Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово

Нараняванията от нападението се оказаха фатални за живота на момиченцето
Обновена: 12 окт 2012 14:44 | 12 окт 2012 09:50, Красимир Ангелов
527
Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово
Снимка: Булфото

Тази сутрин около седем часа е починало нахапаното от ловно куче момиченце на година и десет месеца от силистренското село Ситово, съобщиха от болницата в Силистра.

Близо денонощие лекарите се бориха за живота на детето, но в крайна сметка не успяха да го спасят.

Dnes.bg припомня, че тежкият инцидент се случи преди ден в силистренското село Ситово.

Кучето, което е нахапало момиченцето, е било вързано в двора на съседите на детето.

Още по темата


Момиченцето е минало през дупка в оградата и се спуснало към животното да му се радва, но тогава ловното куче го нападнало и го нахапало по главата и шията.

По данни от Регионалната здравна инспекция в Силистра  от началото на годината до края на август в Силистренска област са регистрирани 122 граждани, нападнати от кучета и други животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
28
 
! Отговори
Gibel преди 11 години
Родителите да ги съдят за причинена смърт по непредпазливост.Всяко наказание, за такава безочливост, ще е малка.2годишните деца са винаги много палави и изобщо не трябва да се оставят сами.Навсякъде може да го вземеш със себе си...
21
29
 
9
 
! Отговори
Бриджит Бардо преди 11 години
Как не ви е срам ?!?! Какви европейци сте ?!? Уруди! Искате смъртта на "жалните... беднички... невинни.... животинчета по улиците!".... Горкото кученце сега сигурно ще го убият заради това лошо дете!!! Детето сигурно го е дразнило.... ритало го... псувало го е на майка.... заплашило го е със убийство... и чак тогава горкото кученце леко го е ухапало,защото е било стресирано от лошото дете!!! Ще се оплача в Хага и Страсбург от вас... Лоши БЪЛГАРИ!!! МНОГО ЛОШИ БЪЛГАРИИИ.... !!!!!
20
12
 
6
 
! Отговори
Фондация 4 чурки преди 11 години
Да се скопи кучето и да се пусне на свобода!
19
12
 
12
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
До Майка Вече си представям каква майка сте...
18
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за детенцето !Единствената вина за този инцидент е на родителите на това детенце. Как може дете на 18 месеца да се оставя така без надзор? Какво вините собственика на кучето и кучето ? В този случай животното си е било в двора и вързано, в крайна сметка това куче в един селски двор е сложено за да пази! Знаете каква е престъпността в селските райони.
17
33
 
19
 
! Отговори
Майка преди 11 години
Ако в най-скоро време тая скапана държава не се справи с тия мръсни песове, аз лично ще си купя пушка и само някой гнусен пес да доближи детето ми или мен, ще го гръмна без никакви скрупули!! Г-жа Фандъкова, в София разреши ли този проблем????? Като гледам какви глутници се заформят пак, а тя се прави на приятно разсеяна!Жалко за детенцето!
16
6
 
35
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
За съжаление,кучето не е човек,то не разсъждава като вас,не може да предава приятелите си хора,то ги защитава,понякога до смърт....Жалко за детето,но едно куче е вързано затова,да пази къщата........
15
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се излагайте с *** коментари. Това е нещастен случай. Ако има някой виновен за случилото се, това трябва да са родителите на детето. За по-тъпите от вас припомям, че детенцето беше влязло в двора през дупка в оградата и беше отишло при вързано куче. Мислете преди да пишете.Бог да го прости детенцето.
14
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да забранят отглеждането на кучета в населени места , особено агресивните породи.
13
8
 
7
 
! Отговори
do 8 преди 11 години
Mnogo obicham veshti izkazvaniq po bulgarskite blogove. Bazirani samo na emociq. 1) kuchetata deto jiveqt vurzani na verigi po selskite dvorove otkachat. Ako te vurja tebe cql jivot na 5 kv. metra i ti shte pochnesh da hapesh. V tozi red na misli stopaninut e za sud zaradi tormoz nad jivotnoto; 2) kakto prochete ne kucheto e otishlo pri deteto a obratno. Zashto edno dete v tazi vuzrast e bez nadzor - v civilizovanite durjavi otnemat roditelskite prava v tzi sluchai.Inache jalko za deteto - Bog
12
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе каква лека ръка какво сдене за 1 *** бе .. да мре там и толкова. Ще жалим едно животно ... по ценно от човек - от дете.
11
4
 
59
 
! Отговори
Шаман преди 11 години
На мен ми е интересно къде са били родителите та не са видели че детето преминава в чужд двор. Наистина е дете (Мир на праха му) но и не виждам вина в кучето или стопанина на другия имот. Виновни са родителите че не си гледат децата. А кучето...то си пази територия, за тези които не знаят, кучетата пазят и стопаните си, за тях им е все едно дали е дете, голям човек, *** и т.н. те са обучени да защитават стопаните си по всякакъв начин, не знам какво е станало но не бива да се съди с лека ръка
10
11
 
44
 
! Отговори
бубс преди 11 години
Аз съм ЗА избиването на всички улични кучета.Но в случая е виновна майката - къде е била тя че детето си ходи където си иска?
9
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Навремето като бях малък ме ухапа едно куче немска овчарка на съседа. После тайно в тях намазах мокета с бульон. Тъпата *** изяде мокета и умря в адски мъки. Почувствах се удовлетворен, Кучето хапеше наред - съседи, деца, други кучета и т.н.
8
12
 
57
 
! Отговори
-10 преди 11 години
Къде са ония лай*яри от вчера дето защитаваха ***?---------А ти от лайнярите, които са пропуснали да питат къде са родителите на детето, оставили го без надзор ли си? Сещаш ли се какво значи дете на година и половина оставено без надзор?
7
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да прости детето!Аз също съм против БЕДОМНИТЕ кучета, но в случая това куче си е било вързано. Обръщам се към родителите да пазят малките си деца
6
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куче което напада дете - трябва да се убие.
5
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И цари някаква странна мъгла за породата на "ловното" куче.Един сетер-птичар едва ли ще убие дете.Каква е породата на песа?И...ловно ли е,или БОЙНО куче?
4
34
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се приспи помияра.
3
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ловното куче може би е било завързано СЛЕД инцидента!Бог да прости малкото ангелче!