Още една жертва на катастрофата заради дупка край Варна

Една от ранените жени е издъхнала, другата пострадала е в тежко състояние
Обновена: 8 яну 2013 14:54 | 8 яну 2013 12:03,
78

Снимкa: Impact Press Group

Още една от жените, пътували в „Опел“-а, който тази сутрин се вряза в автобус на крайезерния път във Варна, е починала. Лекарите са се борили няколко часа за живота й, но не са успели да спасят 58-годишната жена.

Състоянието на другата пътничка в автомобила, която е на 49 години, остава критично, съобщиха от Спешния център.

Припомняме, че тежкият инцидент стана около 7 часа тази сутрин в близост до село Езерово. В опит да избегне дупка на пътя „Опел Тигра“ се занесъл по заснежения път и се ударил странично в идващия насреща автобус с работници. В леката кола пътували три жени. На място загинала шофьорката, която е 54-годишна.

Още по темата
Тя и нейните спътнички били служителки на варненската болница “Света Анна” и отивали на работа.

Пострадали хора от автобуса няма. Пробата за алкохол на водача му е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: ОпелВарнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Varna преди 11 години
Май само който не е шофирал из Варна не знае за какво става дума - Луната откъм кратери пасти да яде....изненадващата ни винаги зима заледява пътищата из целия град,купчинки сняг по средата на кръстовищата и т.н, и ако караш с повече от 30км/час опасността да се случи катастрофа е огромна.Вината не винаги е в шофьорите,а дори и рядко при тази обстановка.
57
0
 
1
 
! Отговори
glavatb преди 11 години
Do 72. Tova ne e dypka pres koqto da minesh priqtel, osobeno s opel tigra tova e *krater* kak se minava sas sportno okachvane harakterno za toq model kola ili koito i da e are ne govori glyposti , ako q nqmashe i dypkata tq nqmashe da se parzylne kam avtobysa.....nameril si kvo da zashtitavash . Bog da gi prosti , doly gore sa na vazrast kato moite roditeli , mnogo jalko ;(
56
1
 
7
 
! Отговори
коко преди 11 години
Вожде ,тези нещастни жени защо умряха?
55
2
 
7
 
! Отговори
тъмничар преди 11 години
Нали има Областно пътно управление бе ***,тази дупка да не се е изровила за пет минути- тя се копае поне от месец,защо са я пропуснали? Докато за всеки смъртен случай не влиза по един некадърник в пандиза,все ще е така! Парите от винетките са достатъчни ако - първо ги събират на 100% и второ - не ги крадат! Колкото до магистралите - те са излишни: няма хора, няма работа, няма пари - кой ще се святка по тях- само катилите на Боко,които са захапали държавата! Време е да ги насочим към дупките
54
7
 
4
 
! Отговори
pena преди 11 години
Всеки добър шофьор знае че дупка не се избягва а се кара през нея! Българската традиция да се кара на "слалом" си е супер-опасна - новината е добър промер защо! А иначе дупки има на всякъде и да се обвинява само лошото състояние на пътя за тоя инцидент си е чисто изказване в стил "кой ми *** в гащите"
53
1
 
4
 
! Отговори
kmp преди 11 години
и на всичкото отгоре с тази малка кола,много мека при катастрофа...да почиват в мир,съболезнования на близките...
52
2
 
13
 
! Отговори
xph преди 11 години
1. Мантинелата не се вижда, обрасла от всякъде. 2.Маркировка по пътя да виждате?!!! 3.Не дупка, а трап, същите ги има и на около връсното на Пловдив, София, Велико Търново пътя Варна-София...!!! И накрая за какво си говорим?!!!!!!! имайки предвид тези 3 неща по-доре, всеки знае как се кара, примерно, в мъгла без маркировка, ОТВРАТИТЕЛНО Е!!! Мисля сега е момента да се вдигне масата и да запали пътното и парламента заедно
51
1
 
10
 
! Отговори
?????????????????? преди 11 години
Кога ще разкараме *** превърнаха България в дупка.
50
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ругайте починалата, не е коректно! Вместо това, вижте какво пише: 1. Дупка - това не е по вина на загиналата; 2. Избягване - означава, че е толкова голяма, че и влизането в нея ще предизвика катастрофа. 3. Заледено - някой не си е свършил работата; 4. Крайезерен път = околовръстен, би трябвало да е поне 4 ленти. Дотук 4 неща, които не зависят от шофьора.
49
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Бе то нас във Варна кучетата ни яли. Не знам на кой от управляващите сме трън в очите че 1 лев не се дава.
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България е една жалка и *** *** и не заслужава нищо друго освен да изчезне от лицето на земята.Българите сме катили, егоисти, мухльовци, лъжливи лицемери, които само обещават, а после се отмятат, мързеливи, глупави и завистливи.Като политиците си, как да е иначе?Радвам се, че изчезваме.
47
6
 
46
 
! Отговори
BG-681 преди 11 години
Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджан отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност и урина. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ****ераси, ***, найлонови торбички, улични кучета, ***, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост.... Българи е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи унищожиха безценната ни пророда! В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Така че ако сте по-млади бягайте! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене!
46
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз правя магистрали,Аз полагам асфалт,Аз ловя снежинките във въздуха,Аз, аз, аз, аз...
45
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето до къде ни докара ГЕРБ - до не бяха пътища, магистрали, асфалт...В крайна сметка някой е ял от асфалта, за да се появи там тази дупка. Лека им пръст на жените. А на живите, лятос мислете за кого гласувате!!!
44
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ми с тези дупки .... ко няма..... да се случва на министрите та да ги оправят. Ама пък те карат коли за по 150 000еuro, ни дупка усещат ... ни се притесняват от катастрофа.... та нали в колите им има по 20-30 въздушни възглавници. Ужас
43
1
 
2
 
! Отговори
January'13 преди 11 години
До 42Определено обичам да чета и затова знам, че град Белослав е част от Област Варна. Разпределението на средства, в т.ч. и за пътна инфраструктура, става преди всичко на областен принцип, следвайки плана за развитие. Сега се опитай да сложиш град Варна и град Белослав на една везна, включвайки икономическите интереси в съответните градове.Кметските лобита са друга бира - особено, когато те са от различни партийни фракции.
42
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до Колорадо,абе пикльо кой ти прави пътища бе - ГЕРБ или батко и братко? Нали не ядете асфалт? *** и червени ***.
41
9
 
26
 
! Отговори
дали.. преди 11 години
Завой, 80 км/ч, заснежена, мокра, вероятно заледена настилка, дупка. Кой е виновен???Само дупката ли?Не мисля така...Мир на праха на загиналите
40
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Да бяха показали и дупката убиец.
39
28
 
19
 
! Отговори
Егати преди 11 години
Подаряват книжки, после защо умират по пътищата.Ти КОЛКО лош шофьор трябва да си, да си гледаш дупките по земята, да не видиш автобуса отсреща ... и после дупките са виновни , нали ?