Гащите и чорапитe вън от "Слънчев бряг"

Съюзът на собствениците в комплекса отправи искане към премиера
Обновена: 5 окт 2012 16:01 | 5 окт 2012 13:45,
47
Гащите и чорапитe вън от "Слънчев бряг"
Снимка: Булфото

Гащите и чорапитe да бъдат изнесени от „Слънчев бряг”. Такова искане са отправили от Съюза на собствениците в комплекса към премиера Бойко Борисов.

Хотелиерите настояват всички временни обекти в курорта да бъдат премахнати. „Това е проблем с който се борим от години. Независимо че в не малка степен в този процес участват и част от нашите членове, те са собственици на такива временни обекти, ние като обединение издигаме общия и обществения интерес над личния и категорично заставаме зад премахването им.

Бичът „сергии за гащи, чорапи и кинкалерия“ трябва да бъде изкоренен окончателно веднъж и завинаги”, категорични са от Съюза.

Преди време премиерът Борисов оприличи „Слънчев бряг” на „селски кокошкарник” именно заради множеството сергии и павилиони по улиците на комплекса. Според хотелиерите всичко в курорта щяло да изглежда по различен начин, ако тези временни обекти бъдат премахнати.

Още по темата

„Тези сергии, както с външния си неугледен вид, така и със стоките, които предлагат, не кореспондират по никакъв начин с висококатегорийната хотелска база и принизяват имиджа на курорта. „Слънчев бряг” претендира да е перлата на българското Черноморие и затова трябва да се приведе в друг вид”, заяви председателят на Управителния съвет на Съюза Елена Иванова.

В защита на своята теза хотелиерите подчертават, че те и колегите им от националните курорти са сред най-големите инвеститори в родния туризъм и като такива, също формират основния обем на данъци в съответните общини.

Затова, ако исканията им не бъдат взети под внимание при второто четене на ЗУТ (Закон за устройство на територията), членовете на Съюза са готови и на протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чорапите и гащите вън от Сл.бряг ... но чорапогащниците да останат! Хау!
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента съм на Сънито, бачкам си тук целогодишно. Навън е 27 градуса, водата 21 а курорта е празен от месец насам, само кучета, неприбран *** и мангалята по сергиите останаха, тук там некви мустакати дюлгери. Курорта има потенциал за по дълъг активен туристически сезон и потенциал за частчина заетост дори през зимата. Фраш е с братушки които имат имот тук, на мнозина им се идва и през зимата. Ама всичко е затворено и те няма какво да правят тук, защото явно на нас ни се работи само 3 месеца
22
0
 
5
 
! Отговори
пак до N20 "ъхъ преди 11 години
Брато , сега ти прочетох писанието ти до край - уникален си ! Голем смях ! Точнотакива работи съм виждал и аз!
21
0
 
5
 
! Отговори
до N20 " ъхъ&qu преди 11 години
Брато, аз от там си купих 2 за 10 лева ???!!!
20
2
 
2
 
! Отговори
Гошо дебелия преди 11 години
ЕЕЕЕЕЕЕ Е Е Й.... не пипайте магазините !!! /сергиите де/ !!! Как си представяте - да искам после по 200 кинта рекет от хотел ? Не става ! Че умре и нашиот бизнесс!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами Милев, то да ти кажа чорапите и гащите са в резон с останалото. След като това предлагаме, такива и туристи ще идват. Трябва да се махнат сергиите, защото те са част от нещата които занижават нивото на курорта. Бетона вярно е доста, но по-голям проблем е инфраструктурата. Ако се оправят улиците, има паркове, озеленят се свободните площи ( има такива ), и хотелиерите подобрят храната и обслужването, нещата ще се случат.
18
2
 
20
 
! Отговори
ъхъ преди 11 години
А пък точно на входа на стария град в Несебър има "магазин", в който можеш да си купиш "Ролекс" за 10 лева :))) СмЕх! А пък по антикварните сергии има какъв ли не нацистки кич, толкоз пречупени кръстове на едно място сигурно и Хитлер не е виждал :)) А пък на една сергия неграмотния продавач беше наредил барелефи на Гьоте, Шилер и Хитлер един до друг! Няма такъв *** просто! Стария Несебър е уникално място, но в центъра се шири уникална простотия.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен РУССКИЕ ЛЮДЕ !!!
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой хотиелерите ли имат претенции , тези същите дето го засториха тоя курорт та да не може да се ориентираш къде е морето . Да не говорим тези уж луксозни хотели какви ментета предлагат за ядене и пиене по алл инклизивите, а и по този начин водят само бедни туристи които стоят само по хотелите и не харчат никъде другаде ..
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оставете сергиите с *** бреоткъде ще се снабдявам стази дефицитна стока след като всяка вечер ми скъсат гащите от *&*&*66
14
4
 
17
 
! Отговори
Милев преди 11 години
Гащите и чорапите няма да решат проблема на Слънчев бряг. За съжаление бетона, чалгата, мутрите, проститутките, алкохолизираните тийнейджъри са големите проблеми на курорта.
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се махне тази *** от курорта. Нужено е да се въведе стандарт на който магазините и сергиите да отговарят!!!!
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че кой ходи на море да си купува *** и чорапи.
11
0
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
ти мислиш ли че и тези търговци не се ръсят стабилно ?
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Екстра-сички ше одат боси и по па(у)тки!
9
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 11 години
А НЕСАБАР ЧАРШИ???СРАМ ДА ТЕ Е ДА РАЗХОЖДАШ НЯКОИ ПОЗНАТ ЧУЖДЕНЕЦ!
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да направят заводи и фабрики и тогава да оставят хората без препитание Язък мама му стара ,все не случваме на политици ................
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами всички 200хил за които говориш (може и повече да са ) ще се изсипят в София друго няма да стане , ще работят за всякаква заплата , ще доведат и техни приятели и роднини Аз помня курортите когато ги нямаше тези сергиики , дискотеките и ресторантите имаше по един смотан нощен бар и в 22.00 ч си беше скука Ще връщаме комунизма ли ?
6
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И къде ще работят хилядите които са на сезон ? Тези които прибират наемите нали на политиците се отчитат , нали и някакви данъци влизат , нали осигуровки се плащат ?Да се направят еднотипни магазинчета като не искат сергии , защо затриват цял сектор Утре ще измислят и вечерен час за дискотеките по морето защото вдигат шумКакъв туризъм да правим - пенсионерски ли ? В чужбина нима няма павилиони за разни стоки ? Пак недомислици Поне 200 000 ще останат без работа
5
4
 
10
 
! Отговори
той преди 11 години
мда , за да могат ТЕ да искат на магазин по 50хил. ...