реклама.
33
0
 
2
 
! Отговори
шеф на кебапчийница преди 11 години
Този който не е харесал 34 е явно собственик на сергия.
32
2
 
19
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Трябва да се премахне "Слънчев бряг чарши"! Крайбрежната алея открай докрай е пълна с грозни сергии и боклукчави стоки и прашасяали заведения със съмнително качество.Трябва да се открие гледка към морето, да се направят градинки с цветя и пейки, та да могат почиващите да се насладят на морската шир, която сега изобщо не се вижда.
31
3
 
2
 
! Отговори
10 БИРИ преди 11 години
Само така майка им да .ба.
30
2
 
10
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Мдааа, прави са. Богатите не използват ***.
29
2
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Ако щеш вярвай, в чужбина такова чудо НЯМА! Живея на Коста Брава и знам какво говоря.
28
2
 
12
 
! Отговори
варненец преди 11 години
Хайде малко по-сериозно по тази важна тема ! Вън всички временни обекти от "чаршията" ! Да останат само ресторанти и атракции -ретро фото и атракции за деца !Който иска да си купи дрехи и сувенири , има хотели с милиони квадрати площ ! Вътре в хотелите, за това говоря .
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сравнението между Влас/Равда и Слънчев бряг е доста нелепо ама карай.
26
1
 
11
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Е ми да, хотелиерчетата искат премахване на сергиите защото им подбиват цените в магазините на хотелите. Но с или без сергии Сл. Бряг си остава един бетонен комплекс от блокове, в които лично аз не бих почивал. Ще ида аз на почивка да се набутам в блок?!
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Свети Влас и Равда е още по-зле. На времето, те бяха само едни прости села, вече са едни прости и много грозни села.